1. Sosyal medya dan görüldü yapman bile ona bir cevap gibi gelebilir. Mesajlarını açma.
2. Görüşme durumlarınızı bahaneler ile erteleyiniz , zira bahsettiğiniz kişinin eşi yipranabilir.
3. Siz bunu çok düşünmeyin , rüyalarınızın sebebi budur.
4. Rüyalarınızda binbir farklı şekilde olabilirsiniz , bu sizin korkularınızı gösterir.
5. Unutun :)42 Yorumla
Soran+1 yıl:) galiba haklısınız ben biraz bu durumdan korkup kuruntu yapıp kafaya takmış olabilirin. bundan sonra daha çok dikkat edicem zaten uzun süredir görüşmüyoduk yine uzunca bir süre görüşmesek daha iyidir :) kırmadan yazdığınız için ciddiye aldığınız için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılOrtada kuruntu falan yok. Aleni asılıyor ve ölçüyü kaçırıyor ve yakıcak ortalığı, mahvedecek bu yılların dostluğunu. Evet eşiniz ile gerekir ise konuşun ve eşi ile de konuşarak onun da olduğu bir üçlü konuşma ya da dörtlü bir konuşma yapın derim...
08 Yorumla
Soran+1 yılBuda sıkıntı çocukları var sonuçta. Ben bunu yapamam uzak durmak eşimede görüşmek istemediğimi söylüycem sebep olarak eşine davranışlarını beğenmiyorum seninde aklını çeler diyip zorluycam
- +1 yıl
Sessiz kalmayın ve mesafenizi koruyun, haddini bilsin... Ve çocuklar deyip durmayın. Bu onun umurunda değil. Yoksa seni taciz edip durmazdı. Neyine güveniyor ki? Seni fingirdeştiği kadınlardan mı sanıyor? Öylemisin? Gerekeni yapın ve haddini bilsin edepsiz...
Soran+1 yılAsla tabiki de , ben eşinr kıyamam ve çocuklarına eşimi ve kendimi uzak tutucam sma gitmek istemediği mi söylüycen
- +1 yıl
Umarım başarılı olursunuz. Nede olsa eşinizin çocukluk arkadaşı...
Soran+1 yılDaha önce eşini aldattığı için bahane olarak bunu sunucam ben istemiyorum öyle biriyle arkadaşlık etmeni görüşmüycez diyip baskı kurucam. Elbet tercihi ben olurum sonunda karısıyım sonuçta
- +1 yıl
Umarım öyle olur. Bekleyip göreceğiz ve seni seçmeli de...
Soran+1 yılseçer seçer iyidir kocam kırmaz beni
- +1 yıl
İyi geceler. Saat epey geç oldu. Nerde kocanız ki demiyor nedir seni benden alan diye...
Bence bir seylik var ama büyü denemez çünkü rüyalarda yaşıyorsun görüyorsun bilinç altından kaynaklanıyor sen bu meseleyi bakışını kafaya taktıgin için bilinç altının bir oyunu gibi düşün kötüye yorma eğer büyü konusunda rahat değilsen korkuyosanda namaz kıl kuran oku onlar herşeyden korur ve sakin kötü yola sapma ailene sahip çık Allah'a dua et 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ne güzel anlatmışsın bende öyle düşünüyorum bol dua ediyorum zaten eşime kendime aileme. Ama çekindim açıkcası bir kadın hisseder ya yanlışı hissettim ve gerildim çok yanlış geldi. Bilmiyorum ya da cidden beni çok sevdiği bir arkadaşı kardeşi gibide görmüş olabilir. kuruntu mu yaptım bilemedim
- +1 yıl
Tek yapacağın şey uzak durmak tek durma aynı ortamlardayken ve bir yanaşma ima vs olursa hiç saklamadan eşine anlat durumu sana güveni varsa seni anlar ve inanır. Eğer yanaşır ve sende bunu saklarsan ortaya çıktığınds eşine bişey diyemez kendini aklayamazsin sıkıntı yaratır boşanmaya kadar gider.. bu yüzden dua et Allah'a sığın ve uzak dur :) ama şimdiden hemen ortada tammbisey yokken eşine bahsetme tabiki de ispat ve kanıt olmalı bunu unutma :))
Soran+1 yılya aslında doğum günümden sonra ki gün rüyayı gördüm ve o gün tuhaf bir şekilde instadan mesaj attı ki asla atmazdı önceden grup vardı atarsak ordan atardık onuda 1 senedir kullanmıyoduk rüyanın üstüne ve yaşanılanların üstüne mesaj atınca noluyorız diye kuruntu yaptım ama acaba ben mi saçma düşünüyorum diye kendini yiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok kafana takıp düşündüğün için görüyorsun rüyanda. İçin rahat etsin öyle olduğuna inanırsan öyleymiş gibi davranırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBayanlar hep kuruntu demiş. erkekler olabilir demiş bilemedim kuruntuda olsa eşimide kendimide uzak tutucam odan çok korktum
Soran+1 yılteşekkür ederim ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılWalla sen o esinin arkadasindan uzak dur nasil baktiysa bilincaltina islemis aniden taciz edecek gibi bilemezsin belki hoslanmistir senden esinin kocasi
01 Yorumla
Soran+1 yılBakışlarından çekindim cidden korkumda o yönde uzak olucam
+1 yılGerçeği ayan beyan bildiğin halde ve nispeten de ortak olduğun halde nasıl bu kadar saf ayağına yatıyorsun? O kadar bakışı niyeti "özlemiş gibi bakmayı" ve bir sürü detayı yakalayan kadın bunun bir kuruntu olmadığını da bilir.. bu meselenin sonu da ya adamın koynunda bulursun kendini ya kocanın cezaevi ziyaretinde.. Allah evden ocaktan uzak tutsun sen gibi kadını da öyle arkadaşı da
19 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadığın şu ben acaba uzun süredir görmediği için beni acaba kardeşini özlemiş gibi mi baktı yoksa ben mi kuruntu yaptım, yoksa gerçek mi ilgisi diye arada kaldım. Çocukluk arkadaşları bunlar kalkıp adama durduk yere görüşmüycez gelmiycekler gitmiycez diyemem. Noluyoruz derse ne diycem ben
- +1 yıl
Sen sahip olduğun sıfatı hatırla evvela.. bir adamım karısının.. evlilik bağı ile birine bağlısın.. yazını baştan sona dikkatlice okudum ve kendi cümlelerin bunlar.. şüpheye yer bırakmayacak şekilde seninle ilgili düşünceler içinde olduğu belli ve birinci adım olarak senin kendisini farketmeni de sağlamış durumda.. gerekirse kocanla konuşup arkadaşı ile arasına mesafe koymasını doğrudan söyleyebilirsin.. tüm gerçeği ismin gibi bildiğinin altını tekrar çiziyorum
Soran+1 yılBak şu yazdıklarımı okumak farklı birfe gerçeğini yaşamak var. Ben bu adamı senelerdir tanıyorum sadece ilk defa eşi öyle diyince haraketlerine dikkat ettim bana karşı farklı olduğunu hissettim. Ama zaten adam eşini sevmiyor ona davrandığıyla bana davrandığı farklı olması normaldir, ben özlemiş gibi baktı derkende uzun süredir görmediğin birini görürsün sevinirsin ya öyle bir sevinç gördüm hepsi bu acaba kardeşi olarak görüyosa uzun süredir görüşmedik ondan mı öyleydi diye arada kaldım. Bu bahsettiğim kişi çünkü sadece eşimin arkadaşı değil benimde arkadaşım bir yerde sonuçta. Biz sevgiliykende ekip gibiydik hep beraber takılırdık yani çok özenilecek arkadaş grubumuz var. Ben sadece acabada kaldım scaba arkadaşca mıydı tepkileri çok özlediğinden mi yoksa o yönde mi arada kaldım. Hep zaten o manyak karısı kafama soktu abuk subuk imalı imalı konuştu yoksa asla düşünmezdim böyle bir şey
Soran+1 yıleğer zaten o yönde eğilimsel birşey varsa ben zaten eşime direk görüşmeyelim ben hoşlanmıyorum onun davranışlarından diyip zorlarım. Ama çocukluk arkadaşı adamın bir yerde kuruntu yüzünden bunu yapamam net olmak gerek
- +1 yıl
Sorunun başlığı, gelişme bölümü ve alttaki görüşlerdeki yorumların, şu an anlattığın durumla tutarsızlık içinde bunun farkındasın degil mi? Her halükarda bu adamdan uzak durman ve eşini de uzak tutman gerektiğini herhangi bir dışardan bakan goz olarak söyleyip iyi geceler diyorum.. rüyalarına kadar giriyorsa, ve rüyaların niteliği öpmeye sarilmaya çalışmaksa, ya sende art niyet var ya da ilk şüphelerin doğru.. otur bunun kararını sen ver
Soran+1 yılHayır hala aradayım, sebebi öoğu kişinin kuruntu yapmışsın demesi şuanda olabilir cidden yapmış olabilirim dedirtiyo o yüzden gözlemlemeye karar verdim önümüzdeki hafta eşi ve abisiyle bize gelicekler o zamanda farklı bir şey görürsem gecesinde eşimle konuşup bir daha gelmesinler sinir oldum tarzı bir konuşma ve bahane zaten üreticem ama bunu şu an yapamam elimde birşey yok. ve adam kalkıp bana seninle arkadaştık ben seni kardeşim bildim çocukluk arkadaşımla aramı bozdun derse napıcam?
- +1 yıl
Dolaylı yollara sevk edersen bu meseleyi başına asıl o zaman bela edersin.. sen de evli bir kadınsın.. kocanın bir kadına bakışını yakaladığında rahatsız oluyorsan o bakışlarda bir anormallik sezmişsin demektir.. şeytan ayrıntıda gizlidir.. Allah sonunuzu hayreylesin.. yaptığın kuruntu diyenler yazini okumaktan usenip kabaca üzerinden geçen kişiler belli ki
Soran+1 yılDediklerini dikkate alıcam teşekkür ederim gece gece ilgin için
- +1 yıl
Tüyleri diken diken eden bir durum olunca söz içerde kalmıyor ne yazık ki.. iyi geceler
+1 yılBence mesafeni koru ve daha fazla konuşma onlarla böyle birşey içine doğduysa uzak dur büyü gibi gelmedi bana
07 Yorumla
Soran+1 yıluzak durucam kesinlikle
- +1 yıl
Evliliğine zarar verir kimseye güvenme iftira bile atar belli olmaz
Soran+1 yılhaklısın, gerçi o derece bana kötülüğü dokunmaz aslında iyi arkadaştık senelerdir ama bundan sonra olmuycağımız kesin
- +1 yıl
Lütfen böyle masum düşünmeyin olur mu.
Soran+1 yılona karşı kesin ve netim zaten her hangi bir tavrında tepkim sert olur
- +1 yıl
Eşini sevmediği için sizin mutluluğunuza özenip bilmeden duygu beslemiş olabilir yani
Soran+1 yılyani bir çok kişi eşimle ilişkimize imrenir maşallahımız var o konuda oda olabilir. ben kuruntu yaptım bence ya
Büyüsünü bilmem de adam dediğin gibiyse epey karaktersizmiş. Görüşmeyin bence onlarla. Nerede ekliyse de silmen en doğrusu
19 Yorumla
Soran+1 yılEşimin arkadaşı ğstelik çocukluk arkadaşı ben silsem eşim kolay silemez uğraşıcam kuruntu bile yapmış olsam gerildim bir kere
Soran+1 yılNe biliyim ama sonuçta o kadar can ciğer gibi görüyosun bunca zaman bana garip geliyor, ben sanırım hala insanlar iyi olabilir kafasındayım haklısın kimseye güven olmaZ
Soran+1 yılBende öyle olmaya başladım bu aralar ondan mı kuruntuluyumdur acaba
Soran+1 yılya şöyle söyliyim hani biriyle uzun süredir görüşmezsin seni görünce özlediğini anlarsın bakışından konuşmasından. Gözlerinin içi gülüyodu ve sanki kimse olmasa sarılıcak gibiydi. Habire gözümün içine içine bakmaya çalışıyodu. Çok gerildim yani o ortamda. Mutfağa gittim eşiyle oturuyoduk geldi arkamdan korkutmaya çalışıyo görüyorum seni camdan yapma git başımdan diyorum tekrar durup ensemde böö diye bağırıyo sinir oldum bağırdım yapma diyorum anlamıyomusun yapma eşşeksin sen diyip içeri geçtim. çok sert tepkişi gösterdim o an gülüyodu yinede eşide şaşırdı bende sinir oldum. hani desem ki o manada düşünüyo sanmıyorum hafi çok sevdiği kardeşi gibi görüyo onuda sanmıyorum arada kaldım çok
Soran+1 yılheh işte bende burda tıkanıyorum zaten. ya kardeşi gibi gördü özledi görmeyince, ya da o yönde bir boşluğu oldu diyorum iki seçenekte kalıyorum. eşimi çok seviyo yani senelerdir görüyorum arkadaşlıklarını yapmaz diyorum
Her şey büyü değildir
Buyu bahanedır sıhınmalık bahane13 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ben zaten istrmem öyle bir durum çok aşırı yanlış
Soran+1 yılnasıl yani?
bir hocaya baktir büyü var mi uzerinden.. Benim bildigim hoca var ucretsiz halledebilirsin.. Büyü varsa daha fazla etkisini gostermeden
06 Yorumla
Soran+1 yılBakar mı cidden
Soran+1 yılnerde peki
Soran+1 yılanladım
Kocana yakında "boynuzlarınız hayırlı olsun" diye de kutlama yaparsınız artık 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılburda ben kocamı boynuzluycam mı demişim yoksa başka bir soru mu var. Ayrıca kocama aşığım
+1 yılSapık demek ki. Büyü ne ya biraz mantıklı olun bir gün de beyniniz çalışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılsapıkmı bilmiyorumda uzak durmam getek bunu anladım
- +1 yıl
Aynen uzak dur görmeye görmeye unutursun rüyada gormessin
Soran+1 yılhaklısınız öyle yapıcam
+1 yılUzak dur. Ki zaten duruyorsun. Ama etkilenmişsin iyi ya da kötü rüyada görme sebwbin bu.
19 Yorumla
Soran+1 yılben eşime aşığım asla onsuz olamam. arkadaşındanda o bakış yüzünden çekindim bir kaç kez daha rast geldiğim içinde aslında korku yaptım
- +1 yıl
Tamam işte korku duygusu sizi etkilemiş.
Soran+1 yılgeçer inşallah
- +1 yıl
Bence eşinizide uzak tutun o insandan.
Soran+1 yıltutucam zaten görüşmeyelim gitmeyelim diycem
- +1 yıl
Hayır hayır bu şekilde söyleme eski dostu sonuçta srni bile jarşısına alır tepki gösterir. Bahane üret sürekli gidip gelmemek için
Soran+1 yılama bu sefer onları çağırıcak bu hafta için sözleştiler bende hastayım gelmesinler dedim şimdi haftaya geliceklermiş mesrla. direk net olmam gerek
- +1 yıl
Sen bilirsin.
Soran+1 yılHayırlısı diyim
+1 yılkanka kuruntu değil. büyü değil bilinç altına işlemiş adamdan ne kadar çekindiysen artık
03 Yorumla
Soran+1 yılfazlaca çekindiğim doğru. İnsanın bakışı anlatır bende korkmadım desem yalan olur böyle bir durumda kalmaktan
- +1 yıl
kuruntu sen onu görmezden gel olduğunca yokmuş gibi davran merhaba merhaba ötesi yok
Soran+1 yılbundan sonra öyle yapıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki eşinin arkadaşıyla görüşmek hoş değilmiş. Ondan sonra kocanın içine şüphe giriyor be neden cinayet oluyor diye haberlerde boy boy.
011 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben karşılık vermem zaten kocamı seviyorum işim olmaz
Cevap sahibi+1 yılYeme beni yA
Cevap sahibi+1 yılBu saatte kocanla ilgilenmen gerekirken arkadaşında bahsetmen gerçekten yazık. Sizin gibiler yüzünden kadın cinayetleri artıyor.
Soran+1 yıleşim şu an yanımda değil boş konuşmayı kes buraya girmek katil etmez benim kocamı o zihniyetini bir değiştir önce. Katil oluyomuşmuş canımı o mu verdi o alıcak Allah verdi Allah alır kimsenin buna hakkı yok !
Cevap sahibi+1 yılBöyle kuruntu yapmaya devam edwrsen senden şüphelenecek ileride. Farkında dplsin.
Soran+1 yılben bişey yapmıyorum sadece yanlış anlamış olabilirmiyim diye soruyorum. çünkü ister istemez kafama takılıyor bir ihtimal bile olsa görüştürmüycem eşimi
Cevap sahibi+1 yılSenle yatmak istese fırsatını bulur yatarsın kim bilir
Soran+1 yılyuh artık ben anlaması kıt insan gördümde bu kadarını görmedim. arkadaşım kocamı seviyorum aşığım zaten aldatıcak olsam niye kalkıp soru soruyim direk yüz veririm zaten anlamıyomusun sen?
Cevap sahibi+1 yılSoruyorsun çünkü belki destekşeyen olur diye öerak ediyorsun.
Soran+1 yılne desteği? birileri kalkıp evet ilgisi var derse ben kalkıp kocama görüşmüycez ben sevmiyorum o arkadaşlarını diycem. Birileri hayır sen yanlış anlamışsın bu sadece kuruntu dersede susup bekliycem haraketlerine göre davranıcam.
Cevap sahibi+1 yılİnşşş hadi bakalım
bu senin bilinç altına işlemiş sadece bunu dusunuyosn büyü yok
08 Yorumla
Soran+1 yıleşimin arkadaşı çok sık görüşüyolar evimize girip çıkıyor yine aynı sekil senelerdir yan yanayız. Ama artık sşime görüşmek istemediğimi söylüycem
Soran+1 yılnasıl yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence büyü falan değil bilinç altı adamın sna ilgisi var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık ne kadar fesatsan gece ruyalarına giriyor
08 Yorumla
Soran+1 yılfrsatlık değil korkj
- +1 yıl
Bak tahmin yürütüyorum senin eşinle mutlu bir beraberliğin var eşini seviyorsun onu mutlu etmek için ugraşıyorsun eşinde bunu ona anlatıyorsa onunda böyle bir eşi yoksa bunları yaşayamıyorsa istemsizce sana ilği duyuyor olabilir birde bazı erkekler yatak odasınıda paylasır güvendiği arkadasıyla eger renkli bir yatak odanız varsa bunuda arzuluyor olabilir
- +1 yıl
Bence düzgün bir dille eşine durumu anlat bu arkadaşından hoşlanmıyorum mumkünse görüşmeyelim falan de ya da sanal alemde mesaj falan atıyor rahatsız oluyorum görüşmek istemiyorum de
Soran+1 yılOlabilir dediğine katılıyorum erkekler daha iyi anlar bu durumdan. çünkü dediğin gibi eşimi çok seviyorum ve onun sevdiğinide biliyorum asla maddiyat açmam şükür zaten oda ben istemeden yapar.
- +1 yıl
Yapacagın tek şey eşini kırmadan o adamdan uzaklaştırman
Soran+1 yılbunu yapıcam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
İyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılPek kuruntu gibi durmuyor malesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum belki yanlış anlamışımdır diye düşündüm ama kararsız kaldım mesafeyi korumaya devam edicem
bilinc alti istiyosun
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır istemiyorum
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılevet işte bu durum geriyo
Soran+1 yılyok evli barklı adam zaten istediğiyle olabilicek biri. benle alakalı bir durumuda yok anmattığım dışında
Sen kuruntu yapiorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin
Ne okudum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılokuduysan mantıklı cevap verebilirsin?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar