Namazinda niyazinda dini yasantisi hassas olan briiyle evlenmek istiyorum. Kendimde öyle biri olmay gayret ediyorum ama dis görünüs olarak maalesef dört dörtlük degilim. Dini yasantisi hassas olan erkekler dis görünüse ne kadar önem veriyor? Diger erkeklerle ayni ölcüde mi?
Dindar bir erkek icin kadinda dis görünüs ne kadar önemli?
Bunu söylemek çok güç. Bilirsin ki hiç bir insan birbirinin aynı değil. Ama herkesin kendince bir önceliği vardır. Kimisi kalbe önem verir kimisi ise söyle birşey olsun diye düşünebilir. Tercih meselesi diyelim
Hiçbir şekilde önem vermiyorum boya posa tipe fiziğe önemli olan namuslu olması sevmeyi bilmesi ve fedakarlık yapabilmesi bende evlenmek yuva kurmak istiyorum inşAllah ev kredimi borcumu bekliyorum hayırlısı
Vala o dindar dediklerin tam seytan normalden daha cok guzelligine bakiyor sacini bile soruyor evdeyken boyat diyor kapali durma diyor ne seytan onlaar
Normalde onemli olmamasi lazim ama iste o dindar erkekte bile nefs oldugu icin goze hos gelmiyorsa begenmeyebilir. Gercekte guzel ahlaktan daha guzel bir guzellik yok.
Ruh önemli olduğu kadar kiloda önemli. Ben orman çocuğuyum. Alır sırtımda kucağımda gezdiririm her yeri. Maceraperestim. Kilolu biriyle hiçbirşey yapamam.
Fikrin neyse zikrinde o olmalı derlerya hem namaz kılıp dine kalpten yönelirsen zaten ister istemez kiyafetlerine dikkat etmek durumunda kalırsın ben namazlarimi eksiksiz kılarım evlenecegim insanında düzgün gıyinmesini isterim
Bence dış görünüşünle sorunların var ve kendinle barışık değilsin. Bu yüzden ancak bir dindarın senin kusurlarını görmeyeceğini düşünüyorsun. Bunu düşünmenin sebebi de onların kalp güzelliğine baktığını düşünüyor olman.
cok yakisikli olup benimle evlenmek isteyenler vardi... cirkin degilim nihayetinde ama ben onlari istemedim yasantilarindan dolayi dinden uzak... istedigini düüsnebilirsin hakkimda zaten tanismiyoruz
En İyi Cevaplar