"Seni Hayal Kırıklığına Uğratmak İstemiyorum" dedi. Bunun anlamı nedir?

Merhabalar,

Yaklaşık 2 ay her hafta buluşup biri ile vakit geçirdik, birbirimizi tanımaya çalıştık. O 36 yaşında ben 30. Dünya görüşlerimiz birbirimizden farklı ancak bunun hoşuna gittiğini, benimle bu konuları konuşmayı sevdiğini söyledi.
Ben muhafazakâr değilim ama o kendini muhafazakar olarak tanımlıyor. Ama öyle aşırı muhafazakâr değil o da. Oruç tutuyor, cumalari namaza gidiyor. Bir de açık kıyafet giymesini istemiyor mesela eşi olacak kişinin. Ben de açık giymem, erkek arkadaşlarimin evine falan gitmem. Sınırlarım vardır mesela. Bunu ona söyledim bunları biliyor. Ancak dünya görüşü olarak da açık fikirli olduğumu da biliyor.
Biz böyle ne arkadaş ne sevgili idik. Ama hep boyle evlilik olursa sunlari sunlari beklerim seklinde konu aciyordu. Ben de cevap veriyordum. Beklentilerimizi birbirimize soyluyorduk. Bu arada ben sunu anladım, erkekler kendisini süründüren kadınların peşinden koşuyor. Ben mizaç gereği hiç öyle biri. degilimdir. Karşı tarafa hep dürüst ve açık olurum. Saygı gösteririm. Yeri gelince hesabı ben öderim arada sırada mesela. Böyle biriyim çünkü. Erkekleri kullanmaktan hoşlanmiyorum. Karakterime ters. Sen çok iyi birisin. Çok ince ve dusuncelisin. Benim eksik yanlarimsin sanki, bu hoşuma gidiyor dedi bana.
Bir gün yazisirken konu açıldı (memleketine gitmişti) ve ben sordum sana nasıl davranacagimi kestiremiyorum, biz neyiz diye. Sonra ben de tam net olamıyorum ama netlestirecegim dedi ve memleketten dönüşte bana yazdi: Seni hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. İleride bazı konularda sıkıntı yaşayabiliriz o yüzden şimdiden devam etmeme kararı aldım gibi şeyler. İlk önce tepkiliydim. Sonra arkadaş kalmaya karar verdik. O zaten arkadaş kalmak istediğini, benim düşüncelerimi sevdiğini söylemişti. Şimdi arkadaş olarak görüştük bir kere ama o yine flörtöz davrandı bana. Ben mesafeli durdum. Ne yapmaya çalışıyor olabilir? Ben anlamış değilim. Size sorayım istedim. Özellikle erkeklerden cevap alabilirsem sevinirim.
"Seni Hayal Kırıklığına Uğratmak İstemiyorum" dedi. Bunun anlamı nedir?