Kusura bakma canım, şişmansın! İlk buluşmada sevgili adayınız sizi şişman bulup bir daha görüşmek istemese buna tepkiniz ne olur?

Kusura bakma canım, şişmansın! İlk buluşmada sevgili adayınız sizi şişman bulup bir daha görüşmek istemese buna tepkiniz ne olur?
Adam ve kadın Tinder’da tanışır, buluşur ve ilişkilerine devam etmezler. Ta ki adamın uzun uzun yazdığı “Kusura bakma canım, şişmansın” mesajına kadar.

Hiç zırvalamayacağım. Sana bayılıyorum Michelle ve şimdiye kadar tanıdığım en hoş kadın olduğunu düşünüyorum. Ama daha zayıf kadınlardan tahrik oluyorum. Sence bu sığlık mı? Amacım bu değil. Bu tepkim aynen müthiş bir yazarın kitabını okuduğunda, harika bir görüntüyle karşılaştığında veya sevdiğin bir müziği dinlediğinde verdiğin, daha fazlasını istemek şeklinde gelişen anlık tepki gibi. Bu nedenle, her ne kadar kafa yapına, yüzüne ve kişiliğine bayılsam da (Tanrım, gerçekten bayıldım) vücudun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yani seninle oturup flört ederek harika bir akşam geçirebilirim ama içimde, kıyafetlerimizi çıkardığımız zaman vücudumun bana ihanet edeceği gibi korkunç bir his var. Böyle olmasını istemiyorum bebeğim.
"Kusura bakma canım, şişmansın”

İlk buluşmada sevgili adayınız sizi şişman bulup bir daha görüşmek istemese buna tepkiniz ne olur?
#Meczup
Beni bu halimle beğenmeyecek insanın peşinden koşacak değilim. Ağzının payını veririm.
Çok üzülürüm. Hırs yapar kilolarımı veririm.
Şöyle ki, (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: