merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım. 2 gün önce arkadaşlarımla partiye gittim orda dans ettik oynadık yeni insanlar tanıdık. onlardan bir çocukla karşılaştım 20 yaşında falandı. saat 9 sularıydı. derken saat 12'de falan ordaki zemin kata gittik öpüşmeye başladık ve olan oldu onunla birlikte oldum. ondan önce bakireydim zaten. hep kendimi evleneceğim kişiye saklayacağı düşünüyordum. adını bile bilmiyordum çocuğun hiç bir şey bilmiyorum onun hakkında sadece merhaba nasılsın dedik ve zemin kata indik. tek bildiğim italyan olduğu. nasıl oldu ben de anlayamaım çünü alkol falan da ullanmıyordum kullanmam, içeceğime bişey katmkadı kesin. nasıl oldu anlayamadım. neden hemen kaçmadım ki? zaten o beni öpmeye başlayına hiç itiraz etmedim. bir daha hiç görüşmedik. şimdi endimi çok kötü hissediyorum aileme de anlatamıyorum partiye de onlardan gizli gittim zaten. hamile kalacam diye ödüm kopuyor. neden onu itmedim? neden öylesine teslim oldum ona? üstelik adını bile bilmeden? off çok kötü hissediyorum kendimi kimseye anlatamıyorum derdimi çok utanıyorum çıldırmak üzereyim ilerde evlendiğimde ne diyecem kocama? depresyondayım ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba nedenini tam bilemiyorum ama bu konuda alkol kokain vs madde kullanmasanız bile isten arttırıcı bişeyler kullanmıs olabilirler bekaret önemlidir ben bir erkek olarak bekaretimi saklıyorum yasım 34 belki inanması zor ama hiç deneyim yasamadım kendimi sakladım sırf bir kızı nasıl ilk sen istiyorsan kendiminde ilk olmasını istedim size arzu arttırıcı kısımlar kullanılmıs olabilir tuhaf gelecek ama yas 18 yazmıssınız bu bence gençliyin örenme arzusunun istek yasama nedeninin bir neticesi olabilir inancınız seviyesini bilemem ilk tavsiyem bunu gizli tutmanız ve allahtan affetmesi icin kalben dua etmenizdir ikincisi bu benim için sorun değil acık secik bir cevrede yetişiyorum derseniz onlem alıp korunmanız yönünde yani hamile kalmamanız yönünde adım atmanızdır bu arada kimse hiç tanımadıgı ve bimediyi bir kişile ilk deneyip yasayıp sonra pişman olmasını istemem birsürü hastalık var cinsel korunsanız bie tükürük yollarıda tasıyıcıdır korunmanızı ve kalpten inanmadıgınızla asla böyle bişi yasamamanızı ve mumkunse kızların kendilerini eslerine saklamasını tememmi ederim geçmiş olsun diyelim son söz asla kendinizden nefret etmeyin hata etmek kullan affetmek rabbimizdendir.
00 Yorumla
Kokain falan mı çekiyosun kızım sen alkolde yoktu diyosun demek istedin istemesen iterdin adamı şimdi adam aidsliyse ne olacak yada hamileysen ne olacak .. ha birde ne diyecem kocama demişsin adama partide hiç tanımadığım adama verdim dersen seni bırakır :) ama sen yinede doğruyu sölye
10 Yorumla
Hiç kendini üzme, bekaret artık bizim ülkemizde aşılması gereken bir konu, Avrupada 20 yasında ve hala bakireysen ,hasta gözüyle yada sağlık sorununun olduğunu düşünüyorlar ve ayrıca tek gecelik ilişkiler yabancılar için çok normal bir durum, seni belki tekrar görse tanımayacak bile ama bu durum seni sakın üzmesin, kendine güven ,dik dur, bu durumdan asla pişmanlık duyma. Sevgiler
31 Yorumla
Ne kadar geçti olayın üstünden. Ertesi gün hapından kullan çok geçmediyse.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
30Cevap
tamam ortada bi yanlış var ve sen bu hatayı yapmışsın, ama tanıdığın tanımadığın binlece insan hata yapıyor... ayrıca bi laf vardır, olmuşla ölmüşle çare yok derler... yaş olarak hormonlarının karakterine bile söz geçirdiği yaşlardasın, ömrün ne kadar bilemem ama daha hayatın başında sayılırsın, bundan ders almaya bak, bi daha bi şey yapacakken ileride seni nasıl etkileyeceğini düşün öyle yap derim...
10 Yorumlaçokta ağır konuşmuş herkes kendileri yiyişince problem yok kız bunu buraya yazınca biip biiiip de biip
bir an önce o hamilelik testlerinden yap ve sonuca bak eğer hamile değilsen problem yok sadece bi daha daha dikkatli ol ve böyle özel günlerin varsa karşı koyamadığın kır dizini otur evinde :)11 Yorumla- +1 yıl
Hamile değilsen sorun yok mu? Ya kusura bakma da biz evlenene kadar saflığımızı koruyalım bir kız çıksın karşımıza kendini aşık etsin bize evlenmeye karar verdiğimizde kız bize ben partidrydim tanımadığım biriyle saflığımı bozdum desin yok böyle bir şey arkadaşım bşraz gerçekçi ol.
+1 yılUmarım hastalık filan kapmamissindir.. Aids hepatit vs. . Alkol madde bagimlilarinda daha çok görülür bu. Bağışıklık düşuk olur bu kişilerde.. ayrıca hiç ağlayıp vahlama kendin ettin kendin bulmussun bu kadar basit. . Sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi biliyordun!!! Malesef senin yaşlarında özellikle bu tip hatalar çok oluyor gözleriniz kör oluyor mantıktan bir haber yaşıyorsunuz... Yazılabilir birşey yok psikolojik destek almalisin
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl olmuş umarım hayattasindir.. zor işler ya bir kadın için çok kötü bir durum olsa gerek. .
+1 yılbakın lütfen bu durum karşısında yapmanız öncelikle istiğfar (Tövbe) etmeniz daha sonra ALLAH sizi affederse ilerdeki zamanda herşeyin düzeleceğinden emin olabilirsiniz.Hayatınızı daha iyi kullanabilir şeytanın şerrinden kurtulabilirsiniz.Bu anlattıklarımın şimdi belkide bana ne faydası olur artık çok geç değilmi dersin bakın bunu önce annenize daha snra babanıza söyleyin gerekirse bir imamdan yardım alınki zaten pisikolok işinizi çözmez ey kardeşim bu bu kadar basit bir mesele değil sen anlattıklarımı anlamaya çalış ve uygula emin ol sana faydası çok büyük olacaktır..
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen yıllar sonra salağın biri delice seni sevecek aşık olacak ama sen ona bunu anlatamayacaksın. Hep içinde kanayan, kapanmayan bir yara olarak kalacak. Şayet yapabilirsen bunu kendine büyük bir ders olarak al. Ama ayık kafayla yaptığın bu hatadan ders çıkarabilir misin bilemem. Acıyorum seni sevip, aşık olacak adama...
10 Yorumlane desek boş ama herşey geçmişte kaldı. ARtık onu düşünüp kendini hırpalayacağına ilk olarak hamile olup olmadığnı öğren. Sonra da hayatına kaldığn yerden daha sağlam tutunarak devam et. Bundan sonra da kimseyle ilişkiye girmeki ruhun temiz olsun. Yoksa fiziki bakireliğin önemi yok bence. Önemil olan ruh. SEn bir kez kendine yenik düşüp yapmışsın ama sonrası önemli bunun. Sürekli devam edersen bakire değilsin artık ama bir kere yapıp pişman olmuşsun bakiresin bence hala.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit tövbe et sonrada ailene anlat cezasını öbür tarafta çekersin. Pişmanlık çekme diyenleri sakın takma sen bir müslümansan bu kuralları bilip uymak zorundasın o cahil kesim laylaylom yaşadıkları için hayatı hiçbirşeyin farkında değiller. Bu başımıza gelenler zaten hep bir kerede birşey olmaz diyenler yüzünden. Zina yapmayın yaptırmayın!
Kendini zina yaptım diye güçlü görenler öbür tarafta göreceğiz bu gücünüzü bakalım kimin gücü daha büyük. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner!00 Yorumla
+1 yılOlaya bak. Beynin alınsa anca bu kadar olurdu. Nasıl tepki gösteremedin ya, ben onu anlamadım? Alkol yok, bir şey yok. Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Olay çok saçma bir kere, anlamadım. Yapacak bir şey yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olduğun ben de hala anlayamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmerikaliarın bir sözü vardır, süt bir kere dökülmüş diye.Bizim sana burada vereceğimiz hiç bir fikir zamanı geri döndermez.Hakkında hayırlısı olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Saol :)
+1 yılbizde biraz italyanca öğrenelim bari.bize abaza diyenler italyan olduğundan bile emin olmadığına verebiliyor.ilginç
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Çok yanlış yapmışsın çok ama olan olmuş üzülmen hiçbir şeyi değiştirmez yapıcak bir şey yok ertesi gün hapı doğum kontrol hapı falan al kullan hemen
00 Yorumlasevgiline anlatırsın, seni öyle kabul edenle devam edersin. ertesi gün hapı alsaydın aslında iyi olurdu hamile kalmamak için.
10 Yorumla
+1 yılpartilere gidip kendimi italyan erkeğiyim die tanıtmayan ne olsun abi yılllardır türk olarak bi yol katedemedik madem italyan olalım bizde :D etkili ve kalıcı çözüm :)
20 YorumlaOlabilir böyle şeyler. İnsansın sonuçta. Düşünmeden bir şey yapmışsın. Ama olan olmuş, pişmanlıkla yaşamanın anlamı yok. Şimdi önemli olan hamile olup olmaman.
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir hikaye. Ama kompozisyon kusurlu. Biraz daha çabayla mükemmel olabilirdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İhtiraslı tutkularına karşı koyamamışın hamile kalman başına geleck en kötü şey olur
00 Yorumlayaptıgın şeyler için bunları yaşaman tamamen doğal, güzel hikaye ama...
00 YorumlaBir şey olmaz üzülme. Önemli olan hamile kalıp kalmaman.
40 Yorumla
+1 yılKorunsaymışsınız iyiymiş. Onun dışında boşver İtalyan erkeği İtalyan erkeği diye bahsedip duracaklar merak etmezsin en azından.
00 YorumlaArzular şelale olunca yapılacak fazla birşey yok çok düşünme ve önüne bak seni seven biri çıkınca bekaretine değil kalbine bakacaktir zaten bakiyorsa da bilki seni sevmiyordur
20 Yorumla
+1 yılyapacak bir sey yok..arzularına yenilmişsin sen..sen bi merhaba da kendini teslim edecek kadar çaresiz birimisin..çocuk içine boşalmadıysa hamile kalmazsın korkma..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. türk kızı işte. türk erkeğine abaza der ama bi yabancı erkek gördü mü veresi gelir
00 YorumlaALLAH akıl versin sevgilin olsa bir nebze nefsine hakim olamadı seviyordu yapmış diycemde neyse..
30 Yorumla
+1 yılYapacağın hiçbirşey yok bununla yaşamayı öğreneceksin.İnş yaptığın bu hata bütün bir hayatına mal olmaz..
00 Yorumlayabancılar türkler gibi değildir hamileysen tek başınasın onun için bir gecelik bişeydin.
00 Yorumlapsikoloğa gidebilirsin ki bence git o sana gerçekten yardımcı olabilir
00 YorumlaYabancı kontenjanına teslimat.. Biscolata erkeğine benziyor muydu ?
20 YorumlaHamile kalma riskin var mı ?
İçeceğine azdırıcı redbulllardan koymuş olabilirler mi?01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa zaten bişey içmedim ki
+1 yılsoyle bir sey soyliyim seni cok iyi anliyorum konusmaya dinlenmeye ve anlatmaya ihtiyacin var benle bir iletisime gec lutfen skoliik@hotmail. com 8mail at hani mesajdan konudalim
00 Yorumla
+1 yılgerçekten kızmısın bilmiyorum ama o italyan çocuk için iyi macera olmuşun.belki arkadaşlarına anlatır
00 Yorumla
+1 yılPartinin sonunu boyle biticegini bilmiyormusun.ne isin var partide
10 Yorumlaya hastalık kaparsan düşündünmü hiç?aids gibi mesela...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorunsaydınız iyiydi. geri kalan her şey için ... ... davası olmaz deyip geçicen.
30 Yorumlaneden dikkat etmedin kendine, kim götürdü seni, arkadaşların sana dikkat etmedilermi
00 Yorumla
+1 yılkeşke ertesi gün hapı alsaydın
00 Yorumlasana dicek hiç bişey bulamıyorum
30 Yorumlakötü hissetmen normal. akıllı olsaydın biraz ya
20 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin azizim.
20 YorumlaOlan olmuş, hamilemisin bunu öğren.
10 Yorumla
+1 yılitalyanca bişeyler kaptıysan yanına kar!
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar :)
- +1 yıl
siyah beyaz ölüm yaşam
çok sevdik be abi:D
profesyonel yardım al
00 Yorumlainşallah hamile falan kalmazsın. :|
00 Yorumla
+1 yılBaşımıza ne gelirse bu yabancı aşkından geliyor
00 Yorumla
+1 yılverdin kurtuldun işte ya hamile misin ona bak
00 Yorumlaumarım hamile değilsindir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazık sana bukadar basitmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yaa hiç de öyle değilim aslında daha önceden de iki kişiyle çıktım ama öpüşmedim bile bu nasıl oldu anlayamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. ihracat yapmışız
00 Yorumlavitamin alın siz..
00 Yorumla
+1 yılYurt dışında mısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Doç. Dr. Nurhan Fıstıkçı ve Empatist Ekibinden Merhaba!
Konunun tıbbi olarak iki boyutu var ve acil olarak her ikisi hakkında bir profesyonel tıp doktoruna başvurmanız gerekiyor.
1. Jinekoloji - Acil olarak bir muayene olmanızı öneririm.
2. Psikiyatri & Psikoloji -
Ben bu konuda bir şeyler söylemek isterim. Bu gibi durumlar, kişilerde büyük travmalara sebebiyet verebilir ve bu travmalar ile baş etmenin yolu problemi paylaşıp profesyonel yardım almaktır. Aksi taktirde bu durum sizi içinden çıkılmaz daha güç bir ruh haline büründürür. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. Fakat acil olarak bir tıp doktoruna danışın.
Sevgiler.