Hoşlandığım çocuk dengesiz?

Arkadaşlar bu sorum özellikle erkeklere olacak umarım üşenmez okursunuz.
okulda üst sınıflardan birinin bana baktığını hissediyordum sonra o kişi dikkatimi çekti hoşlanmaya başladım, biz yavaştan yavaştan böyle bakışıyorduk yalnız bu bakıştığım kişinin bir arkadaşı var, beni seviyormuş. Sonra bu bakıştığım kişi bana anonim olarak yazdı perşembe günü bir yerde denk gelmiştik 2 gün sonrasında “perşembe günü denk geldik yine baktın sanırım” yazmış sonrasında bende “evet” yazdım. 15 tatildeyken, güzel bir kız olduğumu fakat arkadaşı yüzünden olmayacağını ama olmasını istediği yazıyordu, heyecanladım arkadaşını umursamadığımı belirttim hala bakışıyor fakat herhangi bir adım yoktu. Bugün dayanamadım kırdım inadımı yazdım (merhaba, selam faslını geöiyorum) bu yazı sana mı ait diyerek perşembe günü için yazdığını düşündüğüm yazıyı attım evet dedi sonra bende dedim hep buradan mı gidecek başka bir şey yazdın mı falan aslında orada güzel olan benim yazdığımı düşündüğün tüm yazılar benim dedi bir 10 dakika sonra yalan attım sadece perşembe günlü olanı yazdım başka bir şey yazmadım dedi bende dedim “sana da iyi dalga konusu oldum” yok ya ne dalgası dedi ama “benim yazdığımı düşündüğün tüm güzel şeylerli” kısımda biraz dalga geçtiğini söyledi. üzüldüm, acil olarak konuşmayı bitirdim. Şimdi brnim anlamadığım bakıyorsun, anonim yazıyorsun, itiraf ediyorsun ama sonra inkar ediyorsun ama toparlayamıyorsun. Bence çok sevseydi ya da hoşlansaydı kimseyi takmazdı. Sizin düşünceleriniz nedir?
Hoşlandığım çocuk dengesiz?