Bu tip bir erkek, sevgilisinin giyimine karışma ihtiyacı hissediyorsa o kadını değil hayalindeki kadın profilini seviyordur. Birlikte olduğu kadını olduğu gibi sevmek yerine, o kadını hayalindeki karaktere göre şekillendirme uğraşına girerler. Tabii kadınları kaleme aldım ama erkekleri de kısıtlayan kadınlar var ve erkekler kadınlar kadar kısıtlanmaya gelmez kadınlar yine sabırlıdır. Ama asıl önemli olan onu olduğu gibi sevebilmek değil mi? Her şeyinize müdahale edip sizi kısıtlayan bir sevgiliye ne kadar katlanabilirsiniz?
Her şeyinize müdahale edip sizi kısıtlayan bir sevgiliye ne kadar katlanabilirsiniz?
Bir yere kadar kabul görebilir, yaşadım ve biliyorum. Katlanamam o neymiş öyle derken bir anda kendimi böyle bir ilişkinin içinde buldum. Başlarda ufak ufak fikirlerini söylüyor gibi görünürler vee 🎊🎉ta taa bir süre sonra tatilde kendinizi kot pantolon giyerken bulabilirsiniz. Siz ne kadar sevgi göstergesi sanıp söz dinlediğinizi zannetseniz de karşı taraf bunu daha da baskın bir hale getirir. Yandınız! Çıkmazdasınız! Kast ettiğim durumu biraz açmam gerekirse kadınsınız ama elbise giyemiyorsunuz (boyu ne olursa olsun), etek giyemiyorsunuz yine boyu mühim değil, makyaj yapamıyorsunuz (sevgilinizin koyduğu sınırların dışına çıkamıyorsunuz), arkadaşlarınıza vakit ayıramıyorsunuz, ailenizle bir yere gitmeniz halinde sürekli sorun yaşıyorsunuz ama bir yere de gidecek olursanız mutlaka aile fertlerinizden biri ya da kendisi yanınızda olacak bir yere asla tek başınıza olmamalısınız, keyfi sokağa çıkamıyorsunuz anca bir işiniz olmalı, 7/24 onunla telefondasınız, kazandığınız paranın hesabını bile verecek duruma geliyorsunuz. 😳 Şok olduğunuzun farkındayım ama ne yazık ki aynen böyle oluyor. Tamamen erkek egemenliği kurmaya çalışan, egolarına yenik düşen, bencil erkek düşüncesidir. Bunun sebebi bence ne güven ne de başka birşey tamamen şizofrenik bir davranış biçimidir. Bugün bunları yapan yarın neler yapmaz düşüncesiyle siz, siz olun! Arkanıza bakmadan uzaklaşın! Ve asla böyle birini sevmeyin, hayatınız kararır. Uzaktan sorun yook seviyor ki kısıtlıyor, ne yapıyorum ki zaten kısıtlasın ne olacak?, giymem olur biter canım seni mi kırıcam? Diye diye kendinizi kırar, duruşunuzu kaybeder, kişilik çatışmasına düşer ben kimdim” i sorgular hale gelirsiniz! Dikkat dikkat dikkat, sandığınız gibi basite alınabilecek bir durum değildir, yaşadım biliyorum, bu bir sevgi göstergesi değildir aksine söz dinlediğiniz için sevilir, dinlemediğiniz anda terk edilirsiniz ve bu daha çok acı verecektir. Siz terk edin, özünüze sahip çıkın, aşıraya kaçan herşey rahatsızlık vericidir, unutmayın.
Akıllı kadınlar ve erkekler sevdiği insanlara sınırsız özgürlük tanıyarak onların bu durumda nasıl davranacağını gözlemler. Birini sık Boğaz ederek onun gerçek kimliğini göremezsin ve yapacaklarına da engel olamazsın. Ben kesinlikle korkaklık diyorum bu kısıtlama eylemine. Şahıs korkuyor yâ beni aldatırsa? Ya sevgilimi baştan çıkarırlarsa? vs. Bu kadar korkmayın, akışına bırakın. Ben böyle birine 1 ay tahammül edemedim.
🤚☝️🤚☝️ ben ben ben 😂 😂 beni Ne kadar kısıtlar sa aynısı bende yapıyorum fakat giyinişine karışmam fakat aşıya kaçtığı zaman direk eve yollarım benden ne yaparsa haberim olur fakat kısıtlama değil dikkat çekmesini istemiyorum küçüklüğünden beri annesi manken yürüyüşüne alıştırdığı için rahat yürüyemiyor bende uyuz oluyorum 😤😤 bide dap dar kıyafet giyin ce benim savunma radarları ister istemez aktif oluyor 👿 laf atan 2 sn yeden fazla bakanın Allah yardımcısı olsun 😠 kızlarla konuşmama kızardı 10 yıllık erkek dostlarımla benden daha çok konuşuyon diye kızardı 😂😂beni kısıtlamasına ben bişey demiyorsam oda bişey diyemez sadece sevgilime değil sevdiğim kişiler içinde geçerli bu dimi kuzen 😊
Katlanmam. Güvendiğim ve sevdiğim insan zaten ne yapacağını bildiği için hayatımdadır, ben de nasıl davranacağımı bilirim. Gereksiz muhabbetler de olmaz, tadımız da kaçmaz. İnsanlar kafasının uymadığı kişiler ile “Sevgilim olsun yea” diye birlikte olursa hayatı böyle zehir ederler.
Ben bir insanı değiştirmeye karşı bir insanım , ama bir insan bir insanı seviyorsa eğer kendisi değişmeyi isteyecektir zaten doğal olarak , ayrıca bir güle kiyafet giydirmezsin su verirsin ancak , o yüzden kısıtlanmamalı sevgili ya da eş ya da arkadaş olduğu gibi kabullenmek gerekir.
aynen oldugu gibi sevmek ben de daha göremedim iç yüzü başka dışı başka nefret ediyorum çift ruhlu insanlardan dogal inanan bir kimse tanımadım karşılaşmadım birini gördügümü zannetmştim hocam müsade etmedi ben hocam ne derse onun emrini dinlerim bana dün görüyormusun ahmet özü sözü bir olan gördünmü sosyal medyada milyonda bir çıkar temiz helal süt emmiş insanlar bence efendim
ne kısıtlaması görmedimki nesini kısıtlıyayım nasıl söz efendim hayretlere düştüm nezaman görüşmüşüz nerde kısıtlamışım bismillah diyorum söylemisiniz neyini kısıtlamışım lütfen yardımcı olunuz efendim bilmiyorum lütfen yanlık varsa düzeltin başka yeremi gönderdiniz ben böyle bir yazım yok efendim
siz bun müdahele derseniz kendi söylediginizi inkar edersiniz ozaman sevgi yok derim iligisizlik sevgi olamaz birbirileri için yaradılmışlr birbirilerininde denetcisi olmaz hiç kimse sahipsiz degildir sevgili nekadar devem ettirebilir ya yorulursa canım seni kontralde tutmaktan yoruldum serbestsin ben senin krınım istedigin yolda serbetsisin drse ozaman sevgili sen deveni saglam kazıga blmmışsın derim sevgili saglama baglnmamışsa ilerde şikayet hkkın olmaz ya davulcuya zurnacıya giderse özülmiyeceksiniz ynlış yprsa derim
katlanırım ama bu arada oturur onunlan konusurum bır sekılde ortak yol bulunur elbet sonucta sevdıgım ınsanı bu sebepten asla bırakmam onun haklı oldugu taraflar vardır belkıde benımde haklı oldugum taraflar vardır yanı
Aşkım ve saplantim bitene kadar katlanirim geçmişte oyle de oldu zaten biliyorsun. Erkek milletine ne kadar taviz verirsen o kadar fazlasini ister erkek egomanyasina pirim vermemek gerekli.. Kendi hayatımız, kendi ideallerimiz öncelikli gelmeli.
Insanin sevdigi kiside olsa 4 4luk değildir bu yuzden onu kendince o kivama getirmeye calisir. Aslinda bunu karsisindaki insana onu daha cok sevebilmek icin yapar.
Ben kontrol manyağı biriyim. Kısıtlar, karisirim. Bana karışmayacak biriyle de pek ciddi takilmam zaten vakit geciririm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu tweet çok hoşuma gider "Şartlı tahliye memuru gibi seviyorsunuz. Şöyle olursan seni severim, bunu yaparsan seni severim, bunları yapmazsan seni severim. Birini sırf orda öyle durduğu için koşulsuz sevmeyi deneyin"
Ben çok kıskancım ondan sevgilim olamıyor hep elbise kıyafet konusuna gelirsek o daracık tahtlar ya da mini etek harici takılabilir normal normal olmalı kız dediğin hanım hanımcık olmalı
En İyi Cevaplar