konuşup, yüzüne gülüp, işini hallettirmeye çalışıp,
sonra da bağını kopartır mı?
sonra da bağını kopartır mı?
Ben bir ikizler kadınıyım. Biraz kinciyim bunu asla inkar etmedim. Yapılanı asla unutmuyorum. Işin kötü yanı mesela sevgilim olsa ve onla tartışsak bit şeyden dolayı. Aradan aylar geçse de yüzüne vururum hatasını asla unutmam. İki yüzlü değiliz, iki tane ruhumuz var. Mesela arkadaşlar cafeye çağırıyor birisi 'aa hadi kalk hazırlan gidip eğlenelim' derken öteki 'ya mal mısın kim hazırlancak şimdi yat uyu diyor. Burcumu seviyorum, tek rahatsız edici özelliğim çok kararsız olmam.
Umursamaz ve yuzeyselsiniz
bence herkese, yani derin düşünebildiğini sanmıyorum.
sabırsızsınız, sıkılıyorsunuz, ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. birisiyle konuşurken aslında sadece onunla konuşurmuş hissiyatı verip 10 kişiyle aynı anda konuşabilirsiniz gibi geliyor.
ve sabırsızlık ile sıkılganlığınız mesela bbi beklentiniz olan kişi varsa sırf size bu durumunuzdan dolayı açılamıyor ve sallantıya alıyorsa, siz sıkılıyorsunuz.
bilmiyorum da yani genellemeyi sevmiyorum, kız sadece benimle konuşuyor gibi fakat bir bakıyorum bir sürü kişiyle konuşuyor. öyle olunca kendini özel hissetmiyor ve dolayısıyla açılmıyorsun. açılmayınca da o sıkılıyor.
haklısn burc olarak bakmamak lazım.
Kin tutmaz bende ikizler burcuyum ve öyle biri değilim bu birazda kişilikle alakalıdır bence burçla alakalı değil
Herkesle konusuyor ya hani arkasından konusuyor olabilir mi
İkiizler burcu adı gibi ikiz akıllı oluyor ve çok dengesiz burçtur, hayatıma iki tane ikizler burcu girdi. İkiside birbirinden dengesiz, bence uzak durulması gereken bir burç.
kinci de değildir iki yüzlü de değildir. öfke kontrolü yoktur :)) değişken ruhludur ama iki yüzlü denmez :)
Tam olarak bunu düşünüyorum
Cevap
1Cevap
Yapmadığı şey değildir ama genelde karakterlilerdir.
Bence de ama kizdiginda belli etmez içten içten siler gibi geliyor
Hiç kinci değiller ama çok değişken ruhlular. İki yüzlü demeyelim :)
hayir bence buda nerden cikti ikizler cok tatli olurlar aksine
Geriliyorlar bazen
İkizler burcu kadınını severim. İyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar