Kızlar genelde o gün çok heyecanlı utangaç oluyor. Erkekte de heyecan vardır elbette ama daha az olduğunu düşünüyorum gerçekten merak ediyorum. Sonuçta o gün dışında gece herkes ne yapacağınızı biliyor bir uyarı falan alıyo musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılsanmıyorum hiç öyle bir şey olduğunu. genelde düğünler erkekler için çok da cazip olmayan şeyler olduğu için olsa da bitse durumundayız
02 Yorumla
Soran+1 yılSonrasını da kastediyorum
- +1 yıl
sonrası o ana kadar bir şey yaşanmadıysa çok heyecan verici
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen i kimse uyarmadı kendi çabalarımla hallettim bebek yağı kullandım
0155 Yorumla
Soran+1 yılO nerden aklına geldi hahhah
Cevap sahibi+1 yılÇok sıktı kendini uyuz öyle sıktı ki benimki acıdı giremedim o sıktığı için kendisinin kide acıdı bir an ümidi kesmiştim yapamıcam diye son anda bebek yağu gördüm ve kafamda ışık parladı sürdüm bolca ve o her sıktık ça daha çok kaydı içine
Soran+1 yılBeraber misiniz hala
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki bir gecelik bişidi ama o günü hala unuta mıyorrum
Soran+1 yılEvli misiniz yani
Soran+1 yılNeden unutamıyosun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılHayr neden mi unutamyom rezil olmaktan son anda kurtuldum da ondan guya biliyorum havalarında idim ama çoook zevkli ve heycanlıydı flop diye ses çıkmış tı falan baya yormuştum 8 mi 9 mu ne yapmıştım o hırsla yürümekte zorlanmıştı çömemiyordu bile
Soran+1 yılSende baştan abartmışsın yapmadıysan yapmadım de veya bişey demeseydin 8 9 n abi yuhhhhh yok artık ohaaaa
Cevap sahibi+1 yılZaten korktu bidaha da gelmedi napayım hatta bir ara yaparken ölsem de çıkma devam et demişti de ben korktum da çıkmıştım içinde vala bak
Soran+1 yılTamamda 8 9 abazalık kardeşim
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme ağırıma gidiyoBem o açıdan düşünmedim
Soran+1 yılEvli miydiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır demiştim
Soran+1 yılEvlenmediyseniz seni kim uyarsın zaten kardeşim bide beni kimse uyarmadı diyon yaaa büyük günah işlemişsin hesabını nasıl vercen bilmem
Cevap sahibi+1 yılEvlencektim ama olmadı 😭😭😭😭
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılMal kavgasına girdi
Soran+1 yılO ne ya
Cevap sahibi+1 yılYa altın inci falan çoook şeyler istedi olmadı öyle yani
Soran+1 yılO mu ayrıldı sen mi
Cevap sahibi+1 yılO sevmiyorum dedi ve özel mevzulardan dolayı dedi
Soran+1 yılOlsun yine de gğnahı senin boynuna ondan sonraki her yaptığı ilişkinin ki dvm ediyodurda ztn
Cevap sahibi+1 yılAma kendisi yaptırdı ilk başta masum dum bem o öptü dudağımdan sonra rahmini öpmemmi istedi yala dedi sonra kendisi tuttu üstünde sürttü ve ben erkeğim nasıl sabredebilir dim o 'ndan sonra baya oldu vala
Soran+1 yılBaya oldu derken
Cevap sahibi+1 yılYani tutamadım kendimi yaptum o işi 😶
Soran+1 yılIyi dvm et
Cevap sahibi+1 yılBunlar kendiliğinden gelşti yani bana resmen her anınanlattır sın tövbe
Soran+1 yılanınanlattır? Ne
Cevap sahibi+1 yılAhhaha yanlış yazmışım baya bana anlatttırdın herşeyi günaha girdim tövbe dedim
Soran+1 yılSen girmişin gireceğin kadar bana söylemen mi günah oluyor
Cevap sahibi+1 yılHakılısn ama daha da yapmam pişman oldum o da zeten zor durumda kalmıştı hatta Ama bende çok yüklenmiştim kızlığını bozunca hiç çıkmadan devam ettim ağlamıştı tövbe bidaha
Soran+1 yılYazık ikinizede
Cevap sahibi+1 yılSebepep neden
Soran+1 yılSen abazasın o da o yolda ilerliyor
Cevap sahibi+1 yılBu abaza ağır olmadı mı biraz gücüm çok muş böye desek
Soran+1 yılEn gücü😂😂😂😂😂 hahah 8 9 azabalığa giriyor hiç daha duymadım millet bire zor giriyor sen buldum diye haşatını çıkartmışsın
Soran+1 yılZaten en başlardaki tat diğerlerinde olmaz
Cevap sahibi+1 yılDaha sı var bunu duyduktan sonra kesin abaza deme gücüm çok bence arkadan da sürtüneyim dedim ben bir lavobaya gideyim dedim çıktım o sırada ona çaktırmadan zeytin yağı sürdüm aletime o tabi sadece beni sürtünücek zannediyo arkanı dön dedim o yağu fark etmedi bile sonra sürtünüyom bahanesi ile üzerüne yattım hafif bastırınca zaten kaydı bu bağırdı acıdı diye falan sonra kızdı bana
Soran+1 yılYok artık yuhhhh allah islah etsin seni
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle dedin sen kaçyaşındasın hem düğünün vardamı soruyon
Soran+1 yılSen cehennem zebanisi olmuşsun
Cevap sahibi+1 yılDeme öyle ya tövbe ettim KIZIN GÖNLÜ VARDI ama arkadan da bir anda gelişti napayım dayanamadım
Soran+1 yılValla dayanıcaksın 8 9 kere yaparken bana mı sordun öbür dünyada da bir anda gelişti dersin
Cevap sahibi+1 yılTövbe ettim ayrıca Ama müthiş bir tattı o tadı daha alamıyom bir ara vücüdum zangır zangır titremişti
Soran+1 yılE yani ilk olduğu içindir
Cevap sahibi+1 yılEvet en güzelide çığlık attığı anlardı
Soran+1 yılNe çığlığı
Cevap sahibi+1 yıl9 defadan bahsediyom nefes alışları dahi değişmişti bem yaparken çığlık atıyodu kız ilk girişim de de sonra da gücüm kalmadı boşal boşal hadi diye yalvardı resmen
Soran+1 yılIyi ölmemiş
Soran+1 yıl9 defa hayvanlar yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılYuh hayvan mı diyon bana
Soran+1 yılHayvan bile değilsin nesin anlamadım ki senin yaş kaç
Cevap sahibi+1 yılHayvan bile deüilsin derken sen kaç yaşndasın ilk ben sordm
Soran+1 yıl20 yim. hayvan değilsin hayvanlarda bile duygu var
Cevap sahibi+1 yılBende 25 nedemek yav duygusuz demek
Soran+1 yılYapmak için yapmışsın başka bişey değil neyse
Cevap sahibi+1 yılYok yav baya da sevdiğim için yaptım mutlu olarak yaptım ama gücüm çok muş sancılaştım
Soran+1 yılHer yapan severek yapar da 8 9 krre yapmıyor millet biri zor yapıyorda kıyamıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o zman sen hiç yaptırmıcan demek ki
Soran+1 yılHahah evlenince zaten olacak da bir günde 9. Kere değil😂
Cevap sahibi+1 yılSrn şu an kafanda beni baya sapık gözü ile mi görüyon o zman yuh yani
Soran+1 yılSapık değil abaza görüyorum dicektim ama arkadan yaptığını duyunca sapık olduğuna da kanaat getirdim hani ilk geceden gelini sakat bırakan tipler var ya sende o tür abazalardan sın allah senin gibi kız görmemişlerle karşılaştırmasın
Cevap sahibi+1 yılHem dün o her yaptığında da günahı senin dedin ve yapıyordurda dedin o nedemek yapar mı başka ları ile
Soran+1 yılAynen öyle dvm da ediyoduz bırakmaz tabi senden sonra kimbilir kaç kişi ile
Soran+1 yılSenin yasını tutcağını mı sanıyosun
Cevap sahibi+1 yılAma bak ilk başta girremedim ya hırs yaptım bebek yağını görmesem yapamıcaktım o anki heyecanla kudurmuşum işte ama sapık değilim bunı bil bem daha da bişi açıklamam sana bak bakayım sapık birine benziyo muyım profilime
Soran+1 yıl82 yaşındaki dede bile köpeğe tecavüz ediyor tipten anlaşılmaz bu işler
Cevap sahibi+1 yılBemden sonra kaç kişi ilemi şu an sinirden kuduruyom ne dediğinin farkında mısın tamam yasımı tutmaya bilir de başka birine gitmez sanırım
Soran+1 yılKızların hayatını senin gibiler yakıyor allah b. Versin
Cevap sahibi+1 yılYuh nee diyon be kimseyi zorlamadım kendi istedi okadar ne bedduası bu
Soran+1 yılNe farkeder yapmayadabilirdin düşünen insan yapmaz
Cevap sahibi+1 yılBeni 82 yaşında sapık bir dedeye mi benzettin mekadar kırıcı
Soran+1 yılTam kamilsin
Cevap sahibi+1 yılSen evlen me o zaman kocana da yaptırmaz sın
Soran+1 yılSenin gibi 9 defa yaptirmam duygu lazım sok geçle olmaz o işler
Cevap sahibi+1 yılBana bak ukalalaşma sen ne sorduysan onu cevapladım ne sandıydın cinsel temas bu başka ne olabilirdiki
Soran+1 yılİlkler erkek açısından güzeldir bir güne sığdırmak adil olmaz😄😄
Soran+1 yılSen kamilsin iyi sokcak deliği bulabilmişsin
Cevap sahibi+1 yılSensin o deliği bulamadım değil kendini çok sıktığı için giremedim mengene gibi sıktı 3 ay yara oldu benimkisi o an kadını düşünecek halde değildim
Soran+1 yılYara diyor şaka gibisin😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılVala doktora giddim kantoplamış dedi 3 4 aydamı ne iğileşti
Soran+1 yılO hale getiricek ne yaptıysan allah seni islah etsin 8 9 kere yaparsan olur tabi ameliyatlık olmadığına dua et
Cevap sahibi+1 yılSen baya farkında mısın hakaret ediyon neden
Soran+1 yılOlanı söylüyorum dua et ameliyatlık olmadın ilk seks deneyimin ofsaytmış
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılOğlum mahfetmişsin kızı yürüyememiş seninkide kan toplamış her şeyin normali işte anormal yaptığın için bunlar oldu
Cevap sahibi+1 yılO kendini sıktığı için kan topladı sen hiç izin vermez sin buduyduklarından somra
Soran+1 yılbir kerede olmaz sürekli dvm ettiğin için toplamış bide arkadan yapınca iyice mahfolmuştur kırılmadığına dua et
Cevap sahibi+1 yılA bak hakloson tam ben sert yapmaya başlamıştı Bikere kütürt demiş di kırıldı sandım meğer kütlemiş
Soran+1 yılTam komedisiniz heeee
Soran+1 yılSana ders oldun bidaha yapma
Cevap sahibi+1 yılAjahahaah anladım bidaha ders olsun bana ama kafamı bulandordın senden sonra kaç kişi ile yapıyodur demen hiç doğru değil
Soran+1 yılNe kadar zaman oldu ayrılalı
Cevap sahibi+1 yıl6 ay kadar
Soran+1 yılAz olmuş belki yapmamıştır ama olacak ilişkilerinde elbet olacaktır bakire değil sonuçta her erkek onunla yaptında neden benle yapmıyosun der
Cevap sahibi+1 yılNamus kimseye söylenmez ama demi
Soran+1 yılSöylenir erkek anlar zaten karşıdaki bide bir kere oldu da demiyosun bir kaç kerede yapan kadın belli olur karşısındaki erkek de o beklenti içinde olur her zaman o da yapar
Soran+1 yılO da belki alır beni diye onunla bununla yapar
Cevap sahibi+1 yılOfff üzüldüm onun adına şimdi keşke düzgün biri çıksa karşısına 😭😭😭😭😭
Soran+1 yılYapmadan önce düşünseydiniz onu
Cevap sahibi+1 yılBilemezdim böyle olacağını ki o aan zevkime bakıyodum
Soran+1 yılSonuç bu sen mutlu da olamazsın hayatın boyunca
Cevap sahibi+1 yılBenimde duygularım var tamammı hislerim var
Soran+1 yılHislerin olsaydı bir kızın hayatını yakmazdın
Cevap sahibi+1 yılKendisi terk etti o nu da anlatmıştım
Soran+1 yılArtık bakirelik o kadar önemini yitirmiş ki demek ki terk etmiş önüne bakıcak
Cevap sahibi+1 yılO zman sorun kimde
Soran+1 yılİkinizdede gülüm
Cevap sahibi+1 yılErkeğin iradesi zayıftır ama 🤔
Soran+1 yılTam tersi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi dur diyemezmiydi bana
Soran+1 yılKadınlarda 9 nefis 1 haya erkeklerde 1 nefis 9 haya ama sahip çıkamıyolar erkekler işte
Soran+1 yılHaya da akıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılVay be e o zaman nasıl oluyorda sizden daha fazla varmış gibi haraket ediyor uz
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılNefis konusunda diyorum
Soran+1 yılSahip çıkamıyo işte erkek aklı bu kadar çalışıyo
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle davranıyon ne dmek aklıbukadar çalışıyo dedin
Cevap sahibi+1 yılNeysa bacım sen saçmalıyon gece gece ben daha bişi dememem sana nasıl anlıyısan öyle anla
Soran+1 yılÜzülüyorum süzün gibilere ne yapmmı bekliyosun tebrik mi ediyim
Cevap sahibi+1 yılZorla yapmadım bişi ben
Soran+1 yılAhirette de zorla bişi yapmadım dersin
Cevap sahibi+1 yılAçsana seni bir göreyim bama böyle davranan kim🤤🤤🤤
Soran+1 yılAcılmaz gizlilik
Cevap sahibi+1 yılNasıl bulcam seni
Soran+1 yılSen gizliliğini aç
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılSen evli misin bu fotoğraf falan
Cevap sahibi+1 yılDeğilim olmadı işte anlattım ya
Soran+1 yılVallahi fena birine benziyon korktum senden
Soran+1 yılBu foto duugulandirmiyo mu seni
Cevap sahibi+1 yılBen seni görmedim
Soran+1 yılBoşver görme
Cevap sahibi+1 yılO ben seni istemiyom dedi ne diyeyim
Soran+1 yıl😔😔😔 üzücü
Cevap sahibi+1 yılVala değilim ya anlamıyon mu neden korktum dedin
Soran+1 yılSinürli birine benziyosun
Cevap sahibi+1 yılÜzücü tabi pskolojik durum ları varmış
Soran+1 yılNe durumu
Cevap sahibi+1 yılOnun pskolojik sorun ları varmış o kızın hadi bulurmusun beni bir bakayum
Cevap sahibi+1 yılBana bu kadar hakaret eden kim
Cevap sahibi+1 yılTabi bunlar palavray dı hangi kız böyle bişi yapar iki dakikda yaz dım seneryoyu sen de kaptın ahahaha bem de n iyi yazar olur ha ahaha şaka yaptım yaniunut bu dediklerimi
Cevap sahibi+1 yılMillet açıpda beklemi yo yani
Soran+1 yılGerçeği dediğine %100 eminim profilinide biliyorum😄
Cevap sahibi+1 yılBaktın mıydı hayır be yok öyle bişi bu günaha nasıl katlanılor
Soran+1 yılUzgunnnn03 adın
Cevap sahibi+1 yılAma fotomu görmedin kaldrmıştım
Cevap sahibi+1 yılHadi be yakalandom
Cevap sahibi+1 yılBak güzel kardeşim nerden emin olabilir sin saçma sapan şeyler günaha kimse şahit tutmaz anladınmı
Soran+1 yılFotonda var gülüm
Cevap sahibi+1 yılTarif et kandırmaya çalışıyon
Soran+1 yılYere oturmuşsun
Soran+1 yılBen sen değilim kandırmaya çalışmam
Cevap sahibi+1 yılOfffff köşeye mi sıkıştım
Cevap sahibi+1 yılHey inanmadın demi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri