Bana karşı çok ilgisizdi umrunda değildim o yüzden biraz soğuk davranayim dedim hatasını anlasın diye ama şu an o da bana soğuk davraniuo aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz
Cevabın nedir?
sacma dusunceye kalma kocanı yatıstıracak ta sensın dızgınleyecek olanda sensın aynı sekıdle oda senı baskalarına fırsat verme unutma erkek eger kadınının kendısını takmadıgını anladıgı an hersey bıde yokusta frenı patlamıs kamyon gıbı olur evlılıgınzı bıter sabret sen sen ıyı ol ve ıyı olmaya calsı unutma kotu gunler gecer mazı akılda kalır ve ılerıde esın ın aklına gıre bı kadın ona o huzuru verır ve gecmısı hatırlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sorun bende değil ki eşim bana karşı çok ilgisiz
- +1 yıl
bak senı gayet ıyı anladım yuvanın dagılmasını ıstemıyorsan sabret sen bakımını yap her zmaan guler yuzlu ol soyle yuvayı dısı kus yapar erkek kus yıkar unutma erkegın aklını celmek daha kolay sen sabret her zaman gul o buna alısacam ve hatasını kendı ıcınde yasayacak dıyecek acaba ben neden karıam bunu yapıyorum duzelecek sen sabret guler yuzlu ol ve bak haberlere profgramlara ayrılıp cocukalrı ayrı buyuyen cocukalrın ılgısız buyulmesı soylekı cocuk anlamaz kı bunu ve ılerıde sıze sahıp te cıkmaz bunu unutmayın dısı kus cocugu ıcın yuvasını bozdurmaz ve her zaman kırıgı tamır eder ve erkek kus alısır ve buna baglı yasar ve sonra sen kotu bır durum sergılesen aynı sekıl o senı kaybetmemek ıcın guleryuzlu davarnır
Soran+1 yılHayal dünyasında yaşıyorsun bence gerçek hayata dön ne demek dişi kuş yapar erkek bozar yok öyle bir dünya ben mutsuz olmak için evlenmedim ayrıca çocuğum da yok daha 6 aylık evliyim
- +1 yıl
sayın arkadsım bak sen ısı yanlıs yapmıssın zaten dha 6 aylık bı evlılıkte bunu yasadıysan bu bır sorundur senın evlenmeden once dusunecegın konu bu adamı ne kadar tandıım karakterı nasıl bu adamla ılerısı olur mu subu dusunmemıssın 6 aylık evlılıkte bu kadar derın bı sorun varsa buyuk sorun yanı bu ve konusma yapından da anlasılıyorkı sende asabı bırısısın sadece erkegın sucu yok dıye anlıyorum ve kus meselesıne gelırsek o yazdıgım yazıda bısey anlamayıp hayal sandıgın ıcın sen bısey bılmıyormsusun yazık hadıslere bak sonra konus ıyı gunler yazmassan sevınırım
En İyi Cevaplar
Ablacım evlilikte iletişim önemli şikayetlerini konuşarak belirtmeni tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç kez konuştum olmadı dinlemedi umursamadi ondan bu sefer de böyle deneyim dedim
+1 yılLütfen aşkta gurur yapmayın, o soğuksa sen eğlendir yaklaş delilikler yap neşelendir ilgisizse ilgisini çekmek için çabala ne demek bende soğuk davranıyorum mantıklı düşünün birbirinize inat en güzel yaşlarınızı en güzel anlarınızı mahvetmeyin 3 günlük dünya sarılın birbirinize gülümseyin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünuyordum ama insana yıpraniyor her seferinde bu dediklerini ben yapıyorum eşimden bir karşılık göremiyorum çok ilgisiz neler yaptım ilgisini çekmek için ama nafile
- +1 yıl
Neşeli ol pozitif ol kahkaha atan bir kadın ol herşeye somurtan memnuniyetsiz olan bir kadın değil, eğer alkol alıyorsanız güzel bir masa kur otur dertleş nasıl daha mutlu olabileceğinizi konuşun birbirinizden beklentilerinizi söyleyin, belki stresli bir zamandan geçiyor olabilir iş aile vs
Soran+1 yılZaten sürekli gülen neşeli biriyim eşim de hep somurtan ciddi biri ve bu güler yüzlü halimden hiç hoşlanmaz derdimi anlatmaya çalışıyorum güzellikle ama o başını telefondan kaldırıp beni dinlemiyor bir cevap bile vermiyor umrunda değilim
- +1 yıl
O zaman evde ne var ne yok döküp kırıcan bağırıcan derdini sorucan bak o zaman nasıl kaldırıyor telefondan başını
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen öyle yaptım ayrılıyoruz şimdi çok soğuk davranırsan sıklıkla yaptığın birşeyse bu emin ol sende gözü kalmıyor
228 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davrandigin için senden soğudu mu
Cevap sahibi+1 yılOda sebeplerin başında
Soran+1 yılAma napayım ki ben güzellikle konuşmaktan anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılBu sabah baba evine döndüm başka şehre gelin gitmiştim üstelik
Soran+1 yılÇocuğun var mı
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yılAsıl sorun ne peki ayrılmanizda
Cevap sahibi+1 yılEvlendil evleneli ailesiyle sorunlarım oldu oda brndrn evlilikten usandı diyelim
Soran+1 yılSen ayrılmak istiyor musun peki
- +1 yıl
Aynı durumdayım bende ayrılıyoruz soğukluk aldı başını gidiyor cunku
Cevap sahibi+1 yılBen böyle olsun istemedim mutlu olmak istedim
Cevap sahibi+1 yıl@kamikaze-izmit siz neden ayrılıyorsunuz
- +1 yıl
Sogukluk ilgisizlik felan
Soran+1 yılKimse zaten böyle olsun istemez ki hayaller hayatlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 10 aydır evliyiz hemde
- +1 yıl
Kim böyle olsun isterki zaten ama
Soran+1 yılBiz de 6-7 aylık iyiki çocuk yok sizin
- +1 yıl
Bende 1,5 yıl oldu nerdeyse ama yapacak bişe yok her zaman erkek ilgi göstermiyor ilgilenmiyor diye sorun olmuyor muş ama
- +1 yıl
Sizde aynı konudan mı ayrılıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@kamikaze-izmit başka şeylerde var içinde
- +1 yıl
Tahmin ediyorum cunkü bende var burada dile getirmek istemediğimiz şeyler olduguna eminim benimde başımda aynı şey cunku
Soran+1 yılEvlilik ne kadar zor bir şey ya keşke evlenmeseydik
Cevap sahibi+1 yıl@kamikaze-izmit allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Amin hepimize
- +1 yıl
Evet zor ama aslında evlenmeden önce karsımızdaki insanı tam anlamıyla tanıyabilsek hiç de zor olmaz ama malesef insanlar bazen cok güzel rol yapıyorlar
Soran+1 yılBenim tanıma gibi bir şansım pek olmadı ailem çok tutucu insanlar keza eşim de öyle evlenmeden önce bir kere baş başa yalnız kalıp bir kafede oturup konuşamadık bir duyar görür laf yapar diye hem eşim hem ailem istemedi sadece ailelerin yanında konuştuk ve telefonda konuştuk onunla ne kadar taniyabileceksin ki
Cevap sahibi+1 yılAynrn öyle
- +1 yıl
Haklısın işde en buyuk hatada ailelerde ya böyle davranmalarından dolayı malesef sorun ve sıkıntıları bizler yaşıyoruz ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yılHoşuna gitmeyen şeyler varsa onunla paylaşıp neden böyle davrandığını sorabilirsin. Farkında değilse veya öyle davranmıyorsa bile biraz daha dikkat eder belki.
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez konuştum bir işe yaramadı
- +1 yıl
Yani konuyu bilmiyorum ama bazen biz kadınlar fazla duygusal davranabiliyoruz yanlış anlayabiliyoruz. Ama öyle bir durum da yoksa tavrına devam et o zaman çünkü barışsan da ilgisiz olduğunu düşüneceksin ve yine mutsuz olacaksın galiba.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence al karşına konuş. Sonucta artık sevgili değil, evlisiniz. Birbirinizle ilgilenmemek için mi evlendiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere konuştum hep aynı
- +1 yıl
Mutlu değilsen ayrıl. Ayni evin içinde iki yabancı olmak için evlenmedim de..
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyor işte evliliği bitirmek sevgili olmakla evli olmak çok farklı
- +1 yıl
Onun için kolay ama.
+1 yılGüç savaşına dönmüş, bakalım hanginiz daha erken pes edeceksiniz
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim istediğim o değil savaşa döndüren o. Ben hatalı olduğum zaman gidip özür diliyorum ama o hic kendini haksız görmüyor sürekli tabir tavır kuyruğu hep dik
Kocan ihtiyacini baska kadinda karsiliyordur... Niye sicak davransinki sana
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yok benle küs olduğu zamanlar p*rno izleyip kendi kendine tatmin oluyor
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılKendi kendine yaptığını ben de yakaladım kendisi de itiraf etti ayrıca beni aldatırsa kendi bilir boşanırım olur biter
+1 yılNeden ilgisiz ya da hangi durumda ilgisiz kocan sana karsı bellimi bu peki ona göre hareket et
15 Yorumla
Soran+1 yılSordum ben sana karşı ilgisiz değilim diyor sen kavga çıkarmak için bahane arıyorsun diyo
- +1 yıl
Sen nasıl ilgi istiyon o nasıl ilgi veriyor herkezin ilgi anlayılı farklıdır
Soran+1 yılOnun ilgi anlayışı çok afedersin gece o işi yapınca benle ilgilenmiş sayıyor kendini ben sevgi istiyorum bana sarılmasını elimi tutmasını öpüp koklamasini benimle sohbet etmesini beni dinlemesini birlikte zaman geçirmek istiyorum beraber sahilde gezmeye kayalıklarda oturmayı ya da sarılıp birlikte film izlemeyi benim ilgi anlayışım bu
- +1 yıl
Sende haklısın
- +1 yıl
Takip edermisin beni burda söylemek istemedigim seyler var
+1 yılne oldugunu bilmeden yorum yapamam ama eger o kesin hataliysa ustune dusme. kimseyi havalara sokmanin alemi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşam enişteyi jartiyerle ya da çırılcıplak tanga ile karşıla. Karı koca arasında küslük olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynını yaşıyorum desem inanır mıın. Ama ben yoruldum ve soğuduğumu hissediyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılNe kadarlık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl5 yıl siz?
Soran+1 yılBiz daha 6 ay
Cevap sahibi+1 yılErken başlamışsınız şimdi sizin iyi zamanlarınız olmalıydı
Soran+1 yılDaha iyi bir zaman göremedim ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kısa sürede anca tartışma çok olursa soğuma olur severek mi evlendiniz
Soran+1 yılSoğukluk yok sadece soğuk davranıyoruz tavır yapıyoruz yani birbirimize
Soran+1 yılSeverek evet
Cevap sahibi+1 yılIşte o tavırlar soğukluğa neden oluyor. tek sorun ilgisizliği mi
Soran+1 yılİlgisizlik değil tek sorun. Beni robot gibi görüyor söylediği her şeyi itiraz etmekten yapmak zorundaymisim gülmemi konuşmamı yürümemi yemek yeme tarzımi hile eleştiriyor her hareketime bir bahane buluyor yani beni özgür bırakmıyor bildiğin bir robot olmamı istiyor esir gibi davranıyor bana
Cevap sahibi+1 yılAnladım erkek hegemonyası. şu var kişi evlenmeden önce karşısındakini tanıyamıyor illa aynı ortamı paylaşacak. kıskançlıktan mı yapıyor dersin
Soran+1 yılKıskançlık değil ki kıskançlıktan yapsa bir nebze anlicam bir çocuk gibi beni sürekli yönlendirmeye çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılKesin babası öyledir 😊
Soran+1 yılAksine babası kimsenin işine karışmaz süt liman gibi adam 😊
Cevap sahibi+1 yılErkekler babasından gördüğünü uygular genelde ondan dedim. sizin zamanınızda bizden birimiz alttan alır olayı yumuşatırdık şimdi o gayret yok herkes benim bildiğim diyor 😕
Soran+1 yılHerkes değil eşim benim bildiğim diyor sorun o zaten artık yapacak bir şeyim kalmadgi için bu sefer de bu şekilde soğuk davranayim dedim çünkü güzellikle konuşmayı alttan almayı çok denedim
Cevap sahibi+1 yılHerkesten kastım eşlerdi. bakıyorum da sorudan evlilik mağdurları diye grup kurulabilir😃 herkeste bir dert var. biz görücü usulü evlendik severek olsaydı farklı olurdu diye düşünürdüm. sizleri görünce yanıldığımı anladım.
Soran+1 yılBizim yarı görücü usulü yarı severek 😊
Cevap sahibi+1 yılO ne bee 😃 istersen mesaj at dökelim içlerimizi 😊
Soran+1 yılGizlisn😊
Cevap sahibi+1 yıltamam açiyorum
+1 yılveyy atesli bir ask olur merak etmw
016 Yorumla
Soran+1 yılSorma alevlerden boguldum öyle yanıyorux yani
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
gor bak sakin yanina gitme o senin ayagina gelsin
- +1 yıl
dayanamaz zateb
- +1 yıl
evin icinde masustab ciplak gez bacaklarina yapismassa neyim sonra kendini geri cej
- +1 yıl
annem oyle yapiyo sonra babam kucaginda buluyo kendini😂😂😂
- +1 yıl
az tattik ogrenin kiz
Soran+1 yılMalesef bu öyle erkeklerden değil 15 gün küs durdugumuz oldu cinsellikle yola gelicek bir erkek değil yani
- +1 yıl
yav sende biriyle konusuyomus gibi yaptir kiskandit
- +1 yıl
ben olsam ayagimda kole olmustu simdi
Soran+1 yılOnu da yaptım daha da uzaklaştı
- +1 yıl
kizim eminim bir zayif noktasi vardir hic yuz verme
- +1 yıl
gelicektir senin ona mi ihtiyacin var ya
Soran+1 yılÖyle evin içinde iki yabancı gibi olmuyor işte
- +1 yıl
ben olsam yine yuz vermezdim
- +1 yıl
erkekten daha onemli seyler var Allah askina
+1 yılyardımcı olmamı ister misin?
010 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
- +1 yıl
bana sorarsan cinsellik konusunda ama sen belkide tam olarak ne istediğini bilmiyorsundur.
Soran+1 yılCinsellik ne alaka anlamadım
- +1 yıl
aptalı mı oynuyorsun?
Soran+1 yılBence sen konuyu g*günden anlıyorsun ben sorumda cinsellikten bahsettim mi
- +1 yıl
evet. sonuç olarak başka bir erkeğin ilgisi seni hayata döndürebilir. zira sen gerçeği sanal olarak arama niyetine girmişsin. whatsapp kullanıcıların artar. sanal sexle devam eder ve sonra başka bir yaprağın tadını alınca biter.
Soran+1 yılBaşka erkeği ilgisinden banane ben kocamın ilgisini istiyorum
- +1 yıl
cinsellikle çekebilirsin. en kısa vadede durum bu. ama sende cinsel açlık belirmiş sen saklasanda.
Soran+1 yılSen hangi kafadasin arkadaş ya
- +1 yıl
ben senin yaşamadığın gerçekleri yaşayan mantık tarafındayım, sende ne bok yiyeceğini bilmeyen boşluk tarafındasın. ikisi birleşince seks oluyor.
Gerek yok, evlilikte küslük olmaz.
20 Yorumla
+1 yılYaşam koçluğunu yapabilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşam koçu da neymiş
- +1 yıl
Yardımcı oluyor hayatınızla ilgili
Soran+1 yılNiye benim hayatımı başkası yöneticekse ben onun aklıyla yaşayacaksam bu onun hayatı olur benim değil saçma bir sistem.
- +1 yıl
Eşiniz hakkında yardım istediğiniz için söylemiştim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu riskli bir durum bilesin
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Erkeğin boşta bırakılması ya da surat yapılması inan arayışa iter
Soran+1 yılO bana aynısını yaparken ben arayışa geçmiyorum ama
- +1 yıl
Erkeklerle kadınlar aynı kefeye koymak hata kadının bunu yapması felekate sürükler
Soran+1 yılErkeği yapması asıl beni hapse onu mezara götürür bunu biliyor
- +1 yıl
Bence uzatma
- +1 yıl
Soğukluk olmasın ben yaşadım bunu
- +1 yıl
Demek istediğimi anlamışındır umarım
+1 yılOna cilve yap anlar o hatasını 😁😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim öyle biri değil o kolay erkekler için geçerli
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisi barış yapmazsa sonuç ayrılık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatalı oysa sen niye yanaşıyon ki
08 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davrandıkca daha da soğuk davranıyor
Cevap sahibi+1 yılVurdumduymaz birisi o zaman işin zor
Soran+1 yılGeceleri sağa dön sola dön uyuyamıyor da demek ki onun da kafası rahat değil neden böyle yapıyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılKocanı sen tanıyorsun :) yani böylesi bir erkeğe ben tahammül edemezdim sanırım
Soran+1 yılYavaş yavaş tanıyorum daha 6 aylık evliyim aynı evin icine girmeden tanıyamiyosun 😊
Cevap sahibi+1 yılAy bir de 6 aylıkken böyleyseee amaaan. Hatasını anlaması lazım onun adım atması lazım. Yoksa her hatasında sen kendinden ödün vericeksin bu da seni yıpratır
Soran+1 yılYıprattı zaten 6 aydır durum böyle hep ben gidiyorum 15 gün küs durdugumuz zaman oldu barışmak için cabalamiuo
Cevap sahibi+1 yılValla canım severek mi evlendiniz mantık evliliği mi bilmem de seni önemsemediği kesin. Ya da evlilik öncesi sen bunu böyle alıştırdın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen adım at
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hep ben atıyorum eşim barışmak için hiçbir çaba göstermiyo kendince benim sana ihtiyacım yok demiş oluyor yoruldum artık hep ben barışmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Bizde de aynı sıkıntılar oluyor bazen ben bazen eşim adım atıyor sonuçta bir ortayı buluyoruz
+1 yılBarid
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Aldat onu
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamla şu an küsüz hatasını anlamasını istiyorum ama onu cok özledim ne yapmalım yakinlasip barisayim mi ondan mi bekleyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler