Yani illaki balonlar, müzik, havai fişekler mi patlamalı? Sade ve bir tane yüzükle yapilsa olmaz mı? Her kadın evlilik teklifini böyle romantik ve sürprizlerle dolu bir şekilde mi ister?
Öyle şaşalı şeylere gerek yok da tutup normal normal otururken benimle evlenir misin diye de lafa girilmez hemen yani En ideali çay bahçesine gideceksin çay sohbet hoşbeş hazır hissettiğin anda tut elini bak gözlerine "Benimle evlenir misin" de tabi önden bir konuşma yap lönk diye söylemek olmaz :D
Tabii ki de kişiye özel olmalı, sadece bir yüzükle de evlenme teklifi almak istemem, hangi kadını mutlu etmez ki günlerce uğraşılmış planlanmış bir evlenme teklifi
Hala söylerim ama sen bana evlenme teklif etmedin diye. Başına kakarım. Bence teklif etmeli bir erkek güzel bir şekilde sevdiceğine, hayat boyu dırdırdan kurtulmalı
Ya şimdi özel ve değerli hissetme ise mesele, ben zaten hissediyorum. Misal evden kilometrelerce uzaktayım ve eşimi aramıyorum, eşim sürekli arayıp duruyor. İnsan özlendiğini bilince mutlu oluyor işte. Ne bileyim böyle küçük şeylerden mutluluk çıkarıyorum, değer veriyorum bunlara. Ama evlenme teklifi etseydi daha güzel olurdu yalan yok.
Bence hiç kimse evlilik teklifini görmese bilmese çok hoş olur sonuçta o teklif bana özel ve nasıl edildiğini benden başkasının görmesine gerek yok. Sadece eşimle benim aramda olması güzel olur. Evet normal değilsin diyorlar 😁
En İyi Cevaplar