Eşimin arkadaşını rüyamda görüyorum (büyü yaptırmış olabilir mi) soru detayda?

Eşimin arkadaşıyla senelerdir tanışıyoruz, oda evli aynı zamanda eşi benim arkadaşım sürekli görüşürüz. Eşimle sevgiliykende evlendikten sonrada hep ama bakışlarını yakalardım bana karşı farklı bakardı. Zaten eşini sevmiyor aldatıp duruyor. Ben o yüzden hep geri dururdum ona karşı. Geçen hafta doğum günümdü eşim erken kutlamak istemiş bu arkadaşına sizin evi ayarla pastayı v. s süslemeleri yapın biz akşam gelicez diye haberleşmişler. Oda eşine söylemiş hazırlık yapıcaz v. s diye neyse kutladık ettik sonra eşiyle mutfakta konuşurken teşekkür ettim. Bana aniden bana etme kocam maşallah bana böyle hazırlık yapmadı, kocan ne dediyse artık herşey çok güzel olucak diyip hazırlandı kıskandım doğrusu diyip konuyu kapattı. İçeri geçtik eşinin şafından sonra dikkat ettim bakışları yine farklıydı özlemiş gibi bakarsınız ya birine öyle özlemle bakıyodu bana sonra eşiyle göz göze geldik kocasının bana bakışını gördü. Suratı düştü bende daha dönmedim o yöne eşimde şaşırdı hatta arkadaşından böyle süpriz beklemiyomuş sadece pasta kurabiye alın demiştim dedi. Onlardan çıkarkendr en son benle görüştü elini sıktım görüşürüz diye bırakmadı gözümün içine baktı, hemen elimi çektim uzaklaştım. O akşam ve sonraki 1 hafta boyunca hep rüyamda onu gördüm habire bana sarılıp öpmeye kalkıyodu bense itiyodum. Böyle abuk subuk büyü işleri var onun ailesinde. Korkmadım değil. Ve bana sürekli instadan komik v. s bişeyler atıyor görüldü yapıp bıraktığım halde yazıyor. Eşimde ondan bişey beklemez çocukluk arkadaşı acaba ben mi kuruntu yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında kuruntum yani kafamdaki bu düşünce doğum günümden sonraki gece rüyayı görmem ve akşam saatlerinde onun mesaj atmasıyla başladı çünkü asla atmazdı atsa gruptan atardı ki orayıda 1 senedir kullanmıyoruz. Hepsi üst ğste gelince korktum ya cidden öyleyse ya hisleri varsa naparım ben nasıl uzak tutarım eşimi kendimi ya da nasıl tepki veririm diye yedim durdum kendimi. saçmaydı çünkü bir gün sonrası bana mesaj atması sonra habire komik bişeyler atması
Eşimin arkadaşını rüyamda görüyorum (büyü yaptırmış olabilir mi) soru detayda?