Ya da var mı güzel yönleri evli olanlar merak ettim :)
evli olmayanlarında hayalleri nasıl bir evlilik yaşamak? :)
evli olmayanlarında hayalleri nasıl bir evlilik yaşamak? :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herşeyden önce aile bir kurumdur aslında. İçerisinde giyinme, beslenme, barınma gibi ihtiyaçlarını giderdiğimiz bir evimiz vardır aileyi içinde tutan. Eve gelince kapıyı açan temiz kalpli iyi yürekli, güvenini sarsmadığınız ve ne olursa olsun size güvenen bir eşiniz varsa, evde yemekler hazırsa ve birlikte huzur içinde güzel bir yemek yiyebiliyorsanız, çocuklarınız gerektiğinde akıl dolu düşünceleriyle renk katıyorsa o yuvaya, zor durumda olan birine ya da komşulara iyi davranma bilinci içinde ortak kararlar alınabiliyorsa işte o ev de o aile de o yuva da o evlilik de güzeldir :)
Sen nasıl olmasını isterdin :) İyi değil mi böyle :)
:) :) Tabi ki bazen küslükler ya da gıcıklıklar olabiliyor ama onlar ufak şeyler, aşk bir gül ise onlar da dikeni :) Şakalaşmaları falan demiyorum zaten gerek yok :)
akşam işten eve geldiğimde kapıyı açan melek gibi bir eşim onun kucağında 2mizin bebeğimiz olsun uyurken eşimi kollarımın arasında saçlarını severek öperek uyutuyum bir yanımda meleğim aşkım diğer yanımda ikimizin yavrusu biricik bebeğimiz olsun sabah beni öperek günaydın aşkım diyerek beni uyandırsın eşim. bazende ben onu uyandırıyım. sabah kahvaltısını birlikte hazırlayalım böyle bir yuvam olsun istiyorum
aslında evliyim ama 1 aylık bebeğimiz olmadı sadece geriye kalan yazdıklarımın hepsini yaşıyorum :)
evet :) kurban olurum ben aşkıma
Oğlum ve babası. Merhaba deyin lütfen.
link :)
vışşş :D
Cevap
11Cevap
olayın cinsel yönü çok güzel olmalı,onun dışındakiler zor::)
evli değilim ama ilk gecenin çok güzel olduğunu sonrasının iyi olmadığını söylüyolar :D
senin gibi gözleri ve dişleri güzel bir hatun olsun yeter :D vampizombi olsada olur
Biraz zorluk oluyo başta ama evlenince ve özellikle sevdiğinle evlenince herşey çok güzel oluyor
Daha düzenli bir hayatı olur insanın o açıdan güzeldir heralde :)
Cocuk olsa gerek diger yanları yok benim icin .
benim icin tek iyi tarafı.
vallaha ben hergün aynı makarnayı yiyemem ban göre değil evlilk abab arı misali her çiçekden bal almam lazım
ömürünü başının etini bir kadına heba etmektir.
evlilik iğrenç bişey
bir süre daha idare eder o durumda :D
düzenli :P başka da güzel yön bilmiyorum.
bol bol sevişmek güzel olsa gerek :)
senelerce evli kalanlara sormak lazım
Bir ömrü beraber paylaşmak olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar