Kocam cok kinci ve ilgisiz?

Merhabalar, 12yillik bir iliskim sonucu 7 aylik evliyim ve 5 aylik hamileyim Artik yoruldum. Seviyorumm diye katlanirim dusundumm ama ayni eve girince. bide. hamilelik olunca iyice dayanamaZ OLDUM.
Cok degisik bir kocam var. Tartismayi bilmiyor. söyleyecegini söylüyor beni delirtip ya evden kaciyor ya da uyuyor. Sonuc küsmü$üz. Ne bir gönül alma, ne bir toparlama ne de özür hic bisey yok. %80 adim atan taraf ben oluyorum.
Küsüncede domuzlasiyo sanki. Surat kirk karis ne cevap verir, gider gelir hicbisey söyleme yok. Bende nefret ederim küslükten cok zor küserim. Cok da kolay gönlüm alinir.
AMA BU onu gormuyooo.
25 yasindayim beXdim artim. Her defasinda kesin haklida olsam gönül almaya calisan yaklasan ben oluyorum;her defasinda söz veriyorum kendime aramiycam, konusmuycam diye olmuyor. <
Vicdanima. merhametime. yenik dusuyomm.
Anneside ayni
ufak bisey darilip küsmüstür bana. cok pis inatlari var, anne ogul ayni eger inatlasirsam basa cikamam diye. korkuyorum<
Arada iyi oldugumuzda anlatiyorum hissettiklerimi sözler veriyo küsmiycem diyo hemen ikici bir tartismada sil bastan. Ne yapacagimi sasirdim. Kus olduhunda o an ben ölsem donup bakmaX Çok yaşa der. Niyeee kusmus bana o yuxdenn. <
En son kavgamizda bana el kaldirdi hamile halimle. yere düstüm tartisirken cekti gitti. disarii. o gece hastahanede yatttim n. Tehlikem oldu kanama geldi ve kimse. gelip. yanimda. kalmadii. Hergunn kayinvaldemdeyim hizmetci. gibi. evimde. kaldigim yokk. . Ne yapmaliyimmm. Bosanmak. istesem olmaz bunlara. bosanma. deyincr deli oluyorlar. Bide hamileyim. Nasil esimi duzeltmeliyimm. tatilllerinde. ya arkadaslai ile. ya da. kardesi gilde. beni gram. dusunmuyo
Telefon sifrelerini degistiriyo. Hamuleyim. diye gram. yanasmiyo opmuyo bilee. Ve tartistigimixdada yukarida. anlattigim. gibi. oluyoo. Aklimi yicem ne. yapmaliyim?
Kocam cok kinci ve ilgisiz?