Sakal çıkarmada yardım edin delirecem!

Yaşım 18 konudan da anlaşılacağı üzere sakallarım yok daha doğrusu tüyler sakala dönmüyor. Aynada ışıkta baktığım zaman küçük siyah tüyler gözüküyor . elimi sürttüğümde hışır hışır ses geliyor ama dışardan bakınca hiç bişe yok . Sadece bıyık ve çene altı 3-4 gün kesmeyince ergen bıyığı gibi kötü görünüyor. Acayip psikolojim bozuldu , kendimi acayip güvensiz hissediyorum . Ailede hiç kimsede köselik yok . Babam bile kafana takma diyor artık anladı demekki hergün aynada bakmalarımdan. Yolda kimi görsem sakallarına bakıyorum . kiminin faulu seyrek kiminde sakal bıyık birleşmemiş... İnsanlar beni çocuk zannediyor . Mezun liseliyim sınava hazırlanıyorum 9. sınıf zannediyolar bu koyuyo bana zaten yoksa sakallın çok da önemli olmadığını biliyorum bir bakıyorum çocuk benden 5 yaş küçük sakalları var. O kadar kucuk gosteriyorum ki halı saha maclarinda tanimadigim arkadslar sen futbola başla iyi oynuyosun diyolar hatta bitanesine onunla ayni yaşta olduğumuza ikna edemedim . çok doluyum çok kötüyüm . ayrıca olsun yeaa askerde rahat edersin diyenlere de uyuz oluyorum.
Sakal çıkarmada yardım edin delirecem!