Sevdiğin bir kişi var instagram da takip isteği attın kabul etti tamam eyvallah ama geri seni takip etmedi :) ne yaparsın bu durumda :) 

Benim durum daha sıkıntı aqü sevdiğim kız istek attı ama sevgilim sıkıntı çıkardı diye kabul edememiştim 😂
hahahaha o nasıl bir ironi ya :D
ya sesli güldüm :D nasıl ikisini kaybettin :D :D
Vallahi gülüyorum da :D ayrılmışsın ona da üzülüyorum bugda kaldım :D :D
Fotolari begen ve gulusun cok guzel diye mesaj at dusmeyen kiz yok 😇
Teşekkür ederim derse ne olacak nasıl düşecek ki , ilginç bir yolmuş beğendim fkdkfknf
Rahatsız etmiyorum dimi felan mı yazayım üstat
Aaa evet gülüşün çok güzel diycem sonra sahibi var mı felan mantıklı, vallaha beğendim :D çok saol ya , var mı başka tavsiyen
Eheheheh valla şimdilik öyle bir kız yok :D yani bana unf yapacak bir kız yok diyeyim ;)
Teşekkür ederim ama çok saol, erkeklerle ilgili bir problemin olursa bende sana daima yardım ederim:)
Yorumlar ne saçma ya hiçbir şey yapmam anında takipten çıkarım
Cevap
5Cevap
Kendimi küçük düşürmeye ne gerek var? Çıkarım takipten
Sana taktik veriyimmi
Biraz psikopatça ama işe yarayacak bir taktik
Dinliyorum
Stalk yapıyosun ama öyle fotoğraflara bakarak değil onun neleri beğendiğine bakıyorsun kimleri takip ettiğine bakıyosun sonra bir fake hesap açıyosun buna birsürü küfürler hakaretler ediyosun sonra bu seni engeller bikaç sonra başka ni fake hesap açıyosun bunu tanımaya çalışıyosun nelerden hoşlanır falan bikaç hafta sonrada kendi hesabından yaz
Ben küfür etmem ya :D yani çok sinirlenmedigim sürece
Ben sadece taktik verdim gerisi sana kalmış 😂
çok teşekkür ederim ilginç bir taktik :D
Denedim ve işe yaradı
ya bir erkeğe zaten naber yaz o iş tamam :D :D :D böyle şeylere gerek yok
Her erkek aynı değil ama bekir😂 biraz içine kapanık birisiydi ama çok yakışıklıydı sonunda kendime aşık ettim sevgili olduk ama şu an arkadaşız kfşcşvvçv
jsdnfksdhfk ya güldürme haykırdım :D
niye ayrıldınız o kadar zahmetten sonra
Yanlış anlaşılma oldu ortak arkadaşımız piçin teki çıktı
ya bırak sana erkekmi yok bana bu kadar uğraşacak birisi olsa sırf emeği için ayrılmam :D
Uğraştığımı bilmiyorki 😂 ilk mesajı o attı o da bu bana cevap vermez diye düşünmüş 😂😂
Keşke ayrilmasaydiniz :D
Böyle daha iyiyiz mutluyuz çünkü beni kaptıktan sonra görüntülü konuşurken lol oynuyodu biraz sinirime gidiyodu bu durum ama yine lol oynarken konuşuyoruz lfcşfşfş
o oyun tüm erkeklerin derdi, bende hep oyun oynarken felan konuşurum mesajlasırım :D senin kaderin neymiş böyle ya :D
Ben genelde oyun bağımlısı erkeklerle birlikte olmayı tercih ederim neden diye sor
Çünkü dışarıya ilgisi olmuyor :D
Aynen öyle 😂😂
Ben lisede çok aşırı bagimliydim da şimdi günde 3 4 saat oynarım, gerçi oda çok djdkckjdks
Bende oynuyordum bıraktım
Taktık yapmaktan zaman kalmıyor herhal
Leptop çok yavaşladı ya o yüzden bıraktım
Ya bir cihaz durduk yere yavaşlamaz :D ya işlemci macunu bitmiştir ya içi tozlanmıştır yeterli kadar sogutamiyordur yoksa öyle birşey olmaz
Yeteri kadar soğutamıyo
Içi tozlanmış ya onun temizlettirmen ve işlemciye macun sürdürmek lazım hemen düzelir
Yeni alcam ya
Yeni taktik için yeni pc diyosunnnn ehehehhe
Twitch dünyasına başlamayı düşünüyorumda bakalım
Ilk takipcin benim :D
Destekte olursun heralde😂
Sen beni yönlendir yeter :D elimden geleni yaparım
Cansın 😂
Sende 😂😂
İnstagram kullanmıyorum knx
Baska bir sosyalmedya diyelim ozaman naparsin :)
Böyle şeylere takılmamak lazım 😂
Peki nasıl bir davranış sergilersin :D
eheheheh oda iyiymiş ya :D
Gider bir güzel ne yaptığını sorarim😂
Fotoğraflarını beğenirim dikkatini çekmek için
Oyle bir durum yasamadım
Takipden çıkarım.
Gt yazarım
Takibi birakirim
Takipten çıkarım
Unfollow :)
ana avran düz ✌