Düşünün siz uyuyup kalmışsınız ve o sizi ısrarla arayıp uyandırıyor. Acil bir şey olduğunu zannedip, "Ne oldu" diye sorduğunuzda, "seni seviyorum" demek için aradığını söylüyor. Bu durumda ne yaparsınız? Ben cevaplayacak olursam eğer, mutlu olurum. Ehe. Sevgiliniz gecenin bir yarısı ısrarla arasa ve "seni seviyorum" demek için aradığını söylese, ne yaparsınız? #hill
Sevgiliniz gecenin bir yarısı ısrarla arasa ve açtığınızda "seni seviyorum" demek için aradığını söylese, ne yaparsınız?
Sevinir mutlu olurum o saatte bile beni düşündüğüne göre o an bana ihtiyaci oldugunu düşünürüm bende seni seviyorum sevdiceğim derim konusmak isterse konuşurum Sevdiğim insan herseyden kiymetli benim için
Sevgili kullanmam ama öyle bir şey olursa kabus görmüş olabilir bilemiyorum yine, noldu diye sorarım. Ben de az yapmadım çünkü kötü bir şey düşününce falan direkt seni seviyorum yazıyordum 😂
Hiç tavsiye etmiyorum. Uyurken ararsa muhtemelen açmam da uykumdan acil olmaya bir şey için böyle uyandırırsa çok fena ters teper. Sevilecek adam olmaktan çıkarım. Çok fena sıvarım, acımam.
heee alooooov nediyoooğn neeey hııı la bir git yat kapa telefonu kapa lan oğlum kapa dedim kapa kapa iyi tamam ben kaparım sana güle güle bitti gitti o saate uykudan uyandırılır mı söverim möverim :D :D..
Kesin hormonları sevgilimi yanlış şeylere yönlendirmiş derim. Gecenin o vakti sevdiğini söyleyen erkeğin durumu fazla yogundur ve yogunlugunu minimalize etmek ısteyecektır :)
Valla ne yalan soyleyeyim bir ibnelik arardim altında gündüzler çuval mi girdi gece gece noluyoz yani... ya ickilidir ya başka bişe vardır die düşünürdüm.
Gerçekten duygu dolu bir anında mı aramış ise kalkar. Onunla sohbet eder mutlu uyumasını sağlarım. Eğer gıcıklık için yapmışsa 1 ay boyunca gece yarısı ararım. Seni seviyorum. Der ve uyurum.
Dikkat ettim de sen hicbir goruse ne cevap veriyorsun ne de etkilesime giriyorsun. Ozel nir sebebi mi var? Herco sen buna da cevap vermezsin ama neyse.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz gecenin bir yarısı ısrarla arasa ve açtığınızda "seni seviyorum" demek için aradığını söylese, ne yaparsınız?
En İyi Cevaplar