Yakın kız arkadaşım beni ve sevgilimi kıskanıyor olabilir mi?

Yakın kız arkadaşım sürekli sevgilim ve ilişkim hakkında kötü şeyler söylüyor. Ciddiyete giden bir ilişkim var 2 ay sonra bir yıl olacak. Çok şükür iletişimimiz iyi ikimizde çabalıyoruz. Bazen arkadaşımla buluştuğumda sevgilin aradığında konuşurken falan "seni niye arıyor benimle olduğunu bilmiyor mu?" falan diyor ne alakaysa 😄 Erkek arkadaşım bir kaç kere evime buket yolladı bu numaralar ucuz artık çiçek yollamak ne ya falan diyor kız arkadaşım. Erkek arkadaşım zaten numara falan yapmak için değil mutlu olmam için yolladı. Yani aramıza güzel her ne olursa olsun arkadaşı hep kötü yorumlar yapıyor. Birlikte bir fotoğrafımızı hikayeye attım whatsappta dalga geçer gibi imalarda bulundu fotoğrafa.
Ve bu bahsettiğim arkadaşımın bir ilişkisi yok. Açıkçası yazanların da niyeti farklı. Daha ilk haftadan sevgili bile olmadan özel isteklerini belirtiyorlar. Çocuğun biri zaten direkt söylemişti ayrıldıktan sonra hatta. Yani kendisine farklı yaklaşımlar olurken benim ciddi ilişki yürütmemi kıskanıyor olabilir mi? Her kötü bir şey söylediğinde üzülüyorum ister istemez. Arkadaşım çünkü. Düşünüyorum başka bir sebep bulamıyorum. Ve sadece bana değil diğer ortak arkadaşlarımızın ilişkilerine karşı da böyle
Güncellemeler
+1 yıl
...
Yakın kız arkadaşım beni ve sevgilimi kıskanıyor olabilir mi?