Bu söze göre cevaplardan hangisi sizce?
Evet seven hertürlü arar
Hayır sevsede arayamaz bazen
Aramıyorsa sevmemiştir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne yaptığına bağlı. Az önce bir soru okudum, instagram hesabında böyle bir şey paylatın ve sevgilin eski sevgilin senin hesabından "evet" dedi, sen o arkadaşsın değil mi? Güvenini sarstıysan, aramaz.
Hahaha evet benim güvenini sarsmadım sürekli ayrılıp barısıyoduk bos seylere ben ayrılıodm hep sonunda tak etti heralde simdi hayatına bakıyor ama anketi bu sekilde cevapladı kfamı karıstırıyo
Bu güvenini sarsmaz mı zannediyorsun? Sadece şu yaptığın karşıdakine; ondan defalarca vazgeçmeyi göze aldığını, buna bir ilişki gibi değil de oyuncak gibi yaklaştığını ve senin için ilişkinin sevgiden çok alışkanlığa dönüştüğünü düşündürebilir. Bunlar güven sarsıcı şeyler değil mi? :)
E sonunda dönüyordum bazen bana tmam diyodu ayrılınca ben dönüyodum sonucta sevdigim ortada
Ben sana sadece realist ve dışarıdan bir yaklaşımla bu yaptığının nasıl göründüğünü açıkladım. Belki böyle bile hissetmemiştir... Ancak hissettiyse eğer, sonradan dönmenin falan hiçbir esprisi kalmıyor söyleyeyim.
Sen zaten o kadar doğrusunki fakat benim düsünceme göre gerçekten seviyosam ayrılıyosa dönüyosa ve bu sürekliyse eminsem aşkından dönerim bende ve asla ona gözüm dışarı kayar diyemem demekki sorun ondaymıski bende sürekli ayrılıyomuşum suanda yazmadıgına göre ve bana onu diyebildigine göre
Yani bir yerde zaten sen de haklısın. Ben sen kötüsün, o sudan çıkmış ak kaşık demiyorum... Zaten niyeti olmayan adam sana tutup da, gözüm dışarı kayar, demez. Demek ki niyeti almış, kaydıracak o gözü... Yani böyle aptalca bir şey olamaz yoksa.
Cooook aptalca benden bir yas kücük zaten sorunlu anket oyluyor ama bunlarıda acıkca yazıyor cözemedim valla
Hayırlısı olsun, benim de söyleyebileceklerim bu kadar. Umarım mutlu olursun, onunla ya da onsuz. Ama çok da kasma yani... Erkek sonuçta. Biri gider, öteki gelir :)
Hahaha saol sende mutlu olursun inşaAllah
Sen de sağ ol :) Hoşça kal.
Şimdi bişey sorucam da daha dün çıkmaya başladılar benim ki de benden bı yaş küçük şimdi WhatsApp durumuna şey yazmış "sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur bunu unutmayın" diye paylaşmış bence kendini anlatmış da ama niye yani benden sonra çıktıklarıyla ayrılmak için bahane gösterdi ama benimki bahane değildi ve ablası en yakın arkadaşım şey diyo işte bence seviyodu başta seni işte sonra sen soğuk davraninca o da soğudu falan ama bu konuyu su sıralar. Konusmuyolar bile hatta benden sonra çıktığı kişileri benden öğrendi
@Ecrinnnnxx Sen kiminle konuşuyorsun? :D
Ortaya atıyorum lafı işte bu fikir verin diye 😂😊
@Ecrinnnnxx Anlaşılmıyor ki ama bir şey :D Daha sakin tek tek anlatırsan, yorum yaparız bence :D
Önceki attığımı okuyup üstüne daha deminki attigimi okurmusun lütfen çok üşendim gene anlamazsan anlatiyim yapcak bişey yok😁😂😊
Eski sevgilimin beni unutamadıgını ogrenmiştim ve sonra yıkıldıgım an sevgilisi olduguydu. Beni zaten seviyorsa arardı bulurdu numaramı da... Demekki neymiş severse arar ulasır.
Belki sana inat veya seni unutmak için yapiyodur olamaz mı
@Ecrinnnnxx beni neden unutmak icin yapsın? Ona zararım olmadı.
Sevmediği haldede arayabilir. Düşün bunu
Cevap
2Cevap
Seven insan bir şekilde kazanmanın yolunu arar. Ama bir süre sonra arayan kişi sevdiğinden değil farklı ihtiyaçlardan da aramış olabilir iyi ayırt etmek gerek.
Aynen çok haklısın
Seven , özleyen arar sorar.
Hiçbiri
Hiçbiri derken?
@Ecrinnnnxx illa bu ikisine mi sıkıştırmak lazım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar