Kız arkadasım ayrıldı o günden beri kafamı toparlayamıyorum. Bütün vücudum ağrıyor, kusuyorum, uyumuyorum, bişeyler yemiyorum. Kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum ama oda işe yaramıyor. Napıcam ya yatağa düşüp hasta olucam ya da tımarhaneye kapatılacağım. bir destek?
Cevabın nedir?
Tam bundan yaklaşık 6 ay kadar zaman önce bende senin soruna çok benzer bir soru paylaşmıştım. O da benden ayrılmıştı ve delircek duruma gelmiştim telefonda arayıp ağladımmı dersin mesajlarmı atmadım dersin elimden gelen herşeyi yaptım ve olmadı. Ortak arkadaşlarımıza ayrılmamızdan yaklaşık 2 3 ay sonra artık ondan soğuduğumu falan söyledim onunda kulağına gitmiş tabi. Ve tam ayrılığımızdan 4 ay sonra bana geri döndü yani hep pişman oluyorlar. Çok klişe herkes aynısını söyliyecek fakat gerçekten tek çare zaman banada aynısını söylediklerinde deliriyordum fakat zamanla acın hafifliyor katlanıcak hale geliyor bu günler de geçiyor emin ol sen şu an elinden geleni yaptığını düşünüyorsan onu takmadığını belli et inan en büyük pişmanlığı cezayı yaşatırsın ve eminim ki geri dönücektir
07 Yorumla
Soran+1 yılTek istediğim o zaman
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
- 1 yıl
Şu Dünya'da acı çekmemizin tek nedeni kız erkek ilişkisi. Dünyada böyle bir mevzu olmasaydı insanın gönlü güllük gülistanlık olurdu.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce inatlaşmıcaksın acını çekmeye razı olucaksın bir süre acı çekiver ölünmüyor inan. Sonra iyi olacaksın git gide. Adım adım olur birden olmaz. O süreci o şekilde atlatabilirsin direnirsen kendini zorlarsan daha kötü oluyosun burda salağın biri deli misin bir kız için ağlanır mı mal demiş ciddi anlamda kendini kandırırsan pskilojin darma duman olur. Denendi onaylandı. Geçicek işte bunu unutma ama sabır tek çözüm. Sabır tek çözüm dediysem yıllar boyu da sürmüyor işte 3-5 ay sabredilir ne ki
014 Yorumla
Soran+1 yılGaliba acı çekmek istiyorum güzel olan herşeyi kaybettim çünkü
Cevap sahibi+1 yılYa hayır deme öyle güzellikler yine bulacak seni hayatında sadece şu an hayal kırıklığına uğradığın için karamsar düşünüyosun ama öyle değil işte
Soran+1 yılHiç umudum yok. Kendim dahil herşeyi saldım.
Cevap sahibi+1 yıl@Oozgur Teşekkür ederim eminim sen de öylesin
Cevap sahibi+1 yılUmutsuz bu gemi yürümez
Soran+1 yılNapayım söyle? Bir kez daha konuşcaz nasıl davranayım en mantıklı sen konuştun. Çok sıkmışım bogulmuş. Nasıl yaklaşayım?
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğunuzda sakın sanki sen dünyanın en suçlu kişisiymişsin gibi defalarca özür dileme kaybedersin
Soran+1 yılBu sıkma bunaltma işini nasıl halletcem peki
Cevap sahibi+1 yılSen gerçekten bunalttığını düşünüyo musun dürüst ol burda sırf onu sevdiğin için biz burda ayrılma diyelim diye evet onu çok sıkmıştım demeyeceğine emin misin?
Soran+1 yılGerçekten bunalttım. Herşeyine karıştım. Yap dedim yaptı yapma dedim yapmadı. Mesela arkadaş ortamı falan karışıyordum bize zarar vericeklere o bana hiç demedi bişey ben otomatik temizledim kendimi. Sadece sevgimize zarar gelmesin diye
Cevap sahibi+1 yılBu durumda ben sende çok büyük bir suç görmüyorum çünkü ona koyduğun kuralların hepsini kendine de koymuşsun ve uygulamışsın ama o kurallarını beğenmiyor belli ki zorla güzellik olmuyor sen bir süre fazla oralı olma ama kendin kurallara uymaya devam et bir süre sonra kendisi sevgilim ne kadar iyi baksana benim için nelerden mahrum kaldı ben de ona yakışayım deyip vicdan yapıcaktır
Soran+1 yılHesaplarının şifresini değiştirmiş ben ellemedim bile düşün. Konuşmuyoruz Şu an . Dün pazartesi ya tamam ya devam edim. Konuşcaz. Bu belirsizlik beni daha çok sinir ediyor.
- 1 yıl
Ondan iyisini bulamazsa bir ömür geçmeyecek.
+1 yılYa kardeşim sevgilisinden ayrılan yazıyor sevişemeyen yazıyor yazamayan yazıyor yeter YETER !
Yavaş olalım biraz son bir haftadır milletin derdine ortak olduk kendimi canan karatayın piskolog versiyonu gibi hissediyorum zeyin yerine bu iileri kafana takma diyorum dün rüyamda boşanan çiftleri ayırdım sen artık piskoloji bozuldu tavsiye verip ara yapmaktan git kızın gönlünü en kötü kıza sor boşta arkadaşı var mı diye kızla ayrıldın da arkadaş da mı olmayacaksın sakinleş dünyada senin istemeyeceğin kadar kız var hadi iyi geceler bulursun birini...11 Yorumla- 1 yıl
Sanki birini bulmakla oluyor. Ondan iyisini bulursa ancak mutlu olabilir.
- https://www.youtube.com/watch?v=5DLI4dEllPM
sabırlı ol dönebilir daha erken sıcak ilişki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
13Cevap
Lütfen bana akıl fikir verin 6 aylık ilişkim bitti ilk 2 ay ay şehirdeydik çok fazla vakit geçirmiştik 1 ay sonra mesleği gereği Ankara'ya gitti bende İstanbul'da kaldım ailemle yaşadığım için gidemiyorum oda işinden dolayı gelemiyor araya mesafe girdi ben depresyona bunalım girdim o gidince hatta canıma kıymaya bile kalkıştım onuda bunalttım ruh halimle sonra o benden ayrılmak istedi 5. Ayda ben istemedim yakın arkadaşına yazdım konuşsun onla diye beni her yerden engelledi benden soğuduğunu sevgisinin düştüğünü söyledi ben bi şans istedim değişicem o kafadan çıkıcam dedim sözümüde tutuyodum barıştık ama eskisi gibi samimi değildi 3 hafta sonra bi konuda trip attım özürdilemesini bekledim ama o benden ayrılmak istedi olmuyor dedi senle bir gelecek göremiyorum sevmiyorum seni dedi ben yapma yarı yarı yolda bırakma beni dedim ama bana demediği kalmadı çok fazla mesj attım en son artık wp dan engelledi gururumu hiçe saydım bana düşman oldu resmen ben buna dayanamıyorum hiç iyi değilim anımızın olduğu şehirde yaşayan benim her yerde bi anımız var ben çok seviyorum ama bana çok kötü davrandı yazma uzatma istemiyorum deyip durdu çok kötüyüm çok ağladım napıcam sizce pişman olur mu?
01 Yorumla- 1 yıl
Sevmeyeni nasıl sevdireceksin ki? Koyver gitsin
+1 yılEğer bir kişiden ayrıldıysan ve o kişiyle zamanının çoğunu birlikte geçiriyorsan sana tavsiyem hobi edin o zamanı başka işlerle doldur. Kendin daha önemlisin! Bunu unutma bu dünyaya o kişiyle birlikte gelmedin. Hayat devam ediyor kendini bu kadar küçük düşürme bence :)
20 Yorumla
+1 yılKaderinde varsa zaten olur üzülmeye kasmaya gerek yok başka başka aktivitelere katılabilirsin bence çok iyi gelecektir sana hobilerinden başlayabilirsiniz mesela işe..
04 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı da içimden gelmiştir
Soran+1 yılGelmiyor
- +1 yıl
Kendin için uğraşmalısın hergün aynı yerden başlarsan ilerleyemezsin kimse sana koş demiyor ama ayağa kalkmalısın 😃
Soran+1 yılBak buda bir bakış açısı. Ya iyi geliyor burası teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılMesaj at ara illallah ettir barışın hiç bir zaman gurur falan filan yapma bunları çöpe atacaksın insan maneviyattan ibaret hiç bişey sevgilerden degerli degil
010 Yorumla
Soran+1 yılGurur yapmadım zaten hiç yaptım onlarıda ama bir süre konuşmama kararı aldık
- +1 yıl
Kararlar acı çekmeye başlayınca yıkılır benimsin lan acıda ceksek kavgada etsek birbirimizide üzmek beraberiz lan o kadar kes diyeceksin kız halimle dedim 😄 çünkü ne kadar mesaj atma bitti artık hiç bişey bizi bir araya getiremez seninle artık olmaz demekte ne küfürler ettiysekte her zaman 2güne deli gibi birbirimize geri döndük ama neden döndük çünkü hiç bir zman gurur yapmadık ne dediysenizde ne karar aldıysanızda o iş acı çekmeye başlayınca değişir kararlar
Soran+1 yılPazartesi son kez konuşcaz bunu söylerim
- +1 yıl
Konuş açık açık konuş hiç bir zaman hiç kısıtlama söyleyeceklerini sonradan pişman olur insan neyse o herşeyi net bet duygularını yaz tavrı nolur olsun sen demiş olda sonrasını o düşünsün
Soran+1 yılAynen oturtcam karşıma söyliyeyim ya mutlu halimize geri döneriz ya da çekeriz
- +1 yıl
Net net keskin konuş ama eğer ucu açık konuşursan naz yapcam ayağına uzatır bu mevzuyu uzamasına izin vermeyecek ya burada olur herşey ya da hiç gibi konuş sakince ama sonra giderse zaten istemiyordur nabsak olmaz o zamn üzülmeyide kesersin
Soran+1 yılBende onu istiyorum kafam düzelir net olunca
- +1 yıl
Aynen öyle herşey açık olursa içinde kalan bişey olmaz aklındaki herşey boşalırsa acın diner sakinleşir ama aklın doluyken bir sürü cümleyle ve bekleyiş içindeyken acı hiç bir zaman dinmez
Soran+1 yılAynen öyle. Şimdi söylemek istediklerim var sorularım. Onun halini merak ediyorum. Kafam dolu hani beni istemiyorsa gözlerime bakarak söylesin. O kadar çok tanıyoruz ki birbirimizi anlarız. Eğer güzel olursa ondan sonra daha güzel olması için çabalarım. Ama istemezse kafam boşalmış olur en azından daha saglıklı düşünürüm.
- +1 yıl
Aynen tavrını öğrenirsen ona göre daha rahat olursun dua et pazartesiye kadar herşeyin hayırlısı olsun Allah herkesi sevdiğine kavuştursun
1 yılAl benden de o kadar. Yaşadığım aynı şeyleri birebir anlatmışsın. Yaşadığın sorun aslında o kızı kaybetmenden kaynaklanmıyor. Tüm sorun karamsarlık onun gibisini daha bulamam fikri, aslında çok sevdiğinden değil. Kapalı zihniyette yetiştirilen çocukların kaderi
00 YorumlaBazen vucudumuzda piskolojik aci fiziksel aciya donusur bende de olmustu klise olucsk ama cidden tek cozumu zaman
03 Yorumla
Soran+1 yılZaman çabuk geçsin o zaman bitiyorum
- +1 yıl
Bende boyle dusunmustum ölücem sanmistim sonra ölmedigimi fark ettim bu daha kotuydu ilk 2 ay ciddi ciddi hayatumun en zor donemiydi korku gerilim filmleri izle hayatinda bir kere gordugun insanla bile dertles sarki dinleme icinde aksiyon olan seyler yap midenin duzelmesi icin balli ilik sut ic
Soran+1 yılTeşekkür ederim denerim biraz daha acı cekeyim
Bir kız için psikolojisin bozuluyorsa demek ki hiç gerçek acıyı tatmamışsın hiç 😒 olgunlaşınca geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm gibi acı değil ama ailenden birisi gidince böyle acı yaşadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayniyimm acidann oldum bittim bendee ayrildim 1 hafta bile olmadi ki keske senin gibi bir sebepten ayrilsaydim etmedigi hakareti birakmadi aldattigi yetmiyomus gibi beni
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen biri oyle bir dovsee olduresiye okadar canimi acitmazdii inankii
Soran+1 yılYok sevdiğim kadını asla aldatmam. Hakaret bile etmem o yanlış yapmış
Gizli Üye(36-45)+1 yılWelcome ayrılık acısı. Bak canım tavsiyeye ihtiyacın yok zamana planlar kurmaya kendini mükemmelleştirmeye odaklan sadece onun pişmanlığıyla rahatlarsın o yüzden onu pişman et.
05 Yorumla
Soran+1 yılKafamı toparlayamıyorum ki pişman edeyim onu. Nasıl yapıcam
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi istesende hemen kendine gelemezsin sakinleşip oturup plan yapıcaksın yalnış hareketler yapma şu an ona müsaitsin ilk izlenimin şu olmalı üzülmedim ayrıldığımıza çokta tın olmalı o zaten buna bozulur. Sonra sen otur derin derin nefes al temiz hava çek kendi halinde bekle sadece
Soran+1 yılSahilde ev var orda yasıcam 10 gün falan sonra okul var zaten mantıklı olur deme tek basıma
Cevap sahibi+1 yılAynen ya seni rahatlatıcak tek şey o pişmalığı yağ gibi eriyeceksin üstünden yük kalkıcak sana özledim mesajı gelince bir rahatlıyacaksın. Bu zamanda sen zaten onu unutmuş içinden sıradan biriymiş gibi hissedeceksin
Soran+1 yılYok unutamam ama gerisini bilmiyorum. Belki kabul etmem su halim yeterince acı verici zaten
Kardeş bak doktorun burda iyi bir PC en varsa git lol indir oyna orda cok kız lol oynayan bir sevgili yap sn den ayrılırsa gel beni ******
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu kardeşim kendimi biraz toplayınca olabilir bak
Soran+1 yılŞu an zaten tek yerim burası iyi geliyor ama telefonu bırakınca hop herşey aklında
Soran+1 yılİnşallah öyledir kardeşim 6 güzel sayı. Yüzümü güldürdün
Soran+1 yılEyvallah 😉
Boşver hayat devam ediyor o yatağa düşmediyse sen niye düşesin
16 Yorumla
Soran+1 yılBir an olsun aklımdan çıkaramıyorum işte
Soran+1 yılBaşka zaman olsa koymazdı başka kızlara yönelirdim ama hiç içimden gelmiyor
Soran+1 yılKafa durmuyor işte hani bir çıksa tıkıştıracam araya bişeyler. Pazartesi son kez konuşcaz olmazsa sakinliği deneyebilirim
Bende her sabah yataktan kalktığımda bu kız gibi hissediyorum ama yaşamaya alışıyoruz saatler geçtikce
17 Yorumla
Soran+1 yılAlışabilecen mi
Soran+1 yılO zaman Benim de geçer
Soran+1 yılBiraz kafamı toplayım onları yaparız gene
Soran+1 yılDönücez geriye yavaş yavaş
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden ayrıldınız bu işler ne olcak böyle ya :'( sebep neydi sebepp
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıkılmış boğulmuş kıskançlık fazla bende
Soran+1 yılbir arkadaşı ile samimi konuştu erkek bende açtım ağzımı oda susturdu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni mesela bendede var kardes ya sabah yine kustun hic bir sey yemiyorum pskolojim bozuldu
030 Yorumla
Soran+1 yılAh be kardeşim. Yok çıkmıyor kafamın içinden
Cevap sahibi+1 yılCikmiyor benimde kardes az once konustuk ona davrandigin o kadar iyilik icin pismanim karnimdan garib garib sesler geliyor zayifladim kurudun valla
Soran+1 yılKardeşim 4 günde 3 kilo verdim resmen. Konuşmak işe yaradı mı?
Cevap sahibi+1 yılYok kardes yaramiyor ama kotulugunu istemiyorum yazmak zorundaydim yanlis bir sey yapmasin diye inan bizim onlari dusundugumuz kadar umurlarinda degiliz doktora gidiyom pskologa yolluyir sabah serum yedim daha kusuyorum yedigimi
Soran+1 yılKardeşim kaç gün oldu?
Cevap sahibi+1 yıl3 hafta siz ne den ayrildiniz ki birde sana sunu diyeyim gecmiyen bir sey yoktur fazla takma kafana da bende anlamadimki olucem yemek yemiyorum kurudum canimda yaniyor
Soran+1 yılKıskançlık yüksek bende bide ağzım durmaz kavga anında. Uykuyu ve yemeği özledim ama hiç canım istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBendede kizda oyleydi agzi sinirliyken durmazdi bir kere ben konustun sinirden sildi ya beni o kadar yasanmisligi her seyi mesajda attin takmiyir kardes ne yapalim her seyde hayir vardir 5 6 ay cekicez de ilk defa bu kadar kotu oldum
Soran+1 yılAynen kardeşim bende o kızla takıl sonra bir kız bütün hepsinin acısını alsın. Kardeşim nerdesin sen gel alkole beraber devam edelim
Cevap sahibi+1 yılMersindeyim kardes hic farketmez bayilana kadar icebilirim
Soran+1 yılAh be kardeşim sen ordan iç ben izmirden Ama dediğin gibi geçerde. Bu duyguyu yaşamamış insanlar halden anlamıyor salak salak konuşuyorlar. Sen de ne yazikki benim gibisin
Cevap sahibi+1 yılKardeşim ben 2 ci kez yasiyorumda bu seferde bir farkli bende anlamadim ki acı da var kesildik istahtan kusuyorum ama biliyorum gececek bosuna boyleyiz de kurtulus yok bundan cekmekten baska Allah yardımcımız olsun kendini fazla hirpalama ayaga kalkmaya bak bende deniycem
Soran+1 yılİnşallah kardeşim. Kalkarız elbette içimizde ki o burukluk var ya o geçmicek yanı en azından bende. Aynı okuldayız aynı şehir ortak dersler. Eve giremiyorum her yerde kokusu izi var diye. Ama geçer derin yara bırakır
Cevap sahibi+1 yılYok kardes ya bende öyle diyordum 1 sene sonra adi bile kalmadı benden her sey pskolojik baskasini sevince hele hatirlamiyorusun bile neyse oda bizi mahfetti 2. Kez
Soran+1 yılBaşkan her kızı sevdim aşık oldum ama lafta hani. Bu kız için herkesi sildim onun üzerine kurdum herşeyi. Ama ne biliyor musun? Ona bişey olmasın ben böyle yaşarım
Cevap sahibi+1 yılBaşkan ben bundan önceki kız için arkadaslarimi her seyimi herkezi sildim istese ailemide silerdim ne oldu biliyormusun ihanet etti bana kardes ayni seninki gibi dedi yapamiyorum edemiyorum sen beni sıkıyorsun gibi konustu cekti gitti sonra bir ogrendim baskasiyla zaman aldı gecmesi ama bir insan da ayni yerden 2 kez vurulmaz kardes odamda cehennemi yasiyorum
Soran+1 yılAh be kardeşim. Elbet bir gün geçer herşey. Ama başkası olması bende zor be kafayı dağıtmaya devam. Su vücudu biraz toparlasam daha çok yüklencem alkole ama toparlanamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılVazgec kardes gidenler donmez Müslümden tanrı istemesse aç dinle
- +1 yıl
size tavsiyem ilk 2 hafta acıyı dibine kadar yaşayın ne kadar çok dibe batarsaniz o kadar temiz atlatirsiniz sonrasında arkadaşlar ile kafa dağıtmaya bakın duruma göre toparlanip yeni aşklara yelken açın bir öncekinden daha inatla. daha bağlı bir şekilde su söz beni her zaman teselli etmiştir. -Kuş ölür sen uçuşu hatırla
Soran+1 yılEşime dostuma düşmanıma beni güldürdü ama 😂
Cevap sahibi+1 yıl@dlcwan o kadar çokda aci cekmiyorum be kardes ilk değil bu hüzünleniyorum cok hatirlamk istemiyorum sadece hatirladikca aci cekiyorum ama bu istahsizlik yemek hic yememe usume yedigimi hep kusuyorum bundan nasil kurtulacam anlamadim
Cevap sahibi+1 yılO zaman senden vazgecmem ac
Soran+1 yılKardeşim hani ayağa kalkacaktık sen tribe sokuyorsun iyice
Cevap sahibi+1 yılO zaman ac bir dj bulent cakmak sen alkolun kafasiyal bir sey dusunmezsinki zaten
Soran+1 yılAğa bir uyusam kendime gelcem 4 günde 5-6 saat uyudum
Cevap sahibi+1 yılKardes bende oyleyin kopek gibi acim karnim gurulduyor ya bir sey yiyemiyorun dusundukce canim yaniyor
Soran+1 yılO düşünme kısmı. Gülüşü bakışı sesi kokusu öldürüyor
Cevap sahibi+1 yılKardes benimki eski arkadasiyla gidip konusmus ne yapayim ben simdi sadece bir sey sordum diyor
Soran+1 yılAğa ne soruya bakarım ne arkadasa seviyorsam herseye rağmen giderim. Seviyorsan git kovala. Benim önümde duvar var sende yoksa sevmeye devam et
Cevap sahibi+1 yılKardes konusuyorum istemiyor beni gorusmek istemiyorum seninle diyor acik acik yaza yaza artik takmiyorki beni
+1 yılOna dramatik şeyler yap mesela ben sensiz duramıyorum senin kokunu özledim gibi şeyler yaz
03 Yorumla
Soran+1 yılTanıyoruz birbirimizi onlar kesmez
- +1 yıl
O zmn bekle bir müddet belki o geri döner dönmezse ağlama taktiğini kullan ağlarken gerçekten seni çok seviyorum de sonra bir bacağını falan çarp
Soran+1 yılYemez böyle seyleri sen yer misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleydim. Sonra rus fahişlere yöneldim. Ne zaman biri moralimi bozsa gecelik bir tane atıyorum rahatlıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ağa bir kızla konuşmak bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞyle çk güzl bir kız olunc inan her şeyi unutuyosun :///
Soran+1 yılBu Rusları biraz daha çile çektikten sonra sorarım o zaman sana
Ama neden ayrildiginiz onemli onu soyle ki tavsiye vereyim
05 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmış bogulmuş falan
Soran+1 yılBize sevgimize zarar vericek ne varsa ben vazgeçtim onunda vazgeçmesini istedim yaptı da zaten en son uzun süre arkadası olan bir erkek ile samimi konuştu bende açtım ağzımı o kapattı
Soran+1 yılKonuşmama kararı aldık. Pazartesi gidicem başka şehirde Şu an gözlerime bakarak konuşsun. Ya tamam ya devam Dicem
+1 yılBüyüyorsun ortak büyüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle büyüme kalsın ya
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZamanla unutursuuuun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman daha çok sevecek gibi
Başka şeylerle ılgilen
017 Yorumla
Soran+1 yılOlsa yapıcam da içimden gelmiyor
Soran+1 yılSiz neden ayrıldınız v
Soran+1 yılSenin kinde kendimi gördüm ama sende kız arkadasım gibisin ama bizim sebepte ben haklıydım orası ayrı. Kafanı dağıt dedin ya 10 dk dır seni instagram da bulmaya çalışıyorum ama olmuyor
Soran+1 yılHerşey yeni galiba
Soran+1 yılHahaha mantıklı. Tabi orijinal hesabı yazma buraya
Soran+1 yılAferin sana. Ya düşün bak ben hesaplarımın şifresini değiştirmedim o değiştirdi
Soran+1 yılDeğildir be. ya da değiştirmedim ben malım
Soran+1 yılEee napcaz?
Soran+1 yılBakalım artık
Alışıyorsun ben de öyleydim..
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmicek gibi nasıl geçti
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılAglayip zirlarsin 1 2 hafta sonra gecmeye baslar.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor be başkan
ya ya sorma ya nasil olcak bu isler ya. Reis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birliktelik yaşamış mıydınız acaba?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİlkiniz onunla mıydı?
Soran+1 yılHayatımız ilkti beraber herşeyi beraber yaşadık beraber yaptık. Cinsellik olarak düşünme sadece herşey
Cevap sahibi+1 yılBence herşeyde ilkin olduğu için duygusal anlamda bu kadar bağlanmışsın.
Soran+1 yılYa daha öncesinde başka kızlar oldu ama bu çok güzel gülüyordu sorun orda
+1 yılEskiye takılma yeni arayışlar iyidir 😉
05 Yorumla
Soran+1 yılİçimden gelmiyor kardeşim
- +1 yıl
Karşındakini başka biriyle görürsen o zaman anlarsın dostum
Soran+1 yılİşte o anı hiç görmek istemiyorum.
- +1 yıl
Kim görmek ister ki
Soran+1 yılKimse kardeş
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizde ayrılık yaşadıkda sen napiyon kardeş
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeş çok güzeldi be
Soran+1 yılOnlar içinde bişey yapmak içimden gelmiyor
Soran+1 yılAkıl kalmadı işte
+1 yılSalak misn mk bir kiz icin aglanur mi mal
07 Yorumla
Soran+1 yılBu seviyeye gel emin ol ağlarsın
- +1 yıl
Beynini kullanirsan aglmassin
Soran+1 yılNapayım mesela?
- +1 yıl
Olecez olm olecez 1 avuc toprak atilacak mk ustumuze
Sen rabbine siginacagina gelip elin kizin icin agliyosun
Sen 2 rekat namaz kildin mi
Kimse vazgecilmez degil okulunu okuyasan onlara yogunlas
Derslerine calis kariyer yap aklin kari kizda olmasin
Dua et.
Soran+1 yılKardeşim su ana kadar en mantıklı konuşmalardan birini sen yaptın teşekkür ederim.
- +1 yıl
Gecer bunlar bosver ben ask acisi cekmedim bu ksfa yapisinda oldugum icin sende ol degmez kizlsr icin aglamaya
Rica ederim
Soran+1 yılKardeşim bu kızdan önce emin ol bende senin gibiydim ama biri geldi ve herşeyin intikamını aldı diyorum
Arkadaşlarınla gez
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 gündür alsancaktayım ama bir işe yaramıyor Beynime kazınmış
Yardim al doktordan
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Antidepresanlara bulaşma derim ben
Soran+1 yılAntilere bulaşmam zaten bunu kaç gün sonra deneyim
Soran+1 yılFark etmez beni bataktan çıkarıp aranıza alın yeter
Soran+1 yılGizlisin derken?
- +1 yıl
Gizliden çık derdine derman olayım diyo arkadaş ;)
Soran+1 yılO kadar bilmiyorum. Hep netten okuyordum burayı ilk defa kayıt oldum
+1 yılAlışırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılAlışmasakta olur güzeldi çekeriz
- +1 yıl
Tamamcçek acını
- +1 yıl
Tamam çek acını*
Arkadaşlarına koş
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşkan son kez oturtcam karşıma konuşcam olmazsa kafa dağıtma yöntemlerine yöneliriz ama Şu an için işe yaramıyor
- +1 yıl
Kardeş eger kavgalar cok sık oluyosa artik konusman boşa, o yüzden inceldiği yerden kopart, herkes yaşıyo şu dünyada, ve şeriatın kestiği parmak acimaz, bir ömrün kötü gececegine birak iki gun agla, sornadan yeni biri yeni heyecan, ya hatta kimse olmasa bile sabaha yeni bir gun yeni güneş
Soran+1 yıl4 sabahtır güneşi doğruyorum zaten uykuyu özledim resmen
Soran+1 yılHatalıyım bazı konularda galiba kendimden acısını böyle çıkarıyorum
Soran+1 yılYaptım kardeşimde ya inat yapıyor ya da kararında kesin. Son kez bir konuşcaz bakalım. Su durumdan çıkmak istiyorum
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 4 gün önce sevgilim ayrıldı psikolojim bozuldu resmen bir yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler