Dün akşam cafelerden birinde arkadaş olarak sevdiğim ama gerçekten çok güzel bir kızın doğum günü partisi vardı.(bende yakışıklı sayılırım yani.) Gittim. Doğum gününü kutlamak ve mutlu yıllar dilemek için sarıldık kızla.Yanaktan öperken başını erken çevirdi.(Sağ yanaktan öptüm soldan öpmeye geçerken başını erken döndürdü farkında olmadan.bu arada elleride bana sarılmış bir şekilde.)Başını erken çevirince dudaklara yapışmış oldum tabi ben :) O an farkettim dudağımın dudağının üstünde olduğunu öptüm ama kız kendini hiç geri çekmedi hala sarılı şekilde druyordu bana.Baya uzun sürdü o an hiç geri çekilmediği için kız en aşağı 6-7 sn sürmüştür.Hatta en sonunda ben hafifçe kendimi çektim.Ben kendimi çekince bitti.Kıza baktım gülümsedi bana 'Dudağın ruj olmuş' dedi masum ve güzel bir gülümsemeyle.Sonra ıslak medili aldı eline ruj kalmasın dedi.Dudağımı sildi.Arkadaşlarında dikkatini çekmiş hatta olum biz uzun sürünce bide kız sarılmayı bırakmayınca heralde bunlar fıransız öpücüğü yapıyor milletin içinde dediler.Siz kızlar bu drumda ne yapardınız ? Bide sürdüğü rujun tadı çok güzeldi ya harbi ben daha öyle tatlı ruj görmedim arkadaş tadı damağımda hala.Markasını ve rengini kesin bilsem kozmatiğe gidip alacam valla :)
Güncellemeler
+1 yıl
Off arkadaşlar seviyorum sizin yorumlarınızı ya :) Bana aslıdığının farkındayım zaten :) Size siz bu drumda ne tepki verirdiniz diye sordum sevgili kızlar :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer