Eski eşim pişman mı?

Eşimle 8 yıl evli kaldıktan sonra geçen yıl ayrıldık. Oğlumuz 6 yaşında. Ayrılık sebebimiz çok karışık. Bir dönem eşim yanlış arkadaşlar edindi. Bu evliliğimizin 4. Yılında oldu. iki yıl kadar sorumsuz bir hayat sürdü. sürekli içerdi. eve geç gelirdi. Ancak asla bana şiddet uygulamadı. Ağzından hiç kötü söz çıkmamıştır bana karşı. Artıları eksikerini dengeliyordu. Cinsel bir sorunumuz da yoktu. Mutsuzdum ama hep eski günlere döneceğimizi hayal ediyordum. Tam biraz düzeldi derken işten atıldı yine alkol yüzünden. Sonrasında çok fazla borcu olduğunu öğrendim yine alkol yüzünden. Her şeyimizi sattık. Evimiz gitti. Yeni bir sayfa açalım dedik. Ancak hep bırçlarının bitmediğinden şüpheleniyordum. Derken yenileri geldi. Eve de bir mahkeme kağıdı geldi. Bu kağıt gelince olanlar oldu adama. Eski patronu dava açmıştı içeriğini bilmiyorum. Karşıma oturdu ve benden soğuduğunu söyledi. Dönem dönem iyi olduğunu dönem dönem soğuduğunu benimle yapamayacağını söyledi. Ben de uzatmadım hiçbir talepte bulunmadım oğlumu aldım sadece. Tek celsede bitti evliliğimiz. Daha sonra dayanamadım birkaç kez mesaj attım. Ne de olsa yıllarımız beraber geçmişti. Hiçbirine cvp vermedi. Sonra hayatına bir kadın girdi ve evlendiker. Biz boşandıktan 7 ay sonra. Eşimle oğlumu tlfnda hiç görüştürmedim. Ancak geldiği zaman hep gönderdim oğlumu. Eşimin evlendiği kadın yaşlı çirkin ama zengin bir kadın. Son zamanlarda eski eşimin kardeşi vatsap durumlarıma bakar oldu. Oğlum bir haftalığına babasının yanına gitti amcasıyla. Amcası her gün beni arattı oğluma görüntülü. çocuğun fotolarını gönderdi. bir yılda birkaç kez gelen babası sık sık gelmeye başladı. Acaba oğlunu kaybettiği için pişman mı
Eski eşim pişman mı?