Reddelmiş bir kız olarak ne yapmalıyım?

İlk defa reddedilen taraf oldum reddedilmek umrumda değil ama çok ümit vermişti kendisi uzaktan akrabam olur her yaz illaki görürüm tüm sülale bu yaz bizim hep sevgili olduğumuzu soruyordu ama öyle bişey yoktu malesef sırf o yüzden hiç yaklaşmıyodu sonra 2 hafta önce istanbula geldi biz baya yakınlaştık taksimdi galataydı boğaz turlarıydı eminönü balattı hep gezdik galataya benimle çıkmak istediğini dahi söylemişti sonra geri gitti biz internetten yazışmaya başladık samimi bir şekilde aşk şarkısı atmıştı bana sigaraya yasak koymuştu kendince iltifatlar ediyordu böyle sevgili gibiydik ama çıkmıyorduk bende seviyo sandım itiraf ettim bana onca yaptığı şeyden sonra dediği şey OLAMAZ NE DİYEBİLİRİM Kİ İMKANSIZ ALEYNA demek oldu. Üstelemedim bende instagram storyde bir sözler paylaşmış işte mesela allah der ki kimseyi benden çok sevme alırım kimse için yaşayamam deme yaşatırım sözü tam hatırlamıyorumda neyse bunu atmış ayrıca buluştuğumuz zaman telefonunu vermemişti benim herşeyime bakmasına rağmen vermedi ertesi sabahta günaydın güzellik yazmış e böyle yazınca insan ister istemez ümitleniyor abicim napıcağımı hiç bilmiyorum nasıl davranmam lazım onlara gittiğim zaman mecbur onlarda kalıyorum hep bir arada olmak zorunda kalıcam napıcam :(
Reddelmiş bir kız olarak ne yapmalıyım?