27 yaşını geçmiş 3 senedir sevgili 5 senedir nişanlı olmak nedir ya? onca sene birbirlerinin herşeyini bilen ve gören birileri için olumsuz bir sonuçta evliliği bekleyen için yıkım olmaz mı bu durum?
Evliliğe maddi ve manevi olarak hazır olmayan bir Erkek ciddi bir ilişki yaşamalı mı sizce?
5 yil nisanlisiniz peki hic mi para biriktirememis? Tamam belki durumu gercekten iyi degil sen. bu cocukla Sadece asik oldugun icinmi evleniyorsun? Evlenmek istiyorsun Simdiye kadar birikim yapamamis evlenditen sonra neyle gecinmeyi düsünüyorsun?
soru benimle alakalı değildi aslında. çevremde böyle biri var da bana ters geldiği için burada sorma ihtiyacı hissettim yanlış mı düşünüyorum diye. ben 6 ay oldu nişanlanalı ve bu yaza düğün olacak inşallah...
ahh beni dinlese. 8 senemi verdim. herkes biliyor onu ama evlilik konusunda o kadar destekçi olduğumuz halde hala düğün tarihi belirleyememiz benim de canımı sıkıyor dedi bana...
Hen billdiğim gördüğüm edindiğim tecrübe şu. erkek olarak söylyrm. EVLENECEK ADAM SEVEN ADAM UZATMAZ. Kaybetme korkusu yaşar. kaçırmamak içinnntadı kaçmaması için bir an önce olsun ister.
Bu devirde madden iyi isi olmayan parasi olmayan erkegin zaten ask yasamaya hic sansi yok, ama parasi isi oldugu halde sevgilisi olup da manen hazir degilim diyen adam kizi kullaniyodur net
insanlar evlenmek için birbirlerine destek oluyorsa, çok şart koşmuyorlarsa, oğlanın düzenli bir işi ve maaşı varsa, birbirlerini gerçekten seviyorlarsa evlenmeleri bu kadar uzun sürmemeli bence..
Yaşasınlar. Yaşıyorlar da birçoğu zaten... Napsın garipler Mart ayına ne kaldı şurada. Kediler kadar kıymetleri olsun bari. Ne bu yaaa sabır sabır. Dokunnma, şimdi olmaz, hayır ama, ucundan azıcık falan. Bırakın mutlu son herkesin hakkı... 😉😎
En İyi Cevaplar