Hoşlandığım kızın sevgilisi var ve bana bakıyor? Arkadaşlar lütfen yardım?

Hoşlandığım kızın sevgilisi olmadığını öğrenmeden önce 2-3 kez bakıştık. O benim bakışlarımı bende onun bakışlarını yakaladım. Otobüse bindik sonra en arkaya oturdum yanındaki kız arkadaşıyla birlikte onlarda arkaya oturdu. Muhabbet etmeye başladılar. Hoşlandığım kız gülünecek birşey olduğunda direk bana bakıyor gülümseyerek belkide ilgisini çekmem için önüne eğiliyordu sürekli. Otogarda indik sevgilisi olduğu için bekledim önden gitsin diye ben indim ve oda beni beklemiş beraber gittik. İyi yolculuklar görüşürüz dedim gülümseyerek. O hep gözlerimin içine bakıyor ve gülümsüyordu. Daha sonra ise öğrenci işlerinde işin vardı yanında 3 arkadaşıyla birlikte onlarda geldi. Soluma döndüğümde yine gözlerimin içine bakıyor gülümsüyordu. Her baktığında gözleri parlıyordu. Okul çıkışında 1arkadaşıyla çıkarken geçerken gülerek yine gözlerimin içine baktı ben hiç tepki vermeden baktım ki sevgilisi olduğunu biliyordum. Daha sonra instagramdan 2fotoğrafını beğenince beni takipten çıkarmış bende onu engelledim sizce bu kızın amacı ne arkadaşlar lütfen yardım edin.
Hoşlandığım kızın sevgilisi var ve bana bakıyor? Arkadaşlar lütfen yardım?