Bu kiz beni seviyor mu? Neden soguk davranıyor?

Sevdigim kızla hep göz göze geliyoruz. Bazen kaçamak bakışlarını yakalıyorum. Arkadasim birsey anlatiyordu. Gozu benim üstündeydi, gülüp gulmedigime bakıyordu galiba. Ben gulunce o da guldu. Beni görünce bir an duraksiyor. Kiz benle bir gün konuşuyor bir konuşmuyordu anlamadığım. Okulda beni görünce bir an duraksiyor. Bazen yanımdan geçerken basini eğiyor. Bazen sıcak davranıyordu bazense ben yokmusum gibi ama hep bakıyordu. Okula iki gun gitmemistim, arkadasima sormus neden gelmedigimi. Son zamanlarda hep ben yokmusum gibi davranıyor. Sevdigimi, ilgimi belli ediyorum. Benle konuşmadı 2-3 haftadir. Kizla bugün yolda karsilastik ama konusamadik birbirimize bakıp geçtik. Kiz benim gordugunde duraksadi bı an. Konusmak istedim ama sanki ben o an birşey tuttu. Çok pişmanım konuşmadım diye. Geçenlerde okulda da iki kere karşılaştım. Birinde sırada arkamdaydi. Arkami dönünce yere bakıyordu. Birinde de ikimiz de tek başımıza yürüyorduk, benim görünce hemen gözlerini kaçırdı. Dun de bir kere uzaktan bakarken farkettim. Ne yapmalıyım? Kız seviyor mu beni? Kız yakın arkadaşımla samimi. Acaba arkadas aracılığıyla birşeyler mi yapmalıyım
Bu kiz beni seviyor mu? Neden soguk davranıyor?