Arkadas miyiz Flort muyuz?

Selamlar,
Yaklasik 6 ay once bir okula basladim ve hayatima bir insan girdi. Girmez olaydi demek istiyorum ama diyemiyorum. Cok asik oldum, cevremdeki herkes beni daha once hic boyle gormediklerini soyluyorlar. Inanin liseli gibi kalbim pirpir, bu yastan sonra bunlari yasamayi hic beklemezken bir anda karsima cikti. Ortak arkadaslarimiz aramizda gizli bir seyler olup olmadigini soruyorlar. O cok ketum bir insan oldugu icin bu gibi konularla ben muhattap oluyorum.

Kendisi oldukca ilgi ceken yakisikli, zeki ve birazda kurnaz bir bey. Etrafimdaki kadinlarin cogu ona ilgi duyuyor ve ona ulasmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Biz ise kisa surede cok yakin arkadas olduk ancak buna tam olarak arkadaslik demek zor. Arada flort ediyoruz bir birimizin hayatinda soz sahibi gibi davraniyoruz, ozel biseyler paylasiyoruz. Ancak gun geliyor oyle bir laf ediyor ki, sanki ben kendi dunyamda bunlari yasiyormusum gibi hissediyorum. Bende cevremde ilgi goren begenilen bir kizim ve daha once hic bir iliskimde bu kadar zor bir flort donemi yasamadim. Saniyorum ikimizde egomuzu yikip bir adim atamiyoruz.

Hic boyle bir durumda kaldiniz mi? Arkadasinizdan hoslandiniz mi ya da o sizden? Etrafimda cok erkek arkadasim var, neden soz konusu o olunca evet iyi arkadasiz diyip gecemiyorum. Bu hislerim karsiliksiz mi yoksa vazgecip yok mu saymaliyim bilmiyorum.