Sevgilim beni kendisi gezdirmiyor ama gezmeme de izin vermiyor!!!

Merhaba Arkadaşlar,

Bana yardımcı olur musunuz ltf. Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Ben 23 yaşında kendi ayakları üzerinde duran hem kendi işimi kurmaya çalışan hemde bir şirkette yönetici asistanlığı ve mobil marketing işi ile ilgileniyorum. Yaklaşık 8 aydır hayatımda bir erkek arkadaşım var kendisi doğulu olduğu için kuralları var ve İstanbula yerleşeli 2 sene olmuş fakat adetlerinden vazgeçmiyor ilişkinin başında konuştum dedimki ben eşitliğe inanan biriyim ve sadece erkek düşüncesi ile yaşayabilecek biri değilim kendi ailemde bile sözüm geçiyorken ilişkimde düşüncelerimin önemli olması gerektiğini belirttim ilk başlarda sorun yok herşey çok güzel gidiyordu fakat ben tam anlamı ile kendisine aşık olduktan sonra ilgim ona karşı fazlalaştı ve beni kısıtlamaya başladı. Bir kere ayrıldık ve o dönemde ben 10 kilo kadar kaybettim üzüntüden neyse oda aynı şekilde 5 kilo verdi ayrı kalamadığımızı anlayıp yeniden başladık ama artık gezmiyoruz hiç. Haftanın 5 günü spor yapıyoruz ve spor sonrası salonun cafesınde kahvemizi içiyoruz. Bazen pazar günleri bile görüşemiyoruz o ailesiyle vakit geçiriyor bende sırf ona belli etmemek için 3. bir iş buldum cumartesi pazarları çalışıyorum. Bu durumdan çok mutsuzum bu hafta pazar birlikte vakit geçireceğiz ama ben birlikte daha çok vakit geçirmek istiyorum artık eskisi gibi mesajlaşıp konuşmuyoruzda belli ettiğimde sorun yaşıyoruz artık ilişkimiz oturdu diyor . Ama arkadaşlarımla Akşam 8'e kadar görüşebiliyorum 8'i 1geçe arar evdemisin diye. Beni gezdirmiyorsun ozaman benim neden gezmeme engel oluyorsun ben anlamıyorum :(

şunu demeyin seni sevmiyor artık diye sevmeyen adam tüm milletin içinde elimi sımsıkı tutup anlımdan öpmez o benim ruh eşim demez sanırım değilmi.
Sevgilim beni kendisi gezdirmiyor ama gezmeme de izin vermiyor!!!