Sizce olmuş mu?

Huzurum hayatıma anlam katan yarim. Mutluluğun her zerresini sende yaşadım ben ve artık bizim içinde dua ediyorum. Yalvarıyorum Allahıma ömrünü ömrüme nasip etsin seni kaderime yazsın diye. Sen benim ikinci ailem dostum, sırdaşım, arkadaşım, eşim, yarim, sevdiğim, abim, herşeyim oldun. Ben ailemden başka kimseyi kaybetmekten bu kadar çok korkmadım. İlklerimi yaşadım sende, kaybetme korkumsun sen benim. Ve her Allahıma el açışımda hep benim kalsın diye dua ettigimsin. Varlığına şükrettigimsin.
Ben bizi çok sevdim. Allahın izniyle hep böyle mutlu kalacağız. Sen ben değil biz varız. Önümüzde bir de askerlik var tabi. Ben seni beklerim yemin olsun şafak sayacağım günü gününe. Ve sana her gün daha çok bağlanacağım. 365 gün komutanın bir ömür benim olacaksın. Dualarla gidecek, dualarimla döneceksin. Ve ben sana kavuşacağım. Askerlik vatan borcu sevdiğim ben seni sıkılmadan beklerim. Özlerim elbette tabiki özleyeceğim yaklaştı 2 Mayıs asker yolu gözükecek. Ama unutma ki özlediğim her an daha çok seveceğim. Güzel günler gelecek sevdiğim mutluluk bize çok yakın hissediyorum. Soyadını alacağım. Gönlüne bir ömür yerleşip orda kalacağım.
Güzel günler çok yakın. Huzurun anlamı olan seninle mutluluğa adım adım. Ve herkes anlayacak yok senden başka yar bildigim. Herkes anlayacak sen benimsin ben senin. Önümüzde bir kaç sene kaldı sevdiğim. Mutluluk inan bize çok yakın. Seni Çok seviyorum.❣
Sizce olmuş mu?