Bir ilişki veya sevgili sizler için ne ifade eder?
Aşk ve hayatımın anlamı
Hayat arkadaşım ve dostum
Evliliğe dönük bir durum
Bugün o yarın başkası
Zevk ve seks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hersey..Yeri geldi mi arkadasim olacak, annem olacak, babam olacak, ablam olacak, abim olacak... Kisacasi benim herseyim olacak. Ona sonsuz guvenebilecegim, hiç kimseye anlatamiyacagimi ona rahatça anlatabilcegim. Cok sey yazardim da bosver havam da degilim :)
Hayat arkadaşım ve en iyi dostum.. Evlilik için tabi bu.. Aşk ve hayatının anlamı da bi süre sonra değişebiliyor. mesela bi anne için, hayatının anlamı bebeği olabiliyor bi süre sonra :)
bir sevgili sevmeyi öğretmekle başlar hayatı bir sevgili hayatı güzelleştirir bir sevgili ne ifade eder bir ömrü paylaşacak eşi ifade eder...
B: Hayat arkadaşım ve dostum
A: Aşk ve hayatımın anlamı
Cevap
15Cevap
her şeyim diyebileceğim insan olmalı.dostumda , seks partnerimde , çocuğumda...vs
++
ilerde hayırlısıyla evleneceğm adam diye baktığım.en yakın arkadaşım. heyacanım. Huzurum, güvenim. Ailemden kanımdan gibi görüp sevdiğim.
Kimisi için geçici bir heves olablir ama en güzeli bir ömür boyu yanında olucak hayat arkadaşın...
sevgilim benim bitanemdir ve aynı zamanda herşeyim.onu kaybettiğim zaman herşeyimi ve bitanemi kaybetmiş olurum.onu dünyadaki herşeyden çok severim ve korurum.seni seviyorum EMRULLAH...
aşk ve hayatımın anlamı... bazen hayat arkadaşımm.. bazende zevk we seks :)
hiçbişey.. herşey yalan sahte. anlamsız mutluluk, sonu acı bitecek hiçbişey istemiyorum artık hayatımda
herşeyden önce namusum.
ÖZellikle b olmakla birlikte a v cde destekleyici unsurlar .
Hayatima ve askima anlam katan ,herseyim.
Herşey yada hiç birşey..
İlk a daha sonra b daha sonra c
artık bu satten sonra C tabi ki..
hayat arkadasım dostum
B: Hayat arkadaşım ve dostum
Hayat arkadaşım ve dostum
C: Evliliğe dönük bir durum :))
Hayat arkadasim ve dostum
Sıcacık bir gülümseme tabi ki :(
a,b,c,e
Nefes'ten alıntı
Aşk ve hayatımın anlamı