sevgilim üvey kız kardeşimi kıskanıyor ve hep bu nedenle kavga ediyorz
ne olursa olsn o benim kardeşim diyorum anlamıyor akıl verin ya
ne olursa olsn o benim kardeşim diyorum anlamıyor akıl verin ya
söyle düşün onun kendisiyle yaşıt bir üvey erkek kardeşi olsaydı sen ne düşünürdün.
sadece empati yapıp kendi cevabnı ver
kızı haklı bulursan devam et kendini bulursan ayrıl
öyle kolay olsa keşke ya bro
kolay kardesim kolay 6 yılımı bir anda sildim ben
Benimde erkek arkadaşım üvey abimi kıskanıyor. Olabiliyor böyle şeyler ben geçiştiriyorum.
çok saçma değil mi sencede anlıyorsundur beni
Aslında benimki biraz haklı yani o kendi istediği her şeyi bana yaptırabilir yani baskın biri. Ama senden bir şey olmadığı sürece kız kardeşin sana yakın davranamaz ya da müdahale edemez. Kız arkadaşının yaptığı şey biraz yersiz. Zaten daima erkek ve kız kardeşin arasında bir mesafe vardır. Abisi varsa seni anlayabilir aslında.
tek çoçuk o ya ben kız kardeşimi çok seviyorum kafa dengi ve yakınız hani en yakın kankan olur ya karsı cinsten oda benim için hem kardeş hem kanka sevgilisi oldugunda acısını her şeyini bana anlatır benle ağlar üzülür kardeşim o benim hayatımın önemli parçası
Bunu ona uzun uzun anlat ve böyle davranmaya devam ederse ilişkinizin zedeleceğini söyle. Ya da ailelerinizle tanışıyorsanız, kendi annesinden onunla bu konu hakkında konuşmasını isteyebilirsin annesi ona güzelce açıklar ve ikna edebilir onu.
denedim olmuyor.
Kız kardeşinle vakit geçirmesini ya da onunla bir de onun konuşup ikna etmeye çalısabilirsin.
sorun o ya kızkardşeim ondan nefret ediyor
Kız kardeşin seni çok seviyorsa ikna edebilirsin bence.
kız kardeşime hak veriyorm hep ama sevgilimde seviyoem ya
Fazla vıcık vıcık olmadığınız sürece problem olmaması gerekir
sonucda öyle ya da böyle kardeşim o benim sarılıyoruz ediyoruz ama kardeşim benim
Cevap
3Cevap
saçma sapan kıskançlıklar ya sonra neden gitti tabi gider sadece kız için değil erkeklerdede öyle
Sor bakayım çok mu Wattpad kitabı okuyor?
kitapla ne işi olur 7-24 alışveriş kuaförden cıkmıyor ki
napiyim sevdim bir kere ya :(
teşekkür ederim.
Sen o sevgiliden kurtul.
saçma değil mi ya mk
Sevgilinin kardeşini kıskanması normalse sorun yok tabi.
Ona güvenilir olduğunu hissettir.
yapıyorum bana çok güvenir ama kardeşimle beni sarılırken ya da yan yana görünce çok değişik tepkiler veriyor kardeşimde ondan ayrılmamı istiyor
O zaman ayrıl. Seni ailenden bile kıskanıyorsa sorunlu bir kız demektir bence.
ya bağlanmamış olsam ayrılmıştım coktan
Mevzu zor o zaman ;)
maalesf. d
Yaşlarınız kaç kardeşinle
Ne konuda kıskanıyor
ya şimdi kardeşim 18 yaşında ben 19 neymiş o ve ben birbirimizi seviyormuşuz gibi aptl aptl kafasında bir şeyler kurguluyor onla aynı evde kalmıcaksın bilmem ne saçmalıyor işte
ben kardeşime o gözle bakacak kadar şerefsiz degilim bunu düşüncek kadar şeyse yani onun sorunudur
saçma geliyor
aynn
Ayrıl
öyle olcak gibi gözüküyor bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar