balta ağacı keser. bir balta birçok ağacı kesebilir ama bir ağaç sadece bir balta tarafından kesilir. balta çok ağaç kestiği için kestiği ağacı unutsa da, ağaç ona zarar veren baltayı unutmaz.
Yes I dou ))) her zaman beyefendi bu arada ingilizce yazinizi cevirdim )) xper icin bana her zaman soru sorabilirsiniz yazdi )) bence su anda en mantikli olarak xperi siz hakediyorsunuz baskalarida olabilir ama en cok siz
Adam olsunlar zaten olmayanlari ayar veriyoruz biri engellemjs 6 yasindaki zaten seviyelerine dusmuyorum dussem bile cikiyorum gercekten su anda kizlarda var mantikli buldugum birde siz gunun xperi secilmek icin
Onemli degil hsketmistin teskkr ederim canin sagolsun )) saygilar efendim herkes haketmisti sen bir tik daha cok tssktrler saygilar efendim gorusmek uzere )) baska bir yorumda gorusmek uzere saygilar efendim ))
Allah seni kahretmesin sorunun icerigine bak anketlere bak sen 😂😂 sair demiş hayati biten iyi biri olan kotu durumda olan hatirlar kotu olan unutur gider 😂
Duygusal insnlar çok kırıldıkları için başka insnları kolay kolay kıramazlar, duygusuz sürekli kalp kıran (tam anlamıyla balta) insnlar ise bunu artık rutinleştirdiği için farkına bile varmazlar.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Ağacın hatirladigini balta unutabiliyor? The axe forgets what the tree remembers? Sair burda ne demek istemistir ))?
En İyi Cevaplar