Sevgilim evde herkesin unuttuğu bir borç çıkıp unuttuğu için sıkıntıya girip çok bunaldı bir kaç gündür ve en son benden ayrılmak istedi aramız biraz bozuktu bu aralar çok fazla oyun oynuyor diye. Ayrıldıktan sonra Haziran'a kadar buluşmamız imkansız zaten hayatını karartma benim için dedi. Bende bahane bulmadığın için teşekkürler zoru görünce arkamdan tekme atan birini bende istemiyorum dedim ağır mı konuşmuşum seviyor beni annesi yazıyor 10 saattir konuşuyoruz bahane değil bu durum yani? Pişman olur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılErkek sınar. bakalim zora gelecekmisin diye. Senin zor zamanında bile yanındayım demeni beklemiş ama sen dememissin. Geçmiş olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Çok kırıldım ama ben ona maddi manevi yanında oldum her zaman onu parası Yok diye bırakmayacağımı çok iyi bilir gerçekten istediğine emin misin bir sefer soracağım dedim evet dedi bana en son da özür dilerim mutlu edemediğim için dedi annesine de onunla evlenicem diyormuş sürekli
- +1 yıl
Demekkili seni seviyor seni mutlu edemeyeceginden maddi olarak kendine güvenmiyor. careyide senin yolunu açmakta buldu daha iyi bir kısmetin çıkar ziyan olma diye. Bazen sevmek sevdiginin iyiliği için onu kaybetmeyi goze alabilmektir. Helal olsun çocuğa taktir ettim. Sanada geçmiş olsun böyle bı çocuğu bir daha zor bulursun. Para herkeste var ama yürek diyorsan bu çocukta. Bide o kadar laf etmişsin. Gıgını çıkarmamış anla işte daha ne diyim
Soran+1 yılYa çok borçları vardı ama kendisinin değil hep evin abisinin onları bitiriyordu yine borç çıktı şimdi işte daha önceden dışarı çıkınca baya bir süre ben harcadım kabul etmiyordu da hep üzerine yük oldum sırtından at beni diyordu
Ben ne yapayım peki geçmiş olsun deme daha bir gün olmadı çok seviyorum o kadar gelecek hayali kurdum onunla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrılma bence borçları birlikte halledin madem ilişkinizin boyutu buyda
07 Yorumla
Soran+1 yılBen öğrenciyim o da kabul etmez artık sadece her hafta buluşup para harcıyoruz ben bunu mutlu edemem yetemem diye düşündü sanırım bilmiyorum
- +1 yıl
Anlayış buysa eğer çocuk haklı
Soran+1 yılBen ne yapmalıyım peki seviyorum ama bunun için beni bırakmasına çok kırıldım yani bana anlatıp diyebilirdi böyle bir borç çıktı buluştuğumuzda sana yetemeyebilirim diye vs ama seviyorum bırakmak istemiyorum ne yapıcağımı da bilmiyorum
- +1 yıl
Sen anlayışının farkında mısın?
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım beynim durdu
- +1 yıl
"Her hafta buluşup para harcıyoruz" sevgilin ile aktiviteden anlayışın buysa çocuk doğru olanı yapmış. Yürüyen para gibi baktığını düşünüyorum.
Soran+1 yılO öyle düşünüyordur dedim parası yokken her hafta ben para harcadım yol parasını kartona ben koydum iki bin lira biriktirdiğim parayı ona verdim borçlara versin diye paranın derdinde değilim annesi durumu biliyor ayrıldığımızı barışsak o söylüyor evde buluşur vakit geçirirsiniz bunlar dert değil diye
Parasizkende seni deli gbi seven ait olan biriyle tanis
Erkegin pes edeni ile ugrasmak zor
Iyingunler11 Yorumla
Soran+1 yılHayır seviyorum gerçekten o da beni seviyor eminim
Bahane aslinda bana gore seven ne olsa olsun mücadele eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılBahane olmadığına Emin'im kafasına çok taktığı için bu durumdayız
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
+1 yılEvet olur tabiki , borc baska ask baska be guzelim.
00 Yorumla
+1 yılOnu boşver bence kendini sorgula onu seviyormusun ona bak
034 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok seviyorum? Barıştık zAten ben ailem yüzünden mutlu olamıyorum seni de mutlu edemiyorum vs dedi bana annesine onunla evlenicem Sendye demiş yine söyledi annesi çok ağladım ayrıldığım için dedi Antalya'ya iş ilanlarına bakmış şehir dışına
- +1 yıl
çok sevgi bazen aşırı yük olur kıvamında olmalı karşı tarafı şımartmamalısın.
Soran+1 yılÇok haklısın bende o sorun var ona her konuda yardımcı oldum ediyorum yılbaşında ona hediye aldım mesela o almamış neyse dedim Doğum günümde babası hastanedeydi o zaman kutlayamadık hediye almamış ki buluşunca vermedi ben onun Doğum gününde hediye aldım hiç birşey söylemedi para konusundan dolayı bende susmayı tercih ettim
Soran+1 yılDiğer konularda çok iyi ama bana hediye almaması çok üzdü beni
- +1 yıl
Bir kadın bence o kadar sevdiğini belli ederse erkek bunalır bu sevgiden kadın değesizleşir. Değerini artırmak için ağıdan hareket etmeyi denemelisin
- +1 yıl
bilmiyor ki bayanın kalbine giden yolun ufacıkta olsa bir hediyeden geçtiğini ya da biliyor ama almıyor
Soran+1 yılNasıl olucak peki mesela ben ondan izin alıyorum artık sanki dışarı çıkarken gezmeye zAten erkek arkadaşım olursa gidemem. Sevgimi belli etmemeli miyim soğuk nu olmalıyım bu aralar borçlardan dolayı pek buluşmayacağız çok arayıp sormamalı mıyım? Ayrılmak istemiyorum ama bu aralar kafası karışık sadece vubu göz önüne alırsan :)
Soran+1 yılSadece bana avm de yemek yerken gecikti ama aklımda tabiki dedi
- +1 yıl
Dalgasınıda geçmiş ilginç
Soran+1 yılDalga mı geçmiş :/
- +1 yıl
devamında bir şey almadı ise evet bence dalga
Soran+1 yılDaha on gün falan oldu Doğum günüme
- +1 yıl
Doğum gününü tebrik ederim ama bu işleri zamana bırakırsan zaman seni de onuda geride bırakır.
Soran+1 yılİşte o aralar babası hastanede idi bende çok önemsemedim hem çalışıp akşam hastanede kalıyordu yoğundu diye
- +1 yıl
Hep olumlu bir insan profilin var
Soran+1 yılOna karşı öyleyim galiba bilemiyorum ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım sence benim için gerçekten önemli bu durum okula gitmemi bile kıskanıyor mesela garip Yani
- +1 yıl
Çok kıskanan insan az sevendir. Bunu unutma derim. Aşk her zaman devam etmiyor..
Soran+1 yılBende çok kıskancım ama onu kimseyle paylaşmak istemiyorum
Soran+1 yılSadece aşk değil ki sevgi mutluyum onun yanında o da bana diyor tek mutlu olduğum yer senin yanın diye
- +1 yıl
Sen artık ona bağlanmışsın bu doğal hakkın ama gerçeklere de gözünü kapama.
Soran+1 yılO peki beni gerçekten sevdiğini nasıl anlarım ki telefonda konuşurken beni umursamıyor diyorum ama Yanyana saçmalama seçiyor gözlerinden belli görmüyor musun bir sürü derdi var diyorum
- +1 yıl
Konuşurken dinlemiyorsa ve senle iken gözü etrafta ise sorun var
Soran+1 yılHayır kesinlikle öyle değil bir şey anlatırsam ağzımın içine bakar ya da gözlerime bir Saniye başka yere bakmaz bende kızarım anlattığım şeyi unutturuyorsun bana diye kıskanç olduğumu biliyor bir yerde oturunca karşı masada kızlar varsa sandalyesini yanıma alır elini bir saniye bıraksam bozulur
- +1 yıl
ilginç bir kişilik sen onun seni sevdiğine inanıyorsan öyle devam ettir
Soran+1 yılDediğim gibi Yanyana hissettiriyor bunu sadece ailesinin çok sorunları var bıkıyor evden sürekli borç sürekli borç
- +1 yıl
senin gerçek bir sevgiye ihtiyacın var
Soran+1 yılBenim sevdiğim insanın bana gerçek sevgisini vermesine ihtiyacım var. Aile sorunlarım yüzünden sıkılıyorum seni de üzüyorum ben seni haketmiyorum diyor sadece
- +1 yıl
Bence de şu an sevgiye ilgiye çok ihtiyacın var
Soran+1 yılİşte bunu ona söylesem anlamaz şu an çok dolu kafası zAten. Ben ne yapmalıyım korkması için umursamaz mı olmalıyım beni kaybetmekten korksun istiyorum
- +1 yıl
Bence bir şey yapma gerçekten seviyorsa seni bulur sevmiyorsa zaten ilgilenmez ama sen sevgiyi fazlasıyla hak ediyorsun
Soran+1 yılAnnesiyle konuşuyoruz her gün seni gerçekten çok seviyor seninle buluşucağı zaman şarkılar söyleterek hazırlanıyor diyor sadece para konusunda sıkışık sana yetememekten korkuyor kendine dert yapıyor diyor sevgilim gerçekten kötü birisi değil ailenin bütün sorumluluğunu o almış sanki her dertte o koşuyor annesi de diyor oğlum kurtarıcı gibi sorumluluklarını bilir diye sevgilim mesela ayrıldıktan sonra bana sen benden birşeyler beklesen ben bunları şu an yerine getiremiyicem sende kendini yıpratma dedi bana tek dert para yani
- +1 yıl
Zor bir durum. Para ile aşk sevgi alınmaz ama parasızda aşk ve sevgi yürümez gerçeğinden hareket ediyor galiba.
- +1 yıl
Oturup konuşmayı denedinizmi?
Soran+1 yılYüzyüze çok iyi olduğu için aramız hep erteledim ama bu gün karar verdim ona bir müzik attım az önce iyice dinle Allah rahatlık versin dedim iyi geceler aşkım dedi bir kaç gün yazmayacağım dinlediğinde anlar yazdığımda da buluşmak isteyeceğim
Birak o cocugu
143 Yorumla
Soran+1 yılHayır bırakmak istemiyorum çok iyi birisi özünde kafası karıştı iyice borç ona kaldı çünkü
Soran+1 yılYok o da biliyor hayatını mahvetme benim için vs dedi annesiyle wp dan konuşuyoruz her dakika zAten kimseyle konuşmuyor çok üzgün dedi
Soran+1 yılOnu bilmiyorum annesi herkesin unuttuğu bir borç çıktı oğluma kaldı mecbur babası hastaneden çıkalı bir hafta olmadı sen onun için çok önemlisin benim içinde kafası çok karıştı bunaldı borçtan dolayı dedi
Soran+1 yılYa şöyle Aslında abisi çok korumsuz babası da çok sigaradan koah oldu çalışmıyor hastanede kaldı iki hafta onunda sıkıntısı vardı sevgilim gece çalışıyor gece iş gündüz hastane oldu bir iki hafta. Abisi evlendi ona kredi çekti babası onu veriyordu eve de sevgilim bakıyor 23 yaşında ayrıyetten bir borç çıktı işte annesi ne borcu olduğunu söylemedi sadece oğluma ait değil evle alakalı karıştı biraz dedi ortalık
Daha iki gün olmadı annesine ben onunla evlenicem seneye inşallah demiş
Soran+1 yılBen ne yapmalıyım susup kabulüm edeyim borç için beni bıraktı demesini de istemiyorum ben bırakmadım çünkü
Soran+1 yılBiliyorum o da kesin her hafta buluşunca 100 tl geziyoruz ediyoruz onu düşündü daha önceden ben ona borç verdim dışarı çıktığımız da ben harcadım üzerinde hep ağırlık oldum diyordu
Soran+1 yılNe yapmalıyım yazar mı sence? Annesi hep pozitif konuşuyor sen onun içinde bizim içinde çok önemlisin o istese de iki dünya da da senin gibi birini bulamaz diyor en son geçen pazar buluştuk bana evlenicez seneye bir tane soba alıcam kestane yapıcaz her gün diye hayallerini anlatıyordu ;(
Soran+1 yılSevgisinden eminim Yoksa neden ayrıldıktan sonra Haziran'a kadar buluşmamız zAten imkansız desin borçlar yüzünden demekki
Soran+1 yılYa sadece maddi olarak ona yetemem diye düşündüğüne eminim Yoksa iki gün önce evlenicem diyip bu gün istemiyorum diyicek bir insan değil gururuna yediremiyoe annesinin de haberi var zaten durumunuzdan gerekirse dışarı çıkmaz hep evde buluşuruz Görüşürüz annesi bana hep git yap vs diyen taraf ama ben sussam yazar mı bir kaç gün sonra onu düşünüyorum bensizliğr alışkın değil çünkü ben senden başkasıyla yapamam diyor hep
Soran+1 yılBilmiyorum bunu yapmam şu an doğru olur mu? Annesi kafasını toplayınca o mutlaka yazar sana dedi üzmeyin beni lütfen halledersiniz vs diyor annesi beni çok sevdi yemi tanıştık ama sevgilimin Doğum gününde buluştuk en son
Soran+1 yılBen seni borç için bırakır mıyım aklın alıyor mu bu senin diye mesaj atıp bir kaç gün susmayı düşünüyorum kafasını toparlasın o da yanında olduğumu bilsin sadece olmaz mı
Soran+1 yılKafasını toparlaması için beklemek istiyorum bir kaç gün belki bir hafta yaptığının ne olduğunu da bilsin Yani?
Soran+1 yılSöylediğim gibi yazdım cevap vericek mi bilmiyorum istiyorsa yazar zAten
Soran+1 yılHala mesaj atmadı bana :(
Soran+1 yılKonuştuk annesiyle Benimle telefonda konuşucak tekrar sevgilimle de konuştuk ayrılmayalım ben bütün gece ağladım seni bıraktığım için dedi
Soran+1 yılBenim en mutlu olduğum yer senin yanın senin varlığın ama ailem benim yakamı bırakmıyor mutlu olmama izin vermiyorlar bir türlü sürekli sorun çürütüyorlar beni ben içimdekileri saklayamıyorum sana yansıtıyorum ve bu beni kötü ediyor diyor ;(
Soran+1 yılEvine gitsem bir şey değişmez ki gündüz uyuyor gece çalışıyor. Bir kaç gün hatta bir hafta görmesek daha iyi birbirimizi annesi daha önce sen maddi anlamda yardımcı olmuşsun dışarı çıktığınızda da bir kaç sefer sen ödemişsin etmişsin herşeyi o bunu kendine yedireöihoe dedi
Soran+1 yılSevgilime Yok Yok anladım tamam nasıl istiyorsan öyle olsun bende senin mutsuz olmanı istemiyorum dedim kızdı bana ya sen varsın diye mi ben mutsuz oluyorum ben seni aklımdan çıkarsam kalbimden çıkaramam instahramdaki tarihimizi resmimizi şifrelerimin hiç birini değiştirmedim dedi
Soran+1 yılGerçekten bende artık kafa kalmadı nasıl yanında olucam bilmiyorum
Soran+1 yılSoğuk desen değil sıcak desen değil ama çok seviyorum diyor
Soran+1 yılYanına gitmem onu daha çok üzer şu an için bana karşı mahcup öünkü ayrılmayalım ama bir süre zaman ayıramıyıcam dedi
Soran+1 yılBenimde beynim durdu artık
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Sağlık olsun üzme canını herşeyin hayırlısı olsun
10 YorumlaSevgilisi güvenlik olan kız sen misin
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvenlik değil sevgilim neden sordunuz?
Soran+1 yılHerkesin derdi oyun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman neden borc yaptinizki ayaginizi yorganiniza göre uzatin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ne alaka ailesinin borcu
- +1 yıl
aha anladimikinizin bosrcudur
+1 yılEvet ağır konuşmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılO benden ayrıldı amaaaaa ben onu beş kuruş parası olmasa Bile severim biliyor bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kararın en doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmadım barışmak istiyorum
- +1 yıl
İlişki çıkmaza girmiş sen bilirsin yine de
+1 yılBoş ver her sorun çıktığında aynısını yapacak
00 YorumlaYaptığı hatayi elbet anlar
00 Yorumla
+1 yılSen haklısın
10 YorumlaBaşını bırak gitsin
00 YorumlaOlabilir
10 YorumlaÜzülme barışırsınız
10 Yorumlabekle arar
10 Yorumlaüzülme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyi yaptın gitsin yeni denizlere yelken ac
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ayrılmak istemiyorum seneye evlilik diyorduk bu kadar basit mi Yani kafası karışık borçtan bütün ağırlık ona kaldı üzülüp yazmaz mı hiç ayrı kalmadık ki en fazla iki gün küstük kaç senedir
+1 yılbarılırsınız..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Uzak dur boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ayarlasana?
02 Yorumla- +1 yıl
Beni size sipariş verdiler shshshshsvs
Soran+1 yılSana neden ayarlıyorum?
Olur
00 Yorumlaolabilir
00 YorumlaBence sacma ayrilik
00 Yorumlayuh yane..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMiktir git kizim
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evdeki borçların sıkıntısı ile benden ayrıldı pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım