Bir erkek bir kızın gözlerine çok uzunca bakıyorsa ve sürekli karşılaştığımızda bana bakıyorsa bu ne demektir?

Ben bu çocuk ile okulun ilk günü aynı sınıftaydık ama tanışmadan benim sınıfım değişti. Daha sonraları bu çocuk ile ne zaman koridorda denk gelsek veya bahçede felan denk gelsek sürekli gözlerimin içine bakıyor uzun uzun bende gözlerim takılıyor bakıyorum birkaç saniye bakıştıktan sonra ben utanıyorum kafamı çeviriyorum çaktırmadan tekrar bakmaya kalkarken bakıyorum ki hala uzun uzun bana bakıyor. Daha sonradan benim abim var ve abimin arkadaş çevresinde bu çocuğu görüyorum abim çocuktan yani benden 5, 6 yaş büyük tabi. Çocuğun ismini de arkadaşlar ile konuşurken konusu açılıyor ve çocuğun ismini öğrendim. Çocuk benim ismimi biliyor mu bilmiyorum ama büyük ihtimalle biliyor. Ailem beni bu okula gönderirken abim arkadaşlarına bana bir şey olursa felan diye koruyun gözetin diye tembih ediyor. Şu varki hiç bir abimin arkadaşları bana bakmazlar hatta hiç konuşmazlar bile. Bu çocuğu da abim tanıyor ama bu çocuk bakıyor hatta bana cesaret edip de bakabilen tek çocuk hatta uzun uzun bakıyor ayrıca. Benim sorum bu çocuk acaba niye uzun uzun bakıyordur? Koruma göz kulak olma amaçlı mı yoksa başka anlamda mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?
Bir erkek bir kızın gözlerine çok uzunca bakıyorsa ve sürekli karşılaştığımızda bana bakıyorsa bu ne demektir?