Sanada dedim
EyvAllah dedi?

Çok üstüne düşüyorsun arama. Yazdığı zaman hemen cevap verme iyice şımartmışsın. Egosu tavan yapmış. Senin yerinde olsam hiç yazmam yazdığı zamanda kısa cevaplar veririm. Kendine gelene kadar. O yazsın özlediğini sevdiğini bu ne böyle bir de ağlatıyor seni.
2 yilda bir ayni muameleyi yapiyor, birakamiyorum da onu. Şu an içten içten ah çekiyorum sadece.
Şimdi böyle yapıyorsa evlendikten sonra ne olucak? Bence ilişkini gözden geçir. Evlenmeden önce seven erkek deli divane olur. Bu ne böyle iyice şımarmış. Seni seven üstüne titreyen biriylen evlen. Evlendikten sonra daha büyük sorunlar yaşarsın ilgisiz bir erkekle mutlu olunmaz. Toparla kendini üzülme. Düzelmezse bırak seni yetetince sevse bunu yapmaz.
Bende onu dusunuyorum, baskalarinin sevgilisi soyle boyle sen boylesin dedigim için patladi. Iyice simardi farkindayim ama bende istiyorum deli divane olmasini olmuyor. Zamaninda onu aldattigimi duydugundan beri benim ustumu çizdi.
Sikma canini tatlim bende biraz boyle benzer bir durumdayim sevgilimle. Aglamaktan benim de gozlerim sisti ama anlamiyorlar iste. Hersey olacagina varir. Ayril felan diyenlere cok kolay gelirde gonul iste bu 2 seneni vermissin
Evet, aileler bile biliyor, hatta babam karsi ama yumusamaya basladi, bunlara ragmen boyle seyler yasatiyor bana, zoruma giden elalemin nisanlisi kiyamio kiza bizimki bizi mutsuz uyutuyor. Hak mi?
OF çekesim var Şu an , inan.
Surecin bu noktaya gelmesi nasil olustu bilemiyorum ama.
Arkadasiniz suanda birseye kizmis olabilir. Sizi kirmamak icin gorusmek istemiyor olabilir. Yapisi surekli boyle ise bu davranisi sizi sevmedigini gosterir.
Peki neden evlilik istiyor ailemle tanisiyor sevmiyorsa neden her an annemle irtibat halinde olmak istiyor
Belirttigim gibi. Surecin bu noktaya gelis seklini bilemiyorum. Suanda maddi veya manevi sorunlar yasiyor olabilir, ailesi ile sorunlari olabilir, siz baskilar kurarak onu bezdirmis olabilirsiniz vs. Bir suru neden olabilir. Bence sakinlesmesini beklemelisiniz. Mumkunse gorusmelerinizi yuzyuze yapmalisiniz. Yazilan harfler duygularinizi net olarak tarif edemeyebilir.
FRANSAda yasiyorum maalesef sevdigim insan TR dee..
Böyle biriyle mutlu olamazsın ömür boyu, evlilik falan boş. Niye ikili oynadığını bilmiyorum. Hem evleneceğiz diyor hem böyle soğuk nevale tavırları.
Ben sevemedim bu kişiyi, o sevgi yok aranızda geçmiyor bana.
Cevap
16Cevap
Seni anlıyorum ama sakin ol böyle yaparak onu sıkıyorsun
Ama obur insanlara ozeniyorum kirmaya kiyamiyorlar sevdiklerini?
aşkım şimdi yapman gereken birden tüm ilgiyi kesmek :)
Mesela yarin yazinca cevap vermek mi vermemek mi? Ben onsuz ne yaparim knk?
yazdığı zaman buz gibi cevap veriyosun tıpkı onun sana yaptığı gibi. ters etki yapcaksın. o yazmıyosa sen hiç yazma. whatsappa bile girme. kendini tut sonuç senin istediğin gibi olacak
Ozlemedim dedi ya, bir de evlilik planlari yapiyor yaza. Ters tepki asla ise yaramio kuzu hep ipleri ona tekrar veriyorum.
ilgiyi kesmen lazım şu an yapabileceğin tek strateji budur. günaydın yazacak mı yarın? yazarsa dümdüz günaydın yaz hiç uzatma emoji bile koyma. yazdıktan hemen sonra çık whatsapptan
Peki sonra? Herkes ayril, seni sevmiyor, senin ayrilmani bekliyor vs. Ama bu adam neden o zaman bana "zayifla annenin rizasi olsun, evlenelim" diyor?
zayıfla mı diyor? canım benim, kendini seviyor ve kendine saygı duyuyor musun? eğer cevabın evetse o adamdan ayrılman gerekiyor.
105 kiloyum ve ailem'de o da ayni seyi soyluyor bu yuzden ayrilmadim bu gune kadar.
Sen trip attikca o boyle devam edecek... en iyisi mi? Onun gibi davran!
E napim yarin Gunaydin dicek ben burda tum gece aglarken, cevap vermicekmisin der en fazla; sonra?
Yoo sende sadece gunaydın de baska birsey deme ne dediyse tek mesajda cevap ver soguk davran yani
Ise yaricak mi?
Yaramazsa bitirirsin
ise yarayacak
Abi aramak istiyor
Arasın konuş.. ve ona boyle davranmaması gerektigini soyle
Soyledim oda beni sinirlendiriyorsun dedi bazi konularda cok yoruldugunu soyledi ama duzeldi gibi. Vazgecilmez olmak istiyorum nasil olur
Hickimse vazgecilmez degildir olamazda.. ona cok soguk davrandigıni soyle empati kur de.. nelerden yorulmus
yanlış anlama ama cinsellik yaşıyosunuz sanırım sana doymuş sanırım eski cazibeni yitirmişssin
Bu kadar cok bogmasan ve yan yanayken onu sevdigini gostersen sorun giderilebilir
Maalesef fransa da yasiyorum o Turkiye de :(
o zaman sen bu kadar çok ipleri onun eline verme. onu çok sıkma. çok ilgilenme meraklansın
Sen safsın. Tek taraflı sevgi olmasına rağmen peşinde koşup kendini neden küçük düşürüyorsun?
Dusundugu baska seyler var seni kendinden sgutuyo ayik ol.
Kendinden sogutuyor da niye ailemle tanisma çabasinda,?
O zaman seni egale etme pesinde sen yinede ailenle tanisma cabasini ciddi dusunme blof yapiyo olabilir is ciddiye binince geri vites yapabilir
Bıkkınlık gelmiş senin vazgeçmeni bekliyo
O zaman neden yazin nisanlanmak istiyor,?
güvenilmez bir erkek onu iyi izle bence nereye gidiyor falan belki başka biri vardır
Bu verdiği cevaptan Sonra bu elemana yazarsan sana yazıklar olsun
Onsuz neylerim?
Ayrıl da kurtulsun valla
Sana karşı eski ilgisi yok sanirsam
Nasil çekerim bu ilgiyi?
Ayrıl ya böyle ilişki olacağına olmasın daha iyi
Başkasını bulmuş belki
Tamam farz edelim ki buldu, neden annemle konusup nisanlanma surecini konusmak istiyor?
Ya bide şu var aşırı üstüne düşersen kendini geri çeker. Bu her insan da olur. Bence sen çok üstüne düşüyorsun. Buraz kendini geri çek
Sende aynı şekil davran yazma ona
ayrilmak diye bir sey var.. kesinlikle denemelisin
Yapamiyorum. Ayrilmalimiyim
Ayrıl nefret ederim böyle insanlardan
Başka birisi olabilir.
Açık ve net yol ver
Kafası karışık olabilir bir sor derdi var mı
Düşmana yazılmaz lan bu
Birak onu bacim
Şöyle bir manita yapamadık bu yaşa kadar
ayrılcaksın sana yardımcı olabilirm
Burcu ne
yengeç
Duygusal değişimler yaşıyor belliki bende yengecim 5 senelik ilişkim olmuştu oda yengeçti böyle gel gitler yaşıyorduk bir sal onu sakin birak bir mesaj atma ilgisiz bırak sonra ilgi istemek için acıtasyon yapacak
manyak mi bu tipler? Ilgisiz birakinca ya baska kiz ilgilenirse?
Uzun ilişkiniz yok mu sizin? Gitmez başkasına
2 yil oldu
Biraz ilgisiz bırak diyorum sana sonra mesaj atıp teşekkür edecen
Peki bakalim.
Ayrıl
ayrilamiyorum cok denedim hastanelik oldum hayata kustum onca dersim sinavim varken ayriliga giremem musait olunca soyle dedi.
Neden aciyor anlamiyorum acidigi için mi geçen hafta annemle tanismak istedi
Salla başkasını al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar