Bildigimiz gibi ülkemiz de siz kadınlar kıyafet konusunda baya rahatsızsınız. Çogu kadın rahat olmayı istiyor ama cevre durumu ve sarkıntılık bazen ya da bir cok kez hat safhaya çıkıyor? Sizce giydiginiz kıyafetten dolayı mı? Yoksa bir kadın oldugunuzdan dolayı mı bu sarkıntılık oluyor aslında sorunun cevabı belli ama siz kızlara söz hakkı tanımak istiyorum içinizi dökebilirsiniz ama dökerken genelleme yapmayın tüm erkekleri aynı kalıba sokmayın da :)
Bu resim ne kadar igrenç bir resim böyle / kıyafetleriyle kadını değersizleştiren bir şey. Çok çılgınımdır ama kafama göre giyinirim en lüks mekana eşortmanla gitmişligim var gidilmez denilen yere yollu yazan ölçüde etek giyip gitmişligim var. . en çok tercihim tayt oluyor elbisede de azgın yazan yer ölçütüm. Etekte de arsız :( ay yazarken bile tuhaf oldum saçma sapan resim ya
Tabikide giydiği kıyafetten dolayi bazi tecavuzler bu yuzden ama soyle dusunelim bir kiz kot pantolan tshirt giydigi halde tacizleniyorsa o erkekgin karaktersizliginden dolayidir ve tecavuz eden erkekler ASILIP İDAM EDİLMELİDİR... TÜRKİYE DE BÖYLE İNSANLAR BULUNMAMALİ KİMLER BENİMLE? #SUSMATURKİYE
En İyi Cevaplar