Sevgiliin erkek kankası ile tanısmam gerek önce.. Mesela son sevgilimin erkek kankası ile gayet samimi olmuştuk zira herif gaydi...
Adamı tanımadan yargılayamam.. Sevgilim onu kankası sanıyor olabilir. Ama kankalık ayağıg*tayağı düşüncesiyle davranan sevgilimin erkek kankası sevgilim için farklı aşk planları kuruyor/kurguluyor olabilir.
Bunu anlar ve uyarırım..
Ayrıca kız ile erkek kanka olamaz. Eğer kanka iseler mutlaka birinden biri bişiler besliyordur diğerine
Saygılar..30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu konuda burda da diger forum sitelerinde de sözlüklerde de milyonlarca defa tartisildi. Karsi cinsten kanka olur mu diye. Sadece %5 hadi bilemedin %10 luk kesim karsi cinsten kanka olur diyebiliyor bence, onlar da henüz kankalarina asik olmayanlar :) Kanka ayagi yas is, sevgilimin erkek kankasi olamaz, olursa sevgilim olamaz o kadar net.
10 Yorumla
takılsın kafasına gore.okadar gucum yetmez benım kımsenın arkadaslarını durdurmaya bır uyarırım ıkı uyarırım uçuncude ne halı varsa onu gorur.kımsenın hayatına okadar burnumu sokmam kı burda kendı adıma konusayım 19 yasındayım erkek arkadasım 20nın uzerınde olur 23 24 yasındakı adama ne yapması gerektıgınıde ben soylucek degılım yoramam kendımı
017 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevgilimin kankası olmasına kızmam cinsiyeti kızsa izin vermem
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılbenim kanka denilen dostumda erkek ama şimdiye kadar tanıdığım tüm kızlardan çok daha fedakar ve sevimli biri. yaptığım tüm yanlışları nazik bi şekilde söyler. beni rahatlatmak için benmle birlikte kız gibi konuştuğu zamanlar bile olur. asıldığı, aşık olduğu kızları kendi tarzında öküz gibi anlatır :) hep yanımda rahat olduğunu gösterir ama hiç bi zaman bi kızla konuştuğunu unutmaz.herkesten çok yakınız ama yılışık temaslarda bulunmayız. sevdklerimz birbirine uymasa bile zmanla ortak hobiler geliştrdk. birbirimze hitap şeklimizde "hey salak" ya da "uvv yakışıklı" gibi değil. o domates ben patlıcan :D beraber oldğum insanlar ondan hiç bi zaman hoşlanmadı ama kimse de onun kadar samimi, açık ve fedakar olmadı.
o yüzden ateşle barut yanyana gelmez gibi genellemeler beni çok üzüyo. erkekler "kankayı" tanıdıktan sonra karar vermeli11 Yorumla- +1 yıl
ne döktürmüşsün be o kankayı benm bile sahiplenesim geldi :D:D
+1 yılşahsen ben rahatsız olurum kız kankası olmasından. Çünkü bu kız kankalar hep sevgilini senden daha iyi tanıdıklarını iddia eder hatta zaman zaman sanki sen gelip aralarına girmişsin gibi tavrı alırlar şaka yollu bile olsa. Acaip sinir olurum. Arkadası olsun tamam ama kanka boyutunda değil, hiç gerek yok!
10 Yorumlaben zaten erkek kankam olsun istemem,haklı istememektede..bende istemem kız kankası olmasını..karşı cinslerden normal arkadaş olur belki ama kankaya inanmıyorum..
10 Yorumlahemde nasıl :D karşı tarak benim arkadaşlarıma karışıyorsa eğer bende onunkilere karışırım. ama eğer o bişey demezse bende demem diyemem illa onunla knşmıcaksın şöle yapcaksın falan diye ama kendimi paralarım yani. hele bide yanıma gelip kanka falan filan konuşmalarına dayanamam. Sonuçta kanka ayğı başka ayaklar oluo genelde. Hiçbir zaman bi erkekle kız kanka olamaz :S ben bunu bilir bunu sölerim :))
00 YorumlaHah, o kim ki benim kiminle görüşüp görüşmeyeceğime karışacak. Şunu şunu yapamazsın gibi bi cümle bile kuramaz, ben ne yapmam gerektiğini ondan öğrenecek acizlikte değilim çok şükür. Gülüp geçiyorum bu soruyada :)
01 Yorumla
+1 yılHerkes kendi cinsiyle kanka olsun eskiden kanka mı vardı aaa, yoktu ve ilişkiler ondan sağlamdı
10 YorumlaAçıkçası beni rahatsız etmez sevgilime güvenirim güvenmiyosam zaten başlamam. Ama tabi arkadaşı buna asılıyorsa veya fazla yakınsa sevgilimi uyarırım arana mesafe koy diye.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisine ve kendisine güveni olmayan kişiler rahatsızlık duyabilir. Sonuçta olacaksa birşeyler karşı cinsle kanka falan olmadan da olur. Fazla paranoyaklaşmamak gerekli.
00 Yorumla valla benim esim arkadaslarimla kurdugum diyaloga hayran kalir. onunla olan iliskimde de arada erkek kankasi gibi davranirim hosuna bile gider. ama ilk basta romantik cifttik tabiki de :D
00 Yorumlabenim sevgilim önünde ... var mı var? o zaman konuşmıcaksın diyo :D haklıda kimi kankam dediysem sonradan bana aşık çıktı
00 YorumlaBir erkekle bir kızın kanka olmasına inanmam ben. İksinden birisi mutlaka aşıktır. Diğerinin haberi yoktur. Duygularını açıklayınca kaybetmekten korktuğu içinde kanka ayağına takılıyordur.
00 Yorumlaevet eder heleki bu yaşta bu zamanda lisede katlanamazdım böyle şeylere şimdi hiç katlanamam kanka ayağı gt ayağı sonuçta ağız burun kırarım dağıtırım
00 YorumlaBen erkek kanka ya karşıyım... keza çocukluk arkadaşına kafa attım. Hatta çocuuğu da uyardım çocukluk arkadaşı ayağına eline koluna dokunma kafa atarım demiştim heralde inanmadı... ama artık burnuna her baktığında bunu hatırlayacak...
00 Yorumlaeğer onla benden daha çok vakit geçiriyosa
yada o çağırdığında hemen gidiyosa rahatsız eder tabikki
örnek : geniş ailedeki cevahirin her çağırdığında yanına giden ulvinin sevglisin yerinde olmak istemem :)))02 Yorumla
+1 yılKanka ne yaa?
Bir sevgili olarak ona her türlü yetemiyorsam ben neden varım? Gitsin kankasıyla çıksın o zaman...10 Yorumla
+1 yılkadınlar kadınları hiç bi zaman çekemez..ne kanka.ne yakın dost..ama olay kendilerine gelince iyi çocuk yaaa nolcak yaa falan filan vs vs vb vb ...
00 Yorumlainsanlar 2 günde bir sevgili değiştiriyo 2 günlük adamlar için yıllardır var olan dost dosttundan vazgeçmez.
00 Yorumla
+1 yılolmaz öyle kanka manka.mecburi olarak görüştüğü erkek arkadaşı olabilir ama kankasıdır dostudur samimiyetini arttırırsa sıkıntı vardır olmasa bile ben sıkıntı yaratırım
00 YorumlaOlabilir, çünkü bende erkek kankam olmasını isterdim
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın , bence gayet mümkün ve normal diye düşünürüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Çok eski olan bi dostlugu varsa olabilir ama yakın zamanda hemen samileşmislerse asla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerle arkadaşlık kurması yasak oldugu için erkek kanka sıkıntım yok:)
02 Yorumla- +1 yıl
çok kötüsün bu dünyada erkek diye bir cins daha var neden böyle yapıyorsun kıza? :)))
- +1 yıl
ben varım erkek cinsi olarak onun hayatında yeter :))
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. kanka,panpa,kanki,pambiş lerin ne onunla ne benimle işi olabilir.:D
10 Yorumla
+1 yıl2 tarafta kendini bildiği sürece ve duygularını kontrol ettiği sürece sakıncası yok.
Türk erkeklerinden kanka olamayacağı için duygularıda kontrol etmeleri çok nadir olduğu için bende kabul etmezdim.10 Yorumlaolmaz aga öyle şey rahatsız olurum yapmayın kızlar öyle agresif şeyler ayar etmeyin adamııı.
10 Yorumlaarkadaş olabilirler mağrada yaşamıyoruz ama kankalık olmaz mümkün değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem rahatsız eder mi acaba?Rütbesini biliyorsa etmemeli.
01 Yorumla- +1 yıl
bu işler rütbeye mi bakıyor.
+1 yıleder kardeşim eder, erkek bi an kendini kaybedebilir, o kızda kankası diye, gelipte kankam bana öyle dedi böle yaptıda demez, onun için olmamalı...
10 Yorumla
+1 yılKiz kankasi olamaz istemem, benimde erkek kankam yok istemem :)
00 YorumlaBen kız kankam olmasını istiyorum, Ama olmuyor hepsi sevgili olmak istiyor sonraki zamanlarda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Bence arkadaş olabilirler fakat kanka olsun istemem...
00 Yorumla
+1 yılkankayı yakuza kılıcı ile 2 ye bölecek kıskançlığa sahibim!
10 Yorumlaetmiyor. ediyor ise ya hatuna güvenmiyorumdur ya da kendime. sorgulamakta fayda var.
11 Yorumla- +1 yıl
Eksiiiii!
+1 yılben sevgilimi annesinden , kardeşinden bile kıskanırdım durumum vahim :(
00 Yorumlaetmemesi lazım normalde ama ben bencil bir insanım bu konuda maalesef
10 Yorumla
+1 yılkanka ayagı yaş ayak :)) önce kanka sonra duygusal kanka olayı...beni şahsen rahatsız eder
20 Yorumlacinsıyeti erkekse izin vermem .nedeni bi kac hafta boyunca kanka ayagı sonra kızı herhan ayarlayabilir. olmaz ole ben kabul etmemmmm
00 Yorumla
+1 yılkanka ayağı g*t ayağı sözü cok dogru bence eger kızı tanıyosam güveniyosam hicbi sorun yapmam ama bu devirde kimseye güvenmiceksin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgay olursa sorun olmaz.
diğer türlü .. olmaz. serden gelmez20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili edinince kankalarından vazgeçen insanların ağzına banyo terliğiyle vurulması caizdir efem. öhem.
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvoodoo bebeği yapıp kıçına şiş de sokabilirim. sen seç.
Cevap sahibi+1 yıloklava yetmez. kızılcık sopası ya da ıslak meşe odunu olmalı.
Cevap sahibi+1 yılbence herkes feminist olmalı.
uzak dursunlar ya en zararsızından bile bişeyler çıkıyo kız ayarlıyolar aklını çeliyolar ne biliyim birsürü şey:D
00 Yorumlatabikide bunun yüzünden sevgilimden ayrıldım kanka değil onlar resmen casuslar
14 Yorumla
+1 yılkankalığın sınırına bağlı. tutarda kanka ayağına sarılıp foto çekinirler dalarım valla 2sinede.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekle kız kanka olmasın diyor herkes ama abazalığa gelince, bu sitede ki erkekler önden onlar koşuyor.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBüyük iddia mı ? :)Kız üyelere sor bence; bu sitede ki çoğu erkekler neden kızları arkadaş olarak ekliyor.Ya da yorumlara bak mesela ve beni ekle filan yazıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılKesin sen de yapıyorsun; böyle yorum yaptığına göre.
+1 yılEder, yakınlık dereceleri, tipi vs. farketmeksizin saçını başını yolarım
00 Yorumlaeder kanka ayakları filan boş muhabbet çok kankalar gördük sonra sevgili oluyorlar
00 Yorumlasprayt acımasız gerçekler bunu yutube de izle anlarsın..
00 Yorumlauuuuu ayrılık sebebi erkek kankayı geç eskazaren yanında eski bi arkadasım selam versin olay çıkıyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır beni asla rahatsız etmez.Tabi ona asılmadıkça.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. kanka olduktan sonra nikahta düşmüyor zaten..
01 Yorumlaeder etmez olur mu hiç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kızmam cünkü öyle bisey yok..
04 YorumlaEder.
Canım sıkıldıkça döverim ayrıca.00 Yorumla
+1 yılsevgilim olsa bide kankası olsa düşünebilirdim...
00 Yorumla
+1 yılTanıdığım güvendiğim kız ise etmez..
00 Yorumla
+1 yılKankalar, panpalar evlerden ırak olsunlar.
30 Yorumlaerkekle kız arkdas olamaz knka hiç olamazlar :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz canım erkek kankası olablir sevgilimiin :)
06 Yorumla- +1 yıl
Söyle söyliyim o kisi benim kocam olmadıgı sürece ona baglı kalmam..Dediklerini yapmam..
- +1 yıl
Var oda beniim :))) Yani gelip gecici biri icin arkadaslarımı yoksayamam..Cok seversem oda bni severse birbirimizin sevdigi,deger verdigi seylere saygı duymak geriyoo..Haksızmıyım arkadasıım..
- +1 yıl
bulursuun..
kesinlikle rahatsız olrum
010 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka nedir yahu:) biraz ergen bi laf olmuş.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılarkadaşın olayım :)
Cevap sahibi+1 yılo laf hoşuma gitmiyor. tamam öyle olsun :)
Cevap sahibi+1 yılkankaaa,lafı :))
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler