Sevgini hak etmeyen birine hakkını haram edilirse ilahi adalet yerini bulur mu sizce?

Arkadaşlar yara bandı olarak kullanıldım ve hakkım ve sevgimi haram ettim ona ve oda bana sen kimsin ki bana hakkını haram ediyorsun sana bu hakkı kim verdi ben sana zorla bir şey yaptırmadım demişti sizce İlahi adalet yerini bulur mu?
Sevgini hak etmeyen birine hakkını haram edilirse ilahi adalet yerini bulur mu sizce ?

Güncellemeler
+1 yıl
Soruyorum size kızlar sevdiğim kız nişanlıydı sevdiğimi itiraf edemedim haliyle ama ayrıldıklarında çiçek falan yaptırmıştım sevdiğimi söyledim ben onu bir çocuğun annesini sevdiği gibi sevmiştim masumca her şey güzeldi meğer ben öyle sanmışım bana sarma yaptı getirdi hatunum canım bir tanem dedim kızmadı saçlarını okşadım kızmadı ama onla barıştı yeniden üzülen ben oldum yine bende hakkımı da sevgimi de haram ettim sen kimsin de bana hakkını haram ediyorsun diye çıkıştı içime oturdu bu sözü...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sana zorla bir şey yaptırmadım sana o hakkı kim verdi de beddua ediyorsun bana dedi illa birşeyleri istemeyerek mi yapınca hakka giriyor !!! ben her şeyi gönlümden gelerek yaptım ama sabrım da bir yere kadardı ben onu çok sevmiştim gerçekten ağladım günlerce evet yanlış duymadınız erkekler ağlamaz kız için derler ama ben onu çok sevmiştim o şimdi sevdiğiyle içim içimi yiyiyor dostlar ama elden bir şey gelmiyor... :'(
Sevgini hak etmeyen birine hakkını haram edilirse ilahi adalet yerini bulur mu sizce?