Erkek daha çok kıskanır çünkü dişiler değerlidir. Kadın daha çok belli eder çünkü kadın anca kadının neye kızacağını bildiği için baştan çıkarma yöntemi erkeklere göre daha fazladır.. Erkeklerde daha güzel bir dişi görürse durmaz çünkü.. Problem:Güvensizlik, kaybetme kaygısı ve özgüven eksikliği olarak nitelendirilebilir.
Erkeğin de çok kıskandığını görüyorum aslında duyuyorum. Evden çıkartmayan var, başkası görmesin istiyor sevdiğini. Daha üstü yok yani, kapamış eve pencereden bakamıyor. Kızlar bunu yapamaz erkeğe, illaki çıkar gezer. Erkeklerin bazıları böyle sorunlu.
Hasta birsey ya kiskanmayin o kadar da dozajini bilin lütfen. Eger giyim kusamina kadar karisacak sekilde kiskaniliyorsa sevgi degildir ve genelde erkek daha fazla kiskanir
Yaşadığım son ilişkide karşı taraf aşırı kıskançtı. Kuzenimden falan kıskanırdı. Bende kıskanırım. Sonra terketti başka birini sevdi zaten. Kızların daha çok kıskanç olduğunu düşünüyorum. Herşeyden nem kapabiliyorlar. :)
Kız arkadasım daha cok kıskanc benden bende kıskanırım tabı ama o kız kuzenlerımden falan bıle kıskanıyo bence bu abartı bıraz o yuzden o daha cok kıskanır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ilk sevgilim beni asırı kıskanıyordu kıza mı baktın demesi artık beni sinirlendiriyor ilk ilişkimizde ben kıskanmıştım sonra o kıskandı bilemedim kız arkadasım bile olmayacak dedi sacımı bile asılır
En İyi Cevaplar