Erkek arkadaşım çok bakımsız. Lütfen okuyun. Derdime çare bulun.

Erkek arkadaşımı dış görünüş olarak hiç iyi bulmuyorum. İç güzelliği, davranışları, bana aşkı tamam süper çok iyi ama dış görünüşüne gelince akan sular duruyor. Hani birini çok seversiniz ama onu dış görünüşü için değil ama size olan tavırlarıyla onu kabul etmişsinizdir sizin için herşeyi göze almıştır. ben o yüzden onunla birlikteyim.

ama dış görünüş olmasa da olur diyenleriniz var mıdır bilmiyorum ama ben eskiden önem vermezdim bu duruma ama çevremde yakısıklı erkek görünce sanki sevgilimle çıkıyorum diye mutsuz oluyorum. Keşke yakısıklı sevgilim olsa diye düşünüyorum ve evlendiğimde acaba pişman olur muyum diye düşnüyorum.

Erkek arkadaşım çok bakımsız aslında çok dediysem dişlerini fırçalamıyor, onu bu yazılarla küçük düşürmek istemem içim garip oluyo ama eğer bana bi çözüm yolu bulacaksanız onu iyi duruma getirecekseniz yazmak istiyorum. Kaşının ortasında kaş var yani tek kaş. Vücut bakımından iyi. Çünkü basket oynuyor bi aralar badiye gidiyordu. Ama şimdi bıraktı yine saldı.

Ben tek kendım ıcın degıl onun ıcınde ıyı bır seyler yapmak ıstıyorum. Butun herkes ona çirkinsin diyor ve arkadaşlarım da. Ama ben ona öyle oldugunu söylemiyorum ''hayır aşkım saçmalama ben seni çok seviyorum gayet iyisin her şeyim bitanem'' diyip morelini yerine getiriyorum, özgüvenini sağllıyorum. Zaten o da benimle neden çıkıyorusun aynaya hep baktıgımda acaba neyımı sevıyorsun dıye kendıne soruyomus.

Sevgilim fazla ilgi çekmeyi sevmiyor. Kendi çapında bir şeyler yapsın ona yetsin istiyor veya sevdiklerine. Ama ben tam aksine ilgi çekmeyi gösterişli olmayı çok seviyorum. Mesela ben oyuncu olmak istiyodum dans etmek istiyodum bana karışıp kızıyordu. Bunun gibi şeyler işte. Bana bi öneride bulunursanız sevinirim. Sevgilime hem özgüven konnusunda yardımcı olmak istiyorum hemde dış görünüşüne önem vermesini istiyorum. çünkü bu beni derinden etkiliyor. Başka erkeklere bakmam çok yanlış bunu biliyorum. Ama sonuçta ben onunla ömür boyu hayat sürdürücem kendine bakması gerektiğini düşünüyorum. Ben mi haksızım ? ..
Erkek arkadaşım çok bakımsız. Lütfen okuyun. Derdime çare bulun.