Sözler meclisden dışarı bizim kızlarımız nerde arkadaşım var, nerde oynayan erkek var kıvrak zekalı en güvenilmeyecek erkeğe dahi güvenir, yaşar üzülür nasibini alır Hatta belgesellere konu niteliğin'de; bu tarz fırıldak erkeklere bilinçlice kendini avlattıranlar'da olur ama biraz zaman sonra roller değişicekdir Ulan nasıl bir zihniyet bu, özgüven mağduru insan kör fatma ! :D
Kimseyi yargılamıyoruz ama yazılanların hepbi bir kenara Kalbinizi güzel tutun, zeka açılacak güzelleşiceksinizdir " Önce Kalp" 😊
Düşüncen hoş değil. Ama dürüst olman takdir edilecek bir şey. Samimisin en azından söylediğinde. Zaten bir çok kadın bunu inkar etse de senin gibi düşünür sadece açık sözlü olamaz, yargılanmaktan korkar ve rol yapar.
Soruya cevabım ise karakteri olan birini tercih ederdim. Sevdiğimde güzel görünür zaten.
Karakter denilen bir insanda ya vardır ya yoktur arkadaşlar. İş karaktere geldi mi siz sıçtığınız bokla duvarı delseniz karşınızdakini düzeltemeyebilirsiniz. Tip öyle mi? Öyle olsa yürüyen plastiklere kimse dönüp bakmazdı bile :)
Kızların tercih sıralaması.. 1- Serseri (tipsiz de olsa olur) 2- Yakışıklı (parasız da olsa olur) 3- Paralı (ama sadece zengin olmak yetmez, parayı kız için deli gibi saçması gerek, yoksa işe yaramaz) 4- .. 5- .. 99998- .. 99999- Düzgün karakterli. (en son tercih)
Kızların yüzde 99 u karaktere değil yemin ediyorum vallahi billahi tipe bakıyorlar beğenmedikleri takdirde reddedip duruyorlar sizi seven erkeği bırakıp nerde it çakal at kafalı biri varsa eşşek gibi peşinden koşuyorsunuz kesinlikle bu devirde hiç kimseye güvenilmez
üzgünüm, sana karşı çıkmak isterdim kardeşim, ama ne yazık ki dediklerin hepsi doğru, O yakışıklı karizmatik atları seçtikten sonra da başlıyor, aldatılmaya, dayaklar yenmeye, hakaretler ve ezilmeler görmeye vb... sonra da erkekler hepsi odundur kömürdür falan filan.
@roynima boşver dostum hiç bir zaman kaybedeceğimiz bir şey yok biz nasıl bekliyorsak karşımdaki insanın da kısmetine kadar beklemesi gerekiyor ama ne yazık ki kaybedenler hep olacak
Bana kalırsa ilişkiler önce fiziksel ve görsel yolla olan hoşlanmadan başlar. daha sonra karakter düzgünse devam eder, bozuksa biter. karakteri güzel diye başlayan ilişki yüzdesi çok düşüktür. önce aynı okulda sınıfta ya da mahallede falan olup iyice tanımış olup öyle olmasıdır. o yüzden başlangıc görsel hoşlanma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tipi ortalama karakteri güzel erkek olsun benim olsun..😌
İnsanlar önyargılarını bir kenara bırakıp, mantık çerçevesinde, duygu ve düşüncelrini kullanabilseler, tipe aldırış etmezlerdi. Üstü başı yırtık, yüzü gözü yaralı ama karakteri sağlam, konuşması düzgün biri ile ilişki kurar mıydınız? Pek sanmıyorum..
Simdi tıpını begenmedgm bırının karakterıne bakmam , karakteri güzel diye de tipim olmayan birin ısınamam azcık ondan azcık ondan olucak. Gerci Şu an sevgılımde ıkıse var cok sanlıyım 🙏🏻
kimsenin karektere baktığı yok aksine düzgün bir karektere sahip olanlar yalnız kalır insanlar kulaklarına tatlı yalanlar fısıldayan ve kendine yılışan kişileri tercih eder
Karakter olmadan o tip de bir bo*a yaramaz yalniz. Ilk izlenim tipini begrnmendir tabi. Ama öyle ahom sahim bir tipe gerrk yok bence. Sempatik gelmesi yeterli olur bana gore
burda hep karakterı secmıssınızde ayak yapmayın bosuna. mesela benımde tıpım guzel ama karakter olarak zayıfım ama kızlar ıt gıbı pesımdeler cunku onlara şey eden yaranıyor... benle mutlu olan kız gormedım bugune kadar. hepsını kullandım
Hayır şöyle düşün zaten tanıştığım biri arkadaş ortamında ama tipi ilgimi çekmedi diyelim ama işte bende ilgimi çekse de çekmesede tavırlarına bakmadan öyle bir etkilenme olmuyo
Herkes karakter der hatta aşağıdaki karakter diyenlerin yarısı önce tipine sonra karakterine bakar Tabi cebide önemli cebi kalınsa ikiside 2. planda olanlarda azımsanmayacak kadar fazla
@TipsizAdam35 eger burda gelip de bana bunları diyebilme hakkını kendinde bulabiliyorsa ben de konuşma hakkını kendimde buluyorum. Işler karışır marışır beni bağlamaz. Bana saygısızlık ediyorsa ben de geri dönüş yaparım kimse kusura bakmasın
Bu devirde fotoğraftaki gibiler seviliyor sonu yatakta bitiyor... ve tüm erkeklerin adı karaktersiz aklı uçkurundaya çıkıyor... Yoruma katılan hemcinslerim like atsın haklı olduğumuzu gösterelim.
En İyi Cevaplar