Sizce neden bir erkek bir kadının önünde diz çöker? Bu erkeğin romantikliginden mi? Yoksa ona diz çöktüren kadın da mı iş bitiyor? 

bundan şu sonucu çıkarabiliriz erkek kadının varlığına ihtiyaç duyar ve onun için diz çöker yerlere kapanır yalvarır. yani bu diz çökmenin amacı sen benden üstünsün tarzı bir şey oluyor. bunun yapılmasına kadın mı neden olur evet biraz ama aslında erkekte onu ne kadar sevdiğini ve ona ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bilir ve kendini ondan üstün görmektense onun altında görünmeyi seçer. yani kısacası her ikiside
bunu kim icat ettiyse onun dizlerini kırmak lazım şerefs*z başımıza iş çıkardı :D
Erkek sevdiği kadının önünde elbette diz çöker. Bu ona duyduğu aşk, sevgi ve saygının göstergesidir bence.
Hep televizyondan görüyolar böyle şeyleri
Cevap
25Cevap
Herkes yapıyor zannettiğinden sanırım :) Kimse darılmasın bana göre değil. Baştan böyle olanın sonu karikatürdeki gibi olabilir 🙆
Ben sevdiğim değer verdiğim ve diz çöktüğümde kalk diyebilecek bir kadının önünde diz çökerim ama ne yazık ki hiç diz çökmedim.
Ben allahtan başka kimsenin önünde diz çökmedim kadınların önünde hiç çökmem
Bu erkeğin kadına olan saygısındandır. Kadının zarifliğindendir. “Benim Düşüncem”
hürmetine bina, endir diz çökmesi aksi dünülmemelidir bence.
Kadınların egosunu tatmin etmesinden başka birşey değil.
egolarını tatmin etmek içindir, ki ben kimsenin önünde eğilmem... köle ruhlu erkekleri geçtim, onlar zaten birer ma, l...
Erkeğin romantikliğinden
Yalvarmayi Sevmem Yalvarirsa Belki 😎
Ayakları Ağrıyordur 😂😂
Erkek talip olur, kadın seçer
Amaç romantik olmak. Yoksa kadınlar da iş yok.
Evlenme reklifi ettiğinde
Kadının erkeğin üstünde kurduğu galibiyrt😊
abazalar iş başında yine :D
Çok seviyorsa
Bek çökmem...
Diz çöken adam değildir.
Her ikiside
yalvarıyordur ondan.
Ne çökcem o diz çöksün
romantiklik
moda oldu
:Dddd
Gozlerin ne guzwlmis kendinin mi
Ya sen kimsin tüm sorularıma alakasız görüş yapıyorsun gizlenme madem kendine güvenin yok mu?
Sorularin dandik cunku
Dandikse cevaplamak zorunda değilsin
Zaten soruna cevap yazmiyorum baska birseyine yaziyorum
Ama bnei kirdin artik hic yazmiycam
Vajinasını yalamak için diz çöker.
Sen kimsin de benim sorum da parazit yapıyorsun?
Yok mu moderator burda
Cevaplardan biride bu. Kızmana gerek yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar