Eşim ev hanımı evde hiç çıkmaz zorla alışveriş e dışarıya yemeğe gezmeye falan götürüyorum ben eşimin gezmesini dolasmasini istiyorum ama eşim evden çıkmıyor?
Klasmann sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılEvde sıkılmayacak kadar çok iş var :) temizlik yemek düzen birşeyler üretmek ( dikiş, kitap okuma , yeni tarifler öğrenme vs vs) .. dışarıda gezme isteğinin ev hanımlığıyla alakasını kuramadım. Çalışan biride gezmek istemeyebilir
124 Yorumla- +1 yıl
Ev işleri bitince sohbetler var ev gezmeleri komşu kahveleri arkadaş kahvaltıları akraba akşam yemekleri var :) dar pencereden bakıyorsunuz senin hanımın da sıkıntı
- +1 yıl
Benim evimde çay şekeri biticek iki dakka inip alıp gelirim yapı olarak hareketliyim ben. Hanımının Burcu ne
- +1 yıl
Balık :) balıklar ağırdır ya :)
- +1 yıl
Ya şu var biraz annesi annen falan gezmelere götürsün ona bazı sorumluluklar ver
- +1 yıl
Arkadaşları Yok mu
- +1 yıl
Konus eşinle
- +1 yıl
Psikolojik destek alın
- +1 yıl
ateletini yenemiyor demek ki belki de anksiyeteleri var bilemezsin psikolojik destek kötü bir şey değil ki
En İyi Cevaplar
+1 yılCok sıkılıyo insan tum gun evde, ama bir sure sonra disari cikinca hemen eve gelme istegi de oluyo cok degisik ya ev hanimi etmesin Allah kimseyi
015 Yorumla- +1 yıl
Allah allah cok enteresan
- +1 yıl
Konus bir enerjisini dusuren sey neymis sor.. belki baska bir derdi var?
- +1 yıl
Evde de dusuk mu enerjisi belki yapisi boyledir
- +1 yıl
Neseli midir peki?
- +1 yıl
Demek ki evde mutlu birak evde takilsin sıkılsa soyler
- +1 yıl
Hep evdeyse aliskindir seviyodur.. okul is v. s olanlar sikiliyo evde
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar Ne Diyor
21
+1 yılE basit kadın programları cinayet çözme beni affet beni unutma standart diziler ev işi bitti gün arada da yemek
14 Yorumla- +1 yıl
Benim de eşim öyle çalışıyor ama başka hiç bir sey yapmıyor benden ayrı tek saati pazar günü berbere gitmesi eve geç gelmez dışarıda takılmaz arkadaşı yoktur. Bende tam tersi aşırı sosyalim çalıştığım halde evde sıkılıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Çalışmaya alınanlar için zor evde durulmuyor tabi çalışmaktan bulanlar ayrı da buna alışmış kişiler için de dışarı çıkmak çok zor geliyor. d
021 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılHaftanin bes gunu calisiyorum diger iki gunu de disarda gecirmek icin mucadele ediyorum resmen. hayat evde pineklemek icin cok kisa
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ev hanımıyım şimdilik. Canım çok sıkılıyor ve bir an önce kızım büyüsün çalışıyım istiyorum, sosyal hayatımı özlüyorum. Bazen hep dışarı çıkarım, 1-2 hafta her gün dışarda olurum sonra 1 ay bakkala bile zor giderim, dönem dönem benimkisi...
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen geçiyor, bazen geçmiyor. Ben genelde temizliğie veriyorum kendimi. Tividu var evde... bütün dizileri izliyorum 😂 bu site de çıktı başıma (ki bu iyi bişey değil)... Genelde bunalımdayım... Bir an önce bu monotonluk bitmesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKeşke benim eşim de sizin gibi olsa, ama benim ki "dışarı çıkıp ne yapıyorsun?" Haftada 1-2 kes çıksam da "en çok sen geziyorsun" diyor bana
Cevap sahibi+1 yılUmarım ortak noktayı bulursunuz ki bence bu kadar zor olmamalı, bizim ortak noktayı bulmamız imkansız, eşim benim hava almam, insan görmek, bir arkadaşımla kahve içmek gibi şeyleri gereksiz olduğunu düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılMalesef. Bazıları kadın dediğin evde temizlik yapar, yemek pişirir ve çocuk bakar. Şükürler olsun ki en azından çalışmama engel olmuyor ki ona kalsa 5 çocuk ister ve benim dışarıyla komple ilişkimi keser
Cevap sahibi+1 yılSanırım sıkıldı ☺ ama çocuk olursa artık hiç çıkaramazsın, belki çocuk büyüdükten sonra parka filan götürür ancak.
Çalışma konusuna gelince, eğer maddi durumun iyise ve eşini harçlığını verebiliyorsun ve kendine harcadığın kadar ona da harciyorsan eyvallah, ama benim durumum farklı, ben en son ne zaman kendime bişey aldığımı hatırlamıyorum, benimki araba, motor, son model telefon aldı kendine, bana gelince borçları var, zar zor çocuğa bez alıyor, yemek ister ama alışveriş parasını bile küfür ederek veriyor.
Cevap sahibi+1 yılNeyse konuyu biraz uzattım kusura bakmayın..
1 gün kalsam boğuluyorum resmen
Nasıl duruyorlar evde çok ilginç013 YorumlaEşin tuhaf biri galiba millet gezmek ister kocası götürmez ya da salmaz seninki evden çıkmak istemiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılCalışsa dert , evde otursa dert, gezse dert gezmese yine dert.
01 Yorumla Boşver gezip başkaları ile vakit geçireceğine akşama senle vakit geçirsin...
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaa ona bir alem ben eve zor giriyorum nerdeyse 😂😂
052 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGezmekten güzel ne var ya içi ölmüş sanırım onun
Cevap sahibi+1 yılBende cıkmazdım pek yollamazlardı
Cevap sahibi+1 yılKendine bile bakmaz mı
Cevap sahibi+1 yılAbartmış cidden o kadar da olmamalı
Cevap sahibi+1 yılKıyafette sen al bari ona eve kuaförü getirt
Cevap sahibi+1 yılAlma bidaha istediğinde kendi cıkar alır
Cevap sahibi+1 yılSen alma alamam cık al de sen almazsan illaki alır alıştırma o kadar sosyalleşsin oda
Cevap sahibi+1 yılZor yani ne diyin buda bir sorun
Cevap sahibi+1 yılEşin ne burcu
Cevap sahibi+1 yılYa o ne öyle 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKomik yaa
Cevap sahibi+1 yılSende haklısun 😂
Cevap sahibi+1 yılPara harcamayı sevmeyen kadın zor ama varmış demekki öyle birisi
Cevap sahibi+1 yılNereli o
Cevap sahibi+1 yılNe bilgisi 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet anladım
Cevap sahibi+1 yılDüzelir umarım
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur yani ne diyim dicek bişey bırakmadı eşin😄
Cevap sahibi+1 yılYok artk o ne öyle
Cevap sahibi+1 yılNeyse bu konu beni bile sıktı artık
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yapın bari onunla ilgilensin
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yıl10da yatarsa normal
İnsan gezmeye nasil zorla cikar ama neyse karin demekki disarida vakit gecirmeyi sevmiyor saygi duy bence
015 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNe guzel iste cogu da geziyo diye sikayet eder 😁
010 Yorumla- +1 yıl
Ya dugun olayina girms bence bende hic sevmem dugune gitmeyi belki evde daha rahat ediyordur daha ozgur hissediyordur bence skma rahat birak
- +1 yıl
Anladim bir piskologla görüs bence
- +1 yıl
İlginc ben evde boguluyor cok durunca
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun kardes
Depresyona girdim brn evde otura otura
01 YorumlaInsanin cani sıkılır evde otura otura
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yıleşin içine kapanıktır bence yardımcı olmalısın
01 Yorumla Demek ki halinden memnun.
07 Yorumla
+1 yılBence sıkılr Ben calismiyirken cok sıkılyorum
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahım ne eşler var. Off
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllahım neydi günahım 😊
Cevap sahibi+1 yılBatsın bu dünya. Bahtım batsın...
Cevap sahibi+1 yılBu kadar mı berbat bir dünya bu. İnsanlar neden dengi dengine düşmez. En sevdiğim söz. Kader utansın... utansın ama utanmadı utanmaz
Cevap sahibi+1 yılBu saydıkların değil benim durumum. Genel olarak hiç mutlu biri olamadım ve olacağa da benzemiyor. Çok yorgunum bu hayattan. Artık yüküm hafiflesin istiyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılŞu anda hıçkıra hıçkıra ağliyorum bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılNeden bu hayat kimilerine felek, kimilerine kelek. Neden adaletsiz biri cevap versin
Cevap sahibi+1 yılEşim yok. Sadece dua et olur mu senin gibi biriyle karşılaşmam için. Ama sadece inan sorun bu değil
Cevap sahibi+1 yılOlamazsın ki manevi sıkıntılar. Çok yıprandım artık yükümu hafifletecek bana destek olacak birini istiyorum sadece. Üzülme ben yanındayım diyecek ama yok işte. Yuk altında eziliyorum. Senden tek ricam her gün beni aklına getir ve sadece dua et. Belki Allah yardımcı olur sen vesile olursun
Cevap sahibi+1 yılEvlendim bitti.
Cevap sahibi+1 yılAksine iyi oldu.
+1 yılBen çok sıkılıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben eşim kozdığı için evde oturuyodum ve sürekli kavga ediyodum dışarı çıkmama izin vermediği için ben gezmeyi severim
Çoluk çocuk var mı
01 Yorumla
+1 yılAyy o ne sıkıcı hayat
00 Yorumla
+1 yılBurcu ne esinin
04 Yorumla- +1 yıl
Balik
Daha fazla(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi