O beni istemiyor ama çok seviyorum 😔?

Hayatımda hiç sevgili yapmadım çünkü çok saçma buldum ama ona aşık olana kadar arkadaşlar biri var o kadar çok seviyorum ki anlatamam ondan vazgecemiyorum unutamıyorum silemiyorum, ona açıldım bire bir konuştum onu sevdiğimi öğrendiği zaman zaten gelip benle konuşursa kabul ederim demiş ama gittim konuştum 3 gün sonra hayır dedi 3 gün bekletti niyeyse çok üzüldüm çok ağladım 1 yıl oldu neredeyse hala seviyorum sevgim değişmedi o beni görünce kaçıyor bakmıyor kafasını çeviriyor arkadaş yeniden sormuş yine istemediğini söylemiş biliyorum bunu okurken bana diyorsunuz ki bu kız malmi niye oeisnden koşuyor ama yapamıyorum unutamıyorum sürekli dua ediyorum oda beni sevsin diye , benim bir güzelliğim yok zaten rezil bir tipim konuşmam felan da iyi değil ona da hak veriyorum reddetmesinde mesela çok güzel ortak bir arkadaşımız var onu her gördüğünde dibine düşecek gibi bakıyor kıza utangaç felan 😔 çok uzun oldu biliyorum sizden isteğim düşüncelerinizi söylemeniz lütfen saygı çerçevesinde cevap verin 🌹💐
O beni istemiyor ama çok seviyorum 😔?