Aslında annem biliyor ama babamın sert bir yapısı var ne olur bilmiyorum.
Eşcinsellik doğuştan gelen bir özelliktir tercih değildir.#loveislove
Eşcinsellik doğuştan gelen bir özelliktir tercih değildir.#loveislove
sen kendini kandır öyle bir şey yok doguştan degil sonradan olur eşcinsellik, yüce allah 2 cinsiyet yaratmıştır biri erkek biri kadın , başka yol arayanlar lüt kavmindendir ve lüt kavminin başına gelenlerin aynısı nı yaşayacaklardır
biraz önce o konu ile ilgi görüş yaptım biz ya da ben tecavüze karşı olmadıgımı nerden biliyorsun , ya da tacize ya da çocuk istismarına , ya da hayvan tecavüzlerine , bunların hepsi inanç zayıflıgından kaynaklı , eger kendini bilen birisi haram ve günahlardan uzak kalırdı , belki engelleyemedigin bir duygu ama bu gerçekten sizin elinizde olan bir durum , iman zayıflıgı olan kişilerde bu nedenler çok görülebilir ve bence kendinizi biran önce gerçek cinsel kimliginize geri dönmelisiniz
Simdi dinen kotu bisey soylemedin kardesim fakat bazi kadinlarda erkek, bazi erkeklerdede kadinsal hormonlar daha fazladir. Elinde degildir bu onun imtihani yapmamasi lazim oyle bisey fakat dogustan gelmiyor fikrin asilsiz. Elinde olmadan yapiyor bunu. Sen bir erkekken erkege ne besliyorsan o kadinkende bir erkege ayni seyi hissediyor seninle
@Liimony malasef, Muminun suresi 5-6 , mearic suresi 29-30-31 ayetleriylede homoseksüelliğin ya da lezbiyenliğin haram olup yasaklanmışmış bir fiildir, belki haklısın ama bunun doguştan deyip kestirmemek gerek ,
eşcinsellik vardır bunlardan birisi doğuşdan Allah vergisi olanı diğeri ise kişilerin sonradan Allah vergisi olmadan nefsine uyarak ya da ticaret amaçlı para kazanmak için yaptıkları homoseksüellik ya da lezbiyenlik
doğuşdan olan kardeşlerimizinde , bir tercih yapması lazım kişinin bunun içinde, bir doktora gidip hormon testi yaptırması ve erkeklik hormonuna yakınsa erkekliği kadınlık hormonuna yakınsa kadınlığı seçmelidir çünkü iki cinsiyetle toplumun içinde gezmesi hem toplum için sakıncalı hemde kula zulüm olur. Allah kullarına zulmetmez.
Annemlerin köyünde bir çocuk varmış Kız çocuğu gibi bebeklerle oynarmış kız gibi giyinirmiş ama sonrasında vucudu gelişdikce erkek organları da çıkmaya başlamış hastaneye gittiklerinde çift cinsiyetle doğduğu ortaya çıkmış yapılan testlerde kadınlık hormonları ve organları eksik olduğu için erkeklik duygularıda ağır bastığı için erkek olmuş
bu Allah vergisi ve kimsenin istemeyeceği bir olaydır Allah yardım etsin zor bir durumdur
dünya üzerinde böyle insanlar çok. O sebeple bilimsel boyutuda aarştırmalıdır.
Ama sonuç itibari ile sağlık ve yukarda bahsettiğimiz gibi bir mecburiyet yok ise ortada
kesinlikle haramdır
Bende erkek ağırlıklı biseksüelim, bence bunu hiç kimseye söyleme çünkü bu ülkede bu durumun doğuştan geldiğini anlamazlar.
Bu şekilde doğmuş olsan bile özünü unutmadan bunu bastırman lazım.
Cevap
4Cevap
Ailene neden açıklama gereği duyuyorsun ki. oku mesleğini eline al. kendine ait yaşamın olsun
En iyi görüş
Bende senin gibiydim zamanla degisti bir erkege asik olunca.
Eşcinsel olman suç değil ayrıca bunu ailende seni anlayacak biri bilse yeterli bence
Bunun ağarlıklısıda mı var mıış
açıklama yola devam :D
Allah yardımcın olsun
Annen ne tepki verdi
Açıklama sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar