Kız kaşarımsı bir şey galiba

Kızla bakışıyorduk arada. Gittim tanıştım gayet yüksek bir özgüvenle. Ara ara küçük sohbetlerimiz oldu. Hatta yanındaki arkadaşları da beni normalde kesiyorlardı tek yakaladıklarında. O kız grubundan onu seçtim ve onunla görüşmek istedim. Konuşurken dedim ki "Bi ara birlikte biraz konuşalım, hep kısa sohbetler ediyoruz" gibi. "Bakarız, Ben yanına gelirim." yaptı kezbo. Tövbe estrafurullaah dedim döndüm gittim. Sonra baktım gelmiyor son bir kez şansımı deneyeyim dedim, belki ben kızı yanlış anlamışımdır, belki sadece oyun oynamaya çalışıyor dedim. Gittim tel numarsını ben daha istemeyi ima ederken "Numaramı vermem, kimseye vermiyorum" yaptı. "Senden benden pek hoşlanmadın galiba, rahatsız ettim" yaptım hafiften şakayla karışık. "Ya öyle değil de... Çok erken!" dedi. "Ben zamanı gelince" dedim ve gecenin karanlığına karıştım. Yok lan yok, kapıdan çıktım gittim zaten olay öğle vakti dershanede geçiyor. Neyse işte. Sonra bir baktım bu kız 2 gün sonra acayip çirkin bir oğlanla dolaşıyor. Çocuğu da biraz tanıyorum abazanın tekidir. İlk başta kankadırlar dedim çünkü hareketleri çocuk gibi birbirlerine vuruyorlar falan... Tabi bu arada ben kızı çoktan bıraktım, sonuçta teli vermedi bir daha yanına gitmem diye düşünüyorum. E bir baktım ki bana "Çok erken" diyen kız, o çocukla sevgili olmuş ya la? Kol kola önümden geçiyorlar habire. Son 4 gündür her karşılaştığımızda göz göze geliyoruz kızla. Yani hala bana bakıyor. Ancak her baktığında daha da sinirleniyorum ben. Gidip rezil edesim geliyor. Yani reddediyorsan direk reddet! "Çok erken" diyipte başkasına gitmek ne demek yahu?

Dershanedeki neredeyse her güzel kız bir şekilde beni görünce bana bakıyor, bazıları yanıma geliyor tanışmaya falan. Yani sorun tipim değildi. E kızla konuşurken de burada yazdıklarımın aynısını söylemedim tabi. Daha nazikçeydi konuşmalarım... Olabildiğince sevimli göründüm. Kız da konuşurken gülümsüyordu sürekli. Üstelik gerçek gülümsemeydi (beden dilinden anlarım gerçekle sahteyi göz çizgilerine bakarak ayırt edebiliyoruz). E şimdi niye böyle yaptı? Bir kıza kezban demek istemem ama ilk kez bir kıza kezban diyorum böyle doya doya...
Güncellemeler
+1 yıl
Yoğun İstek üzerine özet:

Şuncacık yazıyı da okuyamıyorsanız intihar edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Yoğun istek üzerine gerçek özet:

Kız benim yerime çok çirkin ve abaza bir çocuğu seçti ama hala bana bakıp duruyor.
Kız kaşarımsı bir şey galiba