Bu soruyu nasıl savusturabiliriz.
Daha kibar sekilde ifade etmem gerekirse nasıl bir cevap en uygunu olur
Daha kibar sekilde ifade etmem gerekirse nasıl bir cevap en uygunu olur
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Dişlerini sıkıp her yerini anam diceksin sorduguna puşman edinceksin😂😂nfnhdkd
Sakaya vurma ciddi anlamda soruyorum. Ne tur bir cevap ciddi sekilde algilanir ve begenilir
Hala boyle sorular soran kadinlar var mi?
Ablaların maalesef hala o sorularda takılı kaldı maalesef
Pasla en guzeli sen en cok benim neremi begeniyosun de ve sonra da onun verdigi cevaplar uzerinde misal ellerin diyosa cok ilginc ben hic begenmem oysa ki sana cekici gelen ne olmus olabilir ki falan diye dolandir yalan soylememis ve sorudan uzaklasmis olursun ya da karakterin de konu kapanir zaten
Ablası sence bir kadin bu numarayi yer mi? Ayrica bir. muddet sonra tekrar soracaktir.
Son bir soru izninle diger pembeler hep kakara makara cevaplar verdiler.
Misal bu soruya bir erkek
Sen sevgilimsin ve oyle bir ayrimim yok tabii ki herseyini begeniyorum. Guzel bir cevap degil midir?
Guzel ama samimiyetsiz geldi kimse kimsenin herseyini begenmez bence illa ki degistirmek istedigin bazi yonleri vardir ve bu daha cok soruya davetiye cikarabilir nasil yani bence benim burnum buyuk sen nasil begendin ya da goguslerimin kalcamin daha buyuk olmasi seni daha mutlu etmez miydi gibi
Cok zorsunuz ya :)
Bu arada Tesekkurler insanca cevap verip trollemedigin. icin.
Valla bazen. oyle konular oluyor ki bende dayanamayip trolluyorum acikcasi. Ama. samimiyetine. inandigim sorulari asla trollemem ve yardimci olmaya calisirim. Ben belki bundan. sonraki iliskilerimde belki. bir nebze kadin canlisini cozebilirim umuduyla daldim siteye ama olaylar cok. baska evriliyor burada. Karmasa ve trollizm hakim. Neyse sagol
Yok cozmek degil bir nebze anlamak diyelim sagol. sagol sagol. Kactim. ben
Orani burani surani de gitsin.
Neremi neremi her yerimi
Güzel yüzünü de bari
anlaamdim😂😂
Ablası erkek arkadasiniza soruyorsunuz ya ``benim en cok neremi begeniyorsun`` diye
eeee
tabi gözlerin diyor ahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar