İyi günler hepinize Vodafone faturalı hattım ayın 18'inden beri arama yaptığım zaman arama yetkiniz bulunmamaktadır diye hata veriyor müşteri hizmetini dahi arayamıyorum bana da kimse ulaşamıyor fatura son ödemesi ayın 21 indeydi ama sorun ödeme tarihinden önce meydana geldi zaten faturayı 1 ay geciktirdiğimde oluyordu bir sorun olmuyordu müşteri hizmetleriyle konuştuğumda da hattınız aktif görünüyor ama sorununuzu en yakın sürede halledeceğiz diye cevap veriyorlar su an 8 inci gün hattım halen daha kapalı 1-2 önemli isim oldu kimse ulaşamayınca işlerim aksadı. İnternetten araştırma yaptığımda hat kısıtlaması diye görünüyor, Vodafone hat kısıtlaması nedir? Bunun için ne yapabilirim dava açmayı düşünüyorum açsam kazanır mıyım?Vodafone hat kısıtlama çözümü
Faturanı sürekli geciktirdiğin için sonunda 1 ay geçikmeli ödediğini keşfetmişlerdir. Buna son vermen içinde hattını kısıtlamışlardır. Zaten ilk başlarda fatura geciktirsen de bir şey olmaz. Bunu sürekli tekrar edersen sıkıntı oluşur. Sana da bu olmuş bence. Vodafonu ara ve hattını aktifleştirmek istediğini söyle. Borcun varsa hemen kapat.
İletişim günümüz insanının vazgeçilmez bir organı gibi bir şey oldu. Anlık bir kesinti bile bizi kör kuyulara düşürebiliyor. Sizin ulaşamamanız konusunu geçtim, size de ulaşılamaması söz konusu ise yakın çevrece merak edilme, kötü şeyler düşünme bile olabiliyor. Sizin internet araştırması sonucu ulaştığınız hat kısıtlaması nedir ve Vodafone kısıtlama kaldırma nasıl yapılır bilgilerimi aktarmaya çalışayım.
Vodafone Hat Kısıtlaması Nedir?
Vodafone hat kısıtlaması iki şekilde olur. Birincisinde kendi isteğinizle kısıtlama, ikincisi ise yasal olarak yerine getirmediğiniz bir sebepten ötürü, örneğin ödenmemiş fatura sorucu kısıtlama. Hat kısıtlama denilen işlem; hattını tek taraflı olarak giden aramalara ve mesaj göndermeye kısıtlama işlemidir. Hattını kısıtladığın takdirde arama yapamazsın, SMS gönderemezsin ve mobil internetini kullanamazsın. Ancak bu durumda sizi arayanları cevaplayabilir ve mesaj alabilirsin. Soruda belirttiğine göre ödenmemiş faturan bulunmuyor. Büyük ihtimalle sen yanlışlıkla kendin hattını kısıtlamışsındır. Kısıtlama işlemi Vodafone Yanımda uygulamasının "Hat Ayarlarım" bölümünden gerçekleştiriliyor. Yanlışlıkla elin çarpmış olabilir. Evde çocuk varsa o yanlışlıkla bu işlemi gerçekleştirmiş olabilir. Yani kendiliğinden olabilecek bir durum değil. Neyse ki çözümü var bu işlemin.
Vodafone
Günübirlik hat kısıtlaması açılabilir mi?
Vodafone günübirlik kısıtlama kaldırmak için; 0542 542 00 00 numarasından Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilirsin, 7048 numarasından sesli yanıt sistemi ile işlemi gerçekleştirebilirsin veya en yakın Vodafone Cep Merkezine giderek hattını aktifleştirmek istediğini söyleyebilirsin. Hattını yeniden görüşmeye açılması durumunda, 27,05 TL'lik işlem ücreti alınacak bunu da belirteyim.
Vodafone hat kısıtlama nasıl açılır bunun yollarını anlattım, umarım yardımcı olabilmişimdir yaşadığın soruna. Eğer hatırlayamadığın ödenmemiş faturaların varsa, burada Vodadone'da kaç ödenmemiş fatura sonrası hat iptali oluyor bu konu anlatılmış. Ödenmemiş faturaların varsa faydalı bir içerik senin için. İletişiminin kopmaması dileğiyle. :)
hat senin üzerineyse sabit bir hattan vodafone müşteri hizmetlerini ara ve hattını gelen giden aramalara açtır. hattını birisi gelen gidene kapatmış bilgin olsun