Knk daha üniversite hazırlıkta iken bir kızla tanıştık ayni okul kizla baya samimiyiz ancak benim geldigim yerde sevgilim oldugu icin arkadas knki ayagina takiliyom. Kiz bir gun sinemaya gidelim mi diye sordu bende tabiki olur dedim ertesi gün gittik ama filmi görecen çok sıkıcı meğer kiz bu filmi bilerek seçmiş abi film başladı kız farkli sirnasik hareketler sergilemeye basladi başını omzuma koymalar falan dedim kanki dir sıkıntı yok ama kiz elini karnima koydu asagilara indirdi falan bende ister istemez karsilik verdim ancak ben sevgilimi cok seviyorum ve bu ona sevgimi azaltmadi aksine bunun gibi sahtekar ahlaksiz kizlar yuzunden degeri benim gozumde bin kat artti demem o ki kendinden gecen kizi dizginleme ne istiyosa birak yapsin o kaybeder
Bu kizlarin attigi yorumlardan sonra hepsinin ne kadar gerizekali oldugunu bir kere daha anlamis olduk soruda sevgiliniz sizi opmeye kalkissa napardiniz demiyor zaten olan biseyi nasil dizginlerdiniz diyor beyin 0 ya
Nefret ediyorum sinemada sevişenlerden. Birbirinizin kucağina çıkıyorsunuz bazen bu manzarayı görmek, sesler duymak istemiyoruz. Hele de en arkalar resmen p*rno filmi. Sinemada film izlenir gidin evinizde yapın ahlaksızlıklarınizı.
P*rno film kadar mı yok artık... hangi sinema yahu orası ? İyide ablası lisesi gençler nereye gitsinler? gerçi masum sevgiler yok artık defolun şimdi sağ taraftan. Haklısın yahu mualefet olasım gelmedi.:)
@AnneninKayıpTerliği ahahhahah yani filmde romantik bir sahne olur o an öpersin falan anlarım da ben çok karşılaştım bazıları sadece bunun için sinemaya geliyor.
@Aysemmayy Yani haklısın hem ucuz hem karışan yok e gençler sokaklar sıkıntı , bide bu öpüşmek buz dağının üst görünen kısmı , görünmeyen kısımların Allahtan dili yok :D yoksa filmde annesi kaybetmiş çocuk ağlarken arkadan ayy hahaha kikiki gibi seslerin gelmesi gerçekten sinir bozar
@Aysemmayy doğru söze ne hacet lise kapısından kucaklayarak çıkarıyor kızı biz evine kadar çantasını taşımak için can atardık hahaha lan ne günlerdi be :D
Herkes mübarek sevgilisine aslan kesilmiş, yok tokatlarım yok keserim.. ahh yaparsınız hepsi yalancı... ırıspiler sjsjs erkeklerden önce onlar oynaşır...
Sinamaya sevgiliynen gidilmez Ya tek ya da arkadaslarnan Konsantrasyon bozulmamali filmi insan gibi izleyebilmeli Oyle isler yapan sevgiliyi de cok fena yaparim. Ama adama demezler mi neye takip koluna buralara kadar surukluyon o zaman diye Derler
Hiç kızla gitmedim😂 eger gitseydim elini tutardım izin verirse öperimde ilerisi beni bozar yakışık almaz yer ortam kişiye göre müsait olabilir belki ama benlik değil
sevgililer nasıl dizginler bilemem ama geçen önümde ikitane liseli ergen vardı paso öpüşen dayanamayıp çocuğun kafaya çaktım bitane yeter lan ya diye :)
Bu gibi durumların yaşanmaması için vizyondan kaldırılmak üzere olan filmleri tercih ediyorum, hem daha rahat sırnaşıyorum hem de sinemayı onun için kapatmış gibi oluyorum :)
bir keresinde arada kimse begenmedi filmi cikti sadece kiz arkadasimla ben kaldik oyle olunca da sinema fantazisi yapalim dedik sevismeye basladik sonra bir gorevli geldi bizi cikarmisti ulan omrumde hic o kadar utanmamistim 😂
En İyi Cevaplar