Düşün ki o bunu okuyor mesajları çok komik oluyor, ben de bayılıyorum okumaya :) Benim kimseye bir mesajım yok ama sevdiğine çok güzel mesaj verenler var. Onları derledim :))
Düşün ki o bunu okuyor:
Sen bana değil de başka kızlara yazıyorsun ya; parmağının değdiği tuşlar, onu karaktere çeviren telefon, o karakterleri mesaja çevirip ileten operatör ve bir o kadar baz istasyonu, son olarak da şu uzayda fink atan uydu var ya sana bu imkanı sağlayan? Hah işte onun da en küçük antenine kadar sana girsinler.
öfkeli aşık
Senin burayı okuma ihtimalin benim bakkala giderken Johnny Depp'le karşılaşma ihtimalim kadar ama olsun. Senden sıkıldığım için saatime baktığımı düşünmüştün ya, o zaman geçmesin diyeydi. hayır saate bakarak zaman durdurulmuyor ama olsun.
johnny depp
Senin için vazgeçtiğim kadınları görseydin "mal mısın la? " derdin.
pişman erkek
Bundan tam 4 sene önce, "tanıyor olabileceğiniz kişiler" sekmesinde seni bana gösteren facebook'un vizyonunu beyninde şekillendiren mark zükerberg'in bugünlere varmasında emeği geçen anası ve babası da dahil olmak üzere herkesin yedi ceddinin ateşi buldukları günkü heyecanlarının beyinlerinde kıpraştırdığı nöronların arasında gidip gelen sinapsları biiiiip! Söyleyeceklerim bu kadar. Kabalaşmak istemiyorum.
sakinleş
Senden öğrendiklerimle çok daha iyi bir insan oldum. Sırf bu yüzden Allah belanı versin ile allah razı olsun arasında gidip geliyorum ama yine de Allah belanı versin.
fakat iyi delirdi
Ben de bu mesajı okuma ihtimali olan gelecekteki eşime sesleneyim; Bana dayanma kudretinin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu biliyorum. Koca istiyom, gel beni al kgjkhl
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gel artık kalbimin gülü, olsada konussa kalbimin dili, küçücük dünyamda bir görsen beni, silinmez yazıyla yazdım kalbime
@l-o-v-e kader hep böyle olur zaten. Şaşmaz kural. Ama bu 1 yıllık soruyu kim nasıl bulup da ortaya çıkarıyor orası çok ilginç. Böyle bir yorum yaptığımı bile unutmuştum 😂
O bunu okuyor olsaydı eğer... Söyleyecek binlerce kelime olsa bile tek kelime etmemeyi seçerdim.. Çünkü gidene kelime israfı yapmamak lazım.. Onun payına düşen Sadece Sessizlik..
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o bunu okuyor olsaydı.. yazacağım hiç bir şey onu bana getiremezdi. Çünkü beni en yakın arkadaşı olarak görüyor, benim onu sevdiğimi biliyor. Ben onu kaybetmek istemiyorum o da beni arkadaşı olarak kaybetmek istemiyor. O mutlu olacaksa, ben hep mutlu olurum. O gülsün, sevilsin, mutlu olsun benim için önemli olanlar bunlar. sevmek her zaman karşılıklı değildir, bazen sevdiğini dokunmadan, uzaktan seversin. Elbette onun beni sevmemesi beni üzüyor ama yine de olsun canı sağolsun. Onu her zaman seveceğim. umarım onun sevdiği, benim onu sevdiğimden daha fazla seviyordur...
ben ki bakkala bile gitmeye üşenirken sırf seni görmek 500 km yolu gidiyordum finalde ne oldu bıraktın gittin sevmeyin arkadaşlar kadın erkek fark etmiyor bu ülke insanı sevilmeyi de sevmeyi de bilmiyor sadece egoları şişene kadar duygusal açlığı bitene kadar katlanıyor size
Sana şöyle haykırarak hoşlanadığımı söylemek istiyorum ama yapamıyorum. Seninle beraber olmak, mutlu olmak istiyorum demek istiyorum ama olmuyor :) o değil de benimle dalga mı geçiyorsun/oyunmu oynuyorsun yoksa var mı bir şeyler.
sakın dönme olur mu çünkü seni asla affetmeyeceğim. Ben seni çok sevmiştim bütün iyi niyetimi suistimal ettin nefret bile edemiyorum. Ama her şeye rağmen yaşıyoruz :)
sevdiğim kimse yok seveceğim kızda zor çünkü öyle bir kadın yok diyecek kadar az .. benim hoşlandığım bir kız isen sen ve özel biri isen benim kadınımsın
En İyi Cevaplar