Ne kadar seviyorsun sorusuna cevap verecek olsak ne diyebiliriz? Yaratıcı örnekler verir misiniz? Örneğin bir sevdiğimiz var. Gelip beni ne kadar çok seviyorsun? diyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar seviyorsun sorusuna cevap verecek olsak ne diyebiliriz? Yaratıcı örnekler verir misiniz? Örneğin bir sevdiğimiz var. Gelip beni ne kadar çok seviyorsun? diyor.

Romantik ruhların hepsine selam. :) Aşkın karmaşıklığını, duygusal iniş çıkışlarını ve komik anlarını düşünerek, sevgilinize ya da sevdiceğinize sormak istediğiniz sorulara neşeli cevaplar üretmek bazen çok zorlaşıyor. Ben size birkaç tavsiye vermek için yazıyorum. Beni ne kadar seviyorsun sorusuna cevap vermek istiyorsanız okuyun. :)
Ne kadar çok seviyorsun, neden seviyorsun, nasıl seviyorsun sorularına birkaç tane güzel cevap vermeye çalıştım. Umarım işinize yarar. 🥰
Aşk sevdiğin insanı bırakmamaktır Ölene kadar eğer bir insan seni seviyorsa ailesi ile tanıştırır yoksa sevmiyordur seni ilerde yaşı gelince senle evlenmeli sonsuza dek sevgilimi kalınır romantik değilim ama sevgim içimde saklı
"● Kafamdaki saç telleri kadar."
O sırada kel olanlar ☠️💀
@Damla65655 benim sevgilimde mesela siz gibi. Asla romantik birisi değil. Ama ailesiyle tanıştırdı kardeşleri babası hariç. Benim annemle kız kardeşlerimle tanıştı. Ama böyle romantik filan olmayınca sanki sevmiyor gibi hissediyorum
@Leyla-3838 romantizm güzel ama kadın kendine aşık edebilmeyi bilmeli çirkin olduğunu düşünen bir kadın bile bunu başarabilir gözünde ruhunda sadakati görmek isterim bunları veren kadına romantizm aşk sevgi mutluluk verebilirim sınırda tanımam öyle birini bulursan kaçırma ben bulsam asla kaçırmam çünkü asla aldatmam aşkı göreyim yeter ki kadın da
@Riogrande kendine nasıl aşık edecek ki?
@Leyla-3838 sen kadınsın çirkin bile olabilirsin seni tenzih ederim tabi sen ilgi gösterdiğin kişinin niyetini çözebilirsin senden istediğinin ne olduğunu anlarsın sana aşık olmak isteyen sana hiçbir şekilde kıyamaz dokunmaya bile ama geçici heveslerle yanındaysa seninle cinsellik harici ilgilenmez ve senden istediğini alınca ilgisi azalır sana da pişmanlık kalır aşık olmak isteyen belli eder cinsellik isteyen de belli eder bunu anlayacak kadar akıllısın sen akıllı kadını severim bin düşünüp bir karar verir
Adem Havayi ne kadar cok seviyorsa o kadar seviyorum.
Değerli Dostum Merhabalar!
Umarım sağlığın ve keyfin yerindedir, malum pandemi dönemindeyiz.
Sorunuzu okudum, gayet açık ve net bir soru.
Sorunuza cevabım şöyledir:
1-) Aşk = Dokunamamaktır!
Bu minvalde yola çıkarsak, aşk kavramının tanımı benim lügatimde ulaşılamayan şeydir. Yani bu şey ya da bu öz maalesef kavuşunca sona erer. Ben ise sana hep aşık kalmak uğruna hep uzaktan sevdim seni derdim sevgilime. Bu anlamda ona ulaşamadığımda ona aşkımın devam ettiğini ve ona ulaşmayarak yani bile isteye uzağında durarak büyük bir ızdırap çekmek uğruna ona olan sevgimi büyük bir kor alev halinde yaşatırım. İşte büyük sevgi budur! İşte cevap budur!

2-) Sevgi = Duyguların Kraliçesi
Bu anlamda sevgi benim duygularımın baş tacıdır. Sevdiğime sevgimi verebilirim ama nasıl? İşte böyle:
- Onun yanında değil iken onu sürekli düşünerek.
- Onun uzağında iken onun yakınındaymış gibi kalbimde hissederek.
- Ölümlü ve belli bir sona sahip olan maddeler ile sevmem ben.
- Ben ruhum ile özüm ile severim bir kimseyi, kadınımı özellikle de.
3-) Sevdiğime Yüreğimden Geldiği gibi Konuşurum.
- Sevdiğim, normalde kalbim ve beynim ile konuşurum ama sana yüreğimden gelen şiirli ve tılsımlı sözlerin etkisi ile konuşurum. İşte seni bu kadar seven bir kimse var karşında.
- Sevgi dediğin şey iki kelime mi? Hayır! Kalpte oluşan sıcaklık ve ince bir rahatlama duygusu. O ince öyle bir ince ki senin kalbinden benim kalbime bağlanmış görünmeyen bir aşk serumunun hortumudur. İşte bu benim sevgimin bir göstergesi olabilecek yegane maddedir. Bu hortumun içinden geçen şeyler, damarın içinden giden kan gibidir, berrak ve görünmez. Oksijen ile temas etse bozulur. Çünkü onu görürsem nazarım değer, o o kadar değerlidir işte!

Merhaba, seni çok seviyorum lafını klişe bulanlar için daha yaratıcı cevaplar vermek mümkün bunları farklı farklı katagorize etmek gerekise

Nâzım Hikmet'in de dediği gibi, Sorma ne kadar sevdiğini zira o seni sokağın tavanı kadar, cehennemin dibi kadar seviyor.

Sen sevdiğini söyleyemiyorsun ya da yaratıcı bir şeyler arıyorsan bırak kitaplar senin adına konuşsun... Sana sadece resmini çekip paylaşması kalsın

Masumane bir şekilde kollarını açarsın ve işte bu kadar seviyorum diyip, o açtığın kollarla sevdiğine sarılırsın... Çocuk ruhunu kaybetmeyen insanların, kesinlikle haz alacağı sevgi paylaşımı olacaktır.

Mesela komik bir ilişki içindeyseniz samimiyetiniz o düzeyde ise, seni arka sokakların bölümleri kadar seviyorum diyebilirsin ya da polat alemdarın (ölümsüz insan) :) canı kadar çok seviyorum diyebilirsin...

Bir insan, içinden gelerek birine coşlu ile yemek hazırlıyorsa o kişi karşısındaki insanı gerçekten seviyordur. Sizde bu bağlamda yemekler ile sevginizi anlatabilirsiniz.
Selamün aleyküm,
Aklıma bir replik geldi bu soruyu görünce. Fox'da masumiyet diye bir dizi var. Kız adama soruyor, "beni ne kadar seviyorsun?" diye. Adam da söylüyor "Bu yıl ödeyeceğim vergi kadar çok" :D
Verebilecek farklı cevaplar bulunmaktadır.
- Seni seviyorum ama ne kadar olduğunu ben bile hesaplayamam.
- Seni sevdiğimi anlatacak pek çok kelime aradım ama dünyada öyle bir kelimeye rastalamadım.
- Seni bir serçenin göz yaşı kadar seviyorum.
- Seni gökyüzünde bulunan bütün yıldızların sayısı kadar seviyorum. Ne kadar mı yıldız var? Bilmiyorum, kimse bilemez çünkü o kadar fazla ki sayması imkansız. Sana olan sevgim de öyle kelimeler, sayılar yetersiz kalır.
Cevap çok güzelmiş harika ben sevdim 😂😂

Bu cümle dünyanın en büyük sevgi cümlesi olabilir bence, serçelerde gözyaşı bezi yoktur. İmkansız ile sahtelik arasında gibi bir kanıya çıkar. Çünkü sevginin azı ya da çoğu olmaz. Birini ya seversin ya sevmezsin, seni çok seviyorum ya da biraz seviyorum gibi cümleler bana pek inandırıcı gelmiyor. O yüzden Bir serçenin göz yaşı kadar ufak ama öyle bir şey yok düşüncede var ama reelde yok sevgi var ölçüsü yok.
böyle bir cevap yoktur olsa şairler olmazdı :D
Evet 😂😂
Ee
:DD

"Beni ne kadar çok seviyorsun?" Sorusuna verilebilecek yaratıcı yanıtlardan bahsetmek isterim, karşınızdaki kişinin de hoşuna gidecektir. Tabi siz içinizden geldiği gibi değiştirmeler, eklemeler, çıkarmalar yaparak daha etkileyici hale getireceksinizdir, ben fikir vermeye çalışacağım.

"Seni çok seviyorum dediğimde, çok kelimesi anlamsız kalacak kadar çok seviyorum" diyebilirsiniz. Hatta siz daha da süsleyebilirsiniz, duygularla doğaçlama da geliştirilir bazı cümleler.

"Sevmekle başlarmış her şey, ben de seninle başlamışçasına seviyorum" diyebilirsiniz. Onunla hayatın daha anlamlı, daha güzel ve daha heyecanlı olduğunu anlatan bu cümlenin, etkileyiciliği de yüksektir.

"Piraye'nin Nazım'ı, Mecnun'un Leyla'yı sevdiği kadar çok seviyorum seni hatta bizim aşk hikayemizi de konuşturacak kadar çok seviyorum, destansı ve büyülenmişçesine çok seviyorum..." Şeklinde içinizden geldiği gibi eklemeler ve çıkarmalar da yaparak cevap verebilirsiniz.

"Anlatmaya kelimeler yetmez, sen susmalarımdan anla, bakışlarımdan anla, yanındaki heyecanımdan anla" gibi cümlelerle de karşılık verebilirsiniz, beğenmeme şansı da yok gibi zira davranışlarınız sözlerinizi destekliyorsa çok mutlu olacaktır.

İçinizden geldiği gibi, gönlünüzden geldiği gibi cevap verebilirsiniz ne kadar çok sevdiğiniz sorusuna. Bu sorunun mantıklı ve tek bir cevabı yoktur. Böyle soruların cevabını duygularınız verir genelde ben sadece ipuçları vermeye çalıştım umarım bir fikir verebilmişimdir. Ne mutlu anlatamayacak kadar çok seviyorsanız...
Hepimiz hayatında en az bir kere de olsa sevdiğimiz kişilere bu soruyu sorup tatmin edici bir cevap almak istemişizdir bazı insanlar bunu uzun uzun anlatır bazı odunlar anlatamaz bazıları da mizaha vurur. İşte verilebilecek cevaplar:

Bu dediğim repliği bu ara ekranlarda olan Masumiyet dizisinde İlker karakteri Eda karakterine söyledi. Bence söylemez olsaydı tamamen duygudan uzak dini imanı para olan, kariyerine tapan oğlak burcu erkeğinin ağzından duyabileceğimiz bir laftır kendisi.

Bu masalı küçükken okumuştum ve çok etkisinde kalmıştım. Hünkar babaları kızlarına ''Beni ne kadar seviyorsunuz?'' diye sormuştu diğer kızları makul bir cevap vermişti lakin en ufak kızının aklına bir şey gelmediği için ''Tuz kadar seviyorum hünkar babacım.'' demişti. Hünkar babası da bu laftan hoşlanmamıştı ve kızını sürgüne yollamıştı. Yıllar sonra da tuzun önemini anlayıp kızından özür dilemişti. Öyle işte tat tuz diye bir tabir bile var tuz olmazsa tat yok.

Çocukken hepimiz bu soruları sık duyuyor ve o küçük kollarımızı açabildiğimiz kadar açıyorduk. Bunun anlamını bilen bilir seni çoook seviyorum demektir.

Benim en sevdiğim tatlı kaymaklı künefedir bugüne kadar hayatımda en çok sevdiğim erkek de bana bu soruyu sorunca hep kaymaklı künefe kadar derdim ona da hep kaymaklı künefem derdim bu da bu cevaptan çok hoşlanırdı çünkü hem yaratıcı hem mizahsıl hem de benim en sevdiğim şey olduğunu biliyordu. Sonra da aldattı zaten neyse...
Umarım yardımcı olabilmişimdir <3
Ben sevgimi de, sevgi duyan kişinin sevgisini de kelimelere sığdırmaktan yana değilim. Bana her gün milyonlarca kez beni çok sevdiğini söyleyebilir. Öpüşürken, dolaşırken... Zamanla bu da sıkar ve bu özel kelimenin bir anlamı olmaz, o sihirli sözcük sıradanlaşır. En azından benim gözümde sıradanlaşır.
Seni çok seviyorum demek yerine sevdiğini göstermelik ince nuanslara başvurmak samimi bir mutluluk verir.
Örneğin;
Konuşmalar sırasında çok istediği bir kolye var, ondan bahsetti... Çok istediği bir kitap var, okumak istediğini söyledi. O kitabı bir sonraki buluşmada sürpriz olarak hediye edebilirdim ben.
Ya da gitmek istediği bir film, sevdiği bir yemek, bir tatlı... Onu bilmediği anda karşısına çıkarmak çok mutlu edebilir. Eylemler değil, duyguların konuştuğu istisnai durumlardır bu durumlar. Bin tane seni seviyorum'dan daha değerlidir benim gözümde. :)
Beni ne kadar çok seviyorsun?
Bence insan Hisseder. Kalbinde gönlünde hissederse, asla bu soruyu sormaz. Zaten sorunun cevabını biliyordur. Ben birine beni ne kadar çok seviyorsun? Diye soarmam birine. Biri de bana soruyorsa vereceğim cevap
Hissedebildiğin kadar, elini kalbine koy, o sana cevabı verecektir. Ben cevap veremem zaten ona bu soruyu sordurmam, ona sevdiğimi öyle fazla belli ederim ki. Bu soruyu soracak, şüpheye bile düşmez. Çünkü bilir kalbimde ki yerini, insan sevdiğinin kalbini, yüreğini, onu için bahar bahçe olduğunu bilmez mi?
Eski sevgilim hep beni yıldızlar kadar sevdiğini söylerdi. Birbirimizden uzaklaşınca, daha doğrusu o benden uzaklaşıp beni de uzaklaşmak zorunda bırakınca, yıldızlar kadar sevmenin çok da matah bi şey olmadığını öğrendim. Netice de sadece gece görebildiğimiz bir şey. Mesajı alamamışım. Neyse. Seni sona ayırdığım o lokma kadar çok seviyorum. Bitmesin diye sıkmayıp şişede bıraktığım parfümün sonu kadar. En umutsuz anlarımda karşıma çıkan bir umut ışığı kadar çok seviyorum.
Seni ne kadar sevdiğimi anlatmak isterdim lakin dilim dönmez ki o kadarına, değil Türkçe de dünya üzerindeki tüm lisanları birleştirsemde seni ne kadar sevdiğimi tam anlamıyla açıklamış olamam... Ama illa ki bir şekilde bir yerlerden başlamak lazımsa seni küçük bir bebeğin ilk tebessümleri kadar masum seviyorum, bir kelebeğin kozasından çıktığı o ilk an ki uçma heyecanı kadar seviyorum, seni hem bu dünya da, hem ahiretimde kalbimin yettiğince seveceğim, seviyorum da..
Git be bebe, kendimi daha çok seviyorum.
Cevap
92Cevap

Beni ne kadar çok seviyorsun sorusuna verilecek en yaratıcı cevaplar aslında
bu ilişkinin nasıl bir boyutta olduğuna bağlı bir durumdur. Çok basit bir örnek vermek gerekirse
gibi kalıplaşmış düşünceler olmamalıdır. Bu durum ile ilgili bana göre verilecek en güzel ve mantıklı bir cevap bulunmaktadır. Seni anlatmaya dünyadaki bütün kelimeleri bir araya getirsem bile hepsi tamamen yetersiz kalır demesi bile bütün yaratıcı cevaplara göre verilecek en etkili cevaptır.
Bunun dışında bir serçenin göz yaşı kadar seviyorum demesi bile yeterlidir. Çünkü bu cümlenin de anlamı çok fazla büyüktür ve yaratıcı bir cevap olarak söylenebilir.
Seni ne kadar çok mu seviyorum?
-Her buluşmamızda, seni gördüğüm ilk anda ellerimin ayaklarımın birbirine girmesi ve heyecandan kalbimin patlayacak gibi olması kadar
- Her gün aşkımı sana haykırsam da avazım çıktığı kadar Yine de sana içimdeki tüm aşkımı veremediğimi hissedecek kadar
-Seni sevmelere doyamayacağımı anladığım, her an bitecek bir tatlıymış gibi öptüğüm her günki toplam öpücük sayım kadar
-Seninle beraber gülmekten ölsem de
Seni sevmekten hiç ayılamayan sarhoşlar gibi yaşasam da Asla seni bırakmayacak kadar
-Değerini hep bilip Kaybetme korkumla her gün savaşacak kadar
-Bütün çabalarımın, gayretlerimin hedefinde okların hep seni göstermesi kadar
-Seni dünyadaki tüm kadınlardan uzak tutacak kadar:)
-Senden hiç ayrı vakit geçirmeyecek kadar
- Taksi, vapur, uçak, otobüs nereye nasıl gidersen git Bir gün sana bir şey olursa yollarda İkimizde ölelim diye hep yanında olacak kadar çok seviyorum
Bu soruya ne cevap verirseniz verin hep olduramıyacaksınız çünkü kelimeler kıyafetisiz kalıyor. Sevmek, aşık olmak, ayrı ayrı iken, bir bütün olmak, o kadar güzelki, insan hissettiklerini dile getiremezken, klavyeye nasıl döksün? insanoğlu hissettiklerini dile getiremeyince mecaz'ı buldu bence, iyidiki de buldu yoksa başka türlü halimizi anlatamazdıkki.

Dibi kadar cehennemin.
Tavanı kadar sokağın
Güldü tebessüm etti
Tekrar sordu.
Beni ne kadar çok seviyorsun?

Bir çocuğun pamuk şekeri sever gibi seviyorum.
Hoşuna gitti kafasını öne eğdi kısık sesiyle tekrar sordu

Sanki ben seni aramak için gelmişim dünyaya öyle seviyorum dedim
Kafasını kaldırdı gözleri dolmuş ve bu sefer, ben sordum
Ben seninle imtihan olacağımı seni ilk gördüğümde anladim ve dedimki hoşgeldin imtihanlarimın en güzeli niye bu denli geç geldin iyiki geldin

Seni ne kadar çok sevdiğime net bir cevap veremem aslında. Çünkü ne zaman sana seni şu kadar seviyorum desem, o saniyeler önceki sevgimin miktarı olacaktır. Her geçen salise, her geçen dakika, her geçen saat daha da üstüne koyarak seviyorum seni. Seni sevmek uçsuz bucaksız deniz, bitmek bilmeyen bir yol gibi. Ve ben her geçen gün daha da ileriye gidiyorum. Daha güzel yerler çıkıyor karşıma, yeni keşfettiğim. Dallarımda yepyeni çiçekler açıveriyor. Uzun lafın kısası seni sevmek bir sanat gibi ve ben her gün bu sanatı daha iyi icra ediyorum.
Merhaba
En çok sorulan ama en klasik cvblar veririz genelde. En yaratıcı cvb vermek için, en güzel sevmek lazım. Karşılıklı duygular olduktan sonra yaratıcı dediğimiz o cümleleri bizzat yaşadığımızı göreceğiz.
- Nikah memuruna evet dediğin zaman, o zaman sana ait olduğumu anlarsın.
- Küçük Dünyam' da tutunmak istediğim narin bir dalım olduğunu fark ettiğin zaman işte o zaman beraber yaşlanmamız gerektiğini anlıcaksın.
- Aşk zordur, hayatta her şey zordur. Seni ne kadar çok sevdiğimi bilmen gerekiyorsa zor olanı birlikte atlattığımız zaman işte o zaman ne kadar çok sevdiğimi ve aşık olduğumu anlıcaksın.
"Hakettiğin kadar."
-Gerçekten çoksa devam eder: "O kadar çok ki bu hakettiğin sınırı kestiremiyorum. Tarif edebileceğim net bir birim aklımda yok." Vs. Vs. Filan işte
- Emin değilsen ve hazırlıksızsan daha fazla söze gerek yok. :D hertürlü etkili :D
ben seni sevmiyorum aslında..
çöldeki insanın suya duyduğu hasret var sadece..
denizin dibinde nefes almaya çalışıyorum sensizken..
damarımda gezen kan bile ismini zikrediyorken..
sen bende var ya, bir serçenin gözyaşı kadar değerlisin..
Seni var ya çok pis seviyorum. VAr ya böyle iğrendirecek tiskindirecek kadar çok seviyorum. O kadar çok seviyorum ki böyle var ya ''Ööfff yeter beee biraz da sevme beni ihmal et'' diye iniletecek kadar çok seviyorum. Seni var yaaa kış aylarında yorganın altında osssurduktan sonra kafamı yorgana gömüp saatlerce kokladığım osuruğummm gibi seviyorum. Bu sevgi hiç bitmesin istiyorum.
Kıroluk dersleri, madde 1: abart!
Yeryüzü kağıt olsa, denizler mürekkep olsa sana olan sevgimi anlatamazlar ❤
Asdf
:D :D:D :D
Ben ve sevgilim uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz aramızda 200kmden fazla yol var. Neredeyse iki ayda bir bulusuyoruz ve bana bu soruyu sormuştu. Cevabım şöyleydi;
Kilometrelerce uzakta olsan bile sanki her an sokakta karsilasabilecekmişiz gibi hissederek aynanın karşısında hazirlaniyorum. Ben aynalara bakmayı senden sonra sevdim mesela. Kendimi sevmeyi de senden sonra öğrendim. İlklerimi yaşadığım bir çok şeyde sen varsın. Adını duyduğum zaman aynı cümlede adımın geçmesinin kalbimi nasıl hızlandırdığını bilemezsin ya da araba plakalarında başharflerimizi gördüğümde nasıl mutlu olduğumu. Sen, Yahya Kemal'in bir kelime için 25 sene beklettiği şiirindeki o kelimesin. Sevgim kafiyesiz kalıyor senin yanında. Her anım, her şeyimsin. İyi ki varsın sevgilim.
- Mehmet beni seviyor musun?
- Çok seviyorum.
- Bende seni çok seviyorum. Ne kadar seviyorsun?
- Dünyalar kadar.
- Ben daha çok seviyorum ama?
- "DÜNYALARDAN BÜYÜK MÜ?"
- Evet..
- Sağol. :D
Ellerimi tersten bağlayarak "seni bu kadar seviyorum" 😃
Seni kendime saygısızlık sana da vefasızlık etmeyecek kadar seviyorum. Seni kendimden ödün vermeyecek sana da zarar vermeyecek kadar seviyorum.
https://www.youtube.com/embed/norsUm1BwGADoğduğun gün kadar seviyorum
9 ay boyunca seni karnında taşıyan annenin çilesini düşün? sen karnindasin diye yeri geldi rahat rahat uyumad? Caninn istedigi ama sana zarari olur diye icmedigi seyleri düşün? Senin icin yaptiği bu buyük fedakarliğin sonunda yine en büyük acıyi çekerek seni dünyaya getirdiği o gün annenin seni kucaģina aldığı an kadar seviyorum. 🤰
Sanırsam klasikleşen o cevap; "ben daha çok!" Gerçekten ne kadar sevdiğini ve hissettirdiğini emojilerle de gösterebilirsin. Mesela "Ben de seni." mi daha mutlu hissettirir yoksa "Ben de seni😍😍😍" mi?
Bence vereceğimiz cevaplarda emojilerin etkisi de büyük.😊
nerden buldum nasil hatirliyorum sahibi ben degilim ama cok guzel “özdemir asaf kafiyeleri gibi, nazımın memleket sevgisi gibi, cemal süreya'nın zuhal'e mektupları gibi”
benim cevabım tek ve çok basit.. beni ne kadar seviyorsun diyen sevdiğime vereceğim cevap SERÇENİN GÖZ YAŞLARI KADAR. olacaktır.
Dip not.. serçeler ağlarlarsa ölürler.
Seni öylesine seviyorum ki, acaba sevgimin büyüklüğü bu evrene sığarmı diye merak ediyorum çünkü artık benim yüreğim göğsümden çıktı tümn evereni kapladı senin sevginle..
"Anan kadar çok seviyorum seni " cevabı olabilir kız ayool
"Hiiç öpmim canım yılağğn sevmiyorum 😏"
😂😂😂😂😂
Tahmin edemediğin kadar çok.Üzerine titretecek kadar, gözümden sakınacak kadar çok seviyorum. Tırnağının ucuna zarar gelse canım yanar, seni senden daha çok düşünecek kadar çok seviyorum
Kalan 40 50 senelik ömürümüz seni sevmeme sevgimi bitirmeme yetmeyecek kadar az gibi cümleler olir samimiyse güzel ama ne desem yapmacık olur bazen bir hareketle bile gösterebilirsin
Soruna şöyle cevap vereyim:
Bir çiçekten hoşlandıysan, onu koparırsın. Ama bir çiçeği seviyorsan onu sularsan. Sevmek; yaşatmaktır, koparmak değil.
derdim.
Uyandığımda Sabah kahvaltısından önce sen geliyorsun aklıma , senin olmadığın günleri yaşanmış saymıyorum. Bana değiştin diyorlar değişmedim seni sevdim
Sanırım sana olan sevgim evrenin her gün genişlemesi gibi her geçen gün artıyor. Ben de başı boş bir galaksi gibi her gün sende farklı şeyler yaşayıp görüyorum
Küçükken bu soruya "Dünyalar kadar der kollarımı açardım", sevdiğim insana da böyle der sarılırın galiba.
Şöyle kocaman, koskocaman, daha da kocaman... kollarim daha açılmıyor 😁😂😂🤣
Evren sürekli genişliyor hiç durmadan genişliyor
Sana olan sevgim de evrenin genişlediği gibi sürekli büyüyor.
Yağmurlu bir günde dışarı çık ve ellerini aç tutamadığın o yağmur damlaları kadar çok seviyorum ben seni 😉😉
Bu amcanın gözlerindeki aşk gibi bir ömür hiç bıkmadan seveceğim Allah herkese böyle vefalı eş nasip etsin
sorma ne kadar diye tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin
Şu arkadaşı taklit edin.👇
https://i.hizliresim.com/m2Lk54.jpg
Çok tatlı
Kalbimi Kayıtsız şartsız egemenliğine teslim edecek kadar
Tahmin edeceğin kadar değil tahammül edemeyeceğin kadar
Senin beni sevdiğin kadar seviyorum diyorum genelde 😂
Seni gönül ateşi ile seviyorum ve sadece yanan bir ateş
Peş oynarken maçı sürdürüp mesajına cevap verecek kadar
Kanımin son damlasına kadar sevecem..
ya da ömrümün yettiği kadar seveceğim.
Seni kördüğüm gibi seviyorum. Bana göre en iyisi budur.
7 milyar insanın arasından seni kalbime yazacak kadar çok diyebilirsin
sordu birdaha sorarsan hakaret bilirim dedim işi bitirdim
"Kendimi sevdiğim kadar.. aslında belki de daha çok"derdim
DEVİR PARA DEVRİ KİMSE KUSURA BAKMASIN BORÇ YAPMASAYDIN DİYENLER SİZİN İÇİN YAPILDI BORÇ EVLENİRKEN YOK ONU ALALIM İYİSİ OLSUN YOK BUNU ALALIM ŞU KADAR OLSUN ONDAN SONRA NİYE BORÇ YAPTIN NORMAL Bİ ÇALIŞMAYLA ÖDENECEK BORÇLAR DEĞİL AYRICA GÜVENMEDİĞİM İNSAN İÇİN O KADAR BORÇ YAPACAĞIMA 50 YAŞINDAKİ KADININ KOYNUNA GİRİP PARAMI CEBİME KOYMAYI TERCİH EDERİM İLGİLENEN HANIMLAR İNSTAGRAMDAN ULAŞABİLİR İNG:Lostra34
Ona bir kuru hediye et ve içine Ayna koyup eğilip baktığında kendini görecek şekilde ayarlayıp bu kutuda hayatta en sevdiğim kişinin resmî var deyip ver hem gülecek hemde çok sevinecek 😊
SENİ NE KADAR SEVDİĞİMİ ANLAMAK İSTERSEN YERE DÜŞEN YAĞMUR TANELERİNİ TUTMAYA ÇALIŞ TUTABİLDİKLERİN SENİN SEVGİN TUTAMADIKLARINDA BENİM SANA OLAN SEVGİMDİR.
Seni a dan Z ye kadar tüm kelimeler kadar, evrendeki tüm yıldızlar galaksiler kadar, şu dünyadaki tüm kum taneleri kadar seviyorum desem yine de az kalır. Sana olan sevgimi tüm dünya bir araya gelip o kum taneleri teker teker saysa ömürleri yetmez sana olan sevgimi ispatlamaya. Seni karanlığın ardından ufukta ki doğan güneş gibi çokkk seviyorummmm. Bir annenin evladına olan hasreti kadar çokkk seviyorumm senii çocukkk💖
Bu ilişkinin nasıl bir boyutta olduğuna bağlı farz edelim ki... Gerçek aşk gerçek sevgi... Ve ona verebileceğin en net ve en içten öz cevap duygularımı ifade edemediğim kadar... Nokta atışı oldu sanırım:) evet bence de...
Seni gül kadar seviyorum ne kadar dikenin olsada sarılıyorum sana, seviyorum seni.
Az koşuşup çok hissettirmek makbuldur her işte böyledir. Biri sizi sürekli ikna etme çabasındaysa bilinki icraatte vaadler karşılanmayacaktır.
Gülün dikeni dokunduğun zaman canını yakar ama onu seversin çünkü güzeldir sende öylesin benim canımı acıtıyorsun ama güzelliğinle
Frida Kahlo, “Seni kendi tenimden çok seviyorum.” demiş. Bence çok derinlikli ve yoğun bir ifade :)
Dünyadaki insan ve hayvan nüfusunun Googolplexianth sayısıyla çarpımı kadar çok. (Googolplexianth sayısı bilinen en büyük sayıdır?
Kadir gecesinde Nasibim olmanı dua edicek kadar
Baştan temeli sarsıldıysa daha toparlayamazsın
Seni benliğimden çok seviyorum. Canın, canım ; kalbin, kalbim.
İki kollarımı yana açarak. Tıpkı çocukluğumdaki gibi masum saf temiz :)
Ask lavabaliligi kaldırmaz dilin tutulma halidir tarif edemessin
Eğer beni oda çok seviyorsa yaşıyorum ya derdim
Sevgini, aşkbank'a yatır. Bir yıl vadelide %50 fazlasını veriyorum..
Listen. Do you love me? " No. L don't love. You.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?